Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 17. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold ma a Rák jegyéből köszönt téged. Kora délutánig aktív marad ebben a szakaszban. Utána már nem gyakorol rád hatást, energiát veszítesz. A késő esti órákban válik ismét aktívvá, a közbeeső időben a Merkúr a Szaturnusszal karöltve veszi át az irányítást. Ebben az időben könnyebben folytatsz beszélgetéseket, jobban hallgatnak rád, és közösen oldotok meg problémákat.

Kedves Bika!

Ne csodálkozz, ha a dolgaid nem úgy sikerülnek, ahogy tervezted. A Merkúr és a Neptunusz kedvezőtlen kapcsolódása megnehezíti a kommunikációt. Félreértések történhetnek. A Hold délutánig a Rák jegyében aktív. Finom érzékre van szükséged, mert mindenki felfokozottan reagál mindenre. Megtalálod a megfelelő szavakat, és a beszélgetések jól végződnek.

Kedves Ikrek!

A Merkúr és a Szaturnusz ma kapcsolatba lép egymással. Szavaidra ma jobban odafigyelnek, mondanivalódat jól tudod kifejezni, megbeszéléseid könnyen hozzák a kívánt eredményt. Megbeszéléseidet kora délutánig intézd el, mert utána a Hold szünetelteti hatását, és csak késő este jelentkezik újra, most már az Oroszlán jegyéből.

Kedves Rák!

A Hold ma a Rák jegyében, tehát a te saját jegyedben áll, és megkönnyíti a hét kezdetét. Más jegyek szülötteivel szemben előnyös helyzetben vagy. A Merkúr és a Szaturnusz kapcsolata is téged erősít. Világos gondolatokhoz, bölcs döntésekhez segít, mindent figyelembe véve előrevisz. Ma jól tudsz eladni – átvitt értelemben magadat is –, felkelted a figyelmet magad iránt. Ha van valami problémád, amelyet főnököddel kell megbeszélni, ne halogasd tovább!

Kedves Oroszlán!

Ma a Hold a Rák jegyében áll, amely a te 12. házad. Gyenge vagy, elmélázó. Mindenhez kétszer annyi időre van szükséged, mint máskor, és átlagos napi feladataidat is nehezen végzed. A helyzet tovább romlik, mikor a Hold szünetelteti hatását. Kora délutántól késő estig jobb, ha minél kevesebbet vállalsz.

 

Kedves Szűz!

A Merkúr és a Szaturnusz kedvező kapcsolatba lép. A Hold kora délutánig a Rák jegyében hat. Ezek az energiák igen kedvezően hatnak rád. Pompás kezdete ennek a hétnek! Beszélgetések, tárgyalások, tervek kigondolása – mindez jól sikerül. Alkotómunka vagy egyéb, kézügyességet igénylő feladatok már nem fekszenek annyira. Délután megváltozik a helyzet, jó szellemeid elhagynak. Pihend ki magad, helyezd magad kényelembe otthon. A Neptunusz romantikus estét hoz neked.

Kedves Mérleg!

Tényleg valóságos csoda lenne, ha hétfőn frissen és kipihenve ugornál ki az ágyadból. A csillagok azt mondják, hogy a legszívesebben fel sem kelnél. Ennek oka, hogy a Hold a Rák jegyében álmodozóvá tesz, felébreszti tudatalattidat, lecsendesít. Ez azt is jelenti, hogy fáradságos lesz a napod. Minden csigalassúsággal történik. Este még a Neptunusz erői is közrejátszanak. A legjobb, ha minél gyorsabban elmész aludni.

Kedves Skorpió!

Ma a Hold a Rák jegyében áll, és kedvező kapcsolatban van a Nappal. Ez egy csodálatos kombináció: azzal találkozol és azt találod meg, amit szeretnél. Külső és belső harmóniában vagy, különösen délután fogod magad jól érezni. A Hold és a Nap egymásra mosolyog, és te is találkozol valakivel, aki kedvel és becsül téged. Este figyelj arra, amit éppen csinálsz: a Neptunusz könnyelművé tesz.

Kedves Nyilas!

Minden arra mutat, hogy ma reggel nehezedre esik kikelni az ágyból. Az ok: a Hold a Rák jegyében áll, ez felébreszti vágyadat, hogy magaddal foglalkozz, álmodozz, és képzeletedben tegyél nagy utazásokat. A valóság odakint kemény, és jobban zavar, mint máskor. Légy hát kedves önmagadhoz. Igyál egy csésze teát vagy kávét, és bátorítsd magad: „Úgysem segít semmi…”

Kedves Bak!

Csodaszép kezdete ez a hétnek! A Hold a Rák jegyében áll, és Vénusz, a szerelem bolygója a te jegyedben áll. Ez élvezetessé teszi a napot. Közlékeny vagy, a többi ember szívébe nézel. A kora délután és késő este is szórakoztató találkozást ígérnek a csillagok. Légy készen, meglátogathat a szerelem!

Kedves Vízöntő!

A Hold a Rák jegyében áll, számodra ez azt jelenti, hogy különösen könnyű hozzáférned az inspiráció forrásához. Csak le kell hunynod a szemed, és már százával jönnek az ötletek, amelyeket mind megvalósíthatsz. Most, hogy a Nap a megvalósítás házában áll, különösen fontosak ezek az ötletek: a kozmosz megmutatja, merre kell menned, mit kell tenned, és azt is, mi az, amihez jobb, ha nem nyúlsz.

Kedves Halak!

A te elemed a víz. Ezen a héten péntekig bezárólag víz vesz körül. Ezzel azt akarom mondani, hogy erős érzelmeid lesznek, és ezek az érzelmek viszonzásra találnak. Már ma számolhatsz egy olyan élménnyel, amely boldoggá tesz. Foglalkozásodban finom Halak-stílusoddal többre mész, mint ha a könyöködet használnád.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top