Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 18. kedd)

Kedves Kos!

A Hold egész nap az Oroszlán jegyében áll. Valószínűleg nem hagyott aludni az éjjel. Kimerülten kezded a napot. Ahogy telnek az órák, egyre erősödsz, egyre több életerőt és örömöt gyűjtesz. Mivel a Hold ma nem lép más planétákkal kapcsolatba, tetszésed szerint tervezheted meg a napodat. Kellemesen töltheted az időt. Minél szívélyesebb és kedvesebb vagy, annál többet érsz el. Az egoista ma pórul jár.

Kedves Bika!

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Nehezedre esik úgy elfogadni a dolgokat, amilyenek. Saját elképzeléseid és szokásaid keresztezik utadat. Szeretnéd, ha minden úgy történne, ahogy megszoktad, de ebből nem lesz semmi. Kompromisszumokra van szükség, különben összeakaszkodsz másokkal. Kerüld el a felesleges konfliktusokat.

Kedves Ikrek!

A Hold az Oroszlán jegyében áll, más bolygókkal nem lép kapcsolatba. Ez azt jelenti, hogy igazi Ikrekként élheted meg a mai napot, és különösebben nem kell ügyelned semmire sem. Mi illik ehhez a Holdhoz? Kényeztesd magad, néhány órát el is lustálkodhatsz. A munkában minden sikerül, amit szívvel, jókedvvel csinálsz, ami örömet okoz. Minden mást elfelejthetsz, az este is kellemes lesz.

Kedves Rák!

A Hold tegnap késő este jegyet váltott, és ma egész nap az Oroszlán jegyéből hat. Ezt úgy használhatod ki a legjobban, ha vásárolni mész, kicsinosítod magad, barátokkal találkozol, új stílust alakítasz ki magadnak. Ez mind megelégedésedre szolgálhat, élvezni is fogod. Élvezd ezt a napot teljes szívedből. Törődj kivételesen ma mások helyett magaddal!

Kedves Oroszlán!

Mára csak jó hírekkel szolgálhatok. Csodálatos csillagzataid vannak. A Hold a saját jegyedben időzik, egyéb kapcsolatokat mellőzve. Azt teszel vagy éppen azt mellőzöl, amit és akit akarsz. A legjobban azok a terminusok sikerülnek, ahol sármod és kisugárzásod érvényesül. Ma szórakozz is, kényeztesd magad. Ismerve téged, azért jobb, ha a hitelkártyádat ma otthon hagyod…

Kedves Szűz!

A Hold egész nap az Oroszlán jegyében áll, minden kapcsolatot mellőzve. Mivel ez a te 12. házad, energiában szegény napra lehetsz elkészülve, amelyen minden nehezedre esik. Jobb, ha nem erőltetsz semmit! Csak lassan, akkor is, ha mindenki fontoskodik körülötted. Testileg érzékeny vagy, vigyázz, nehogy baj érjen, inkább törődj többet egészségeddel.

Kedves Mérleg!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez belül vigasztal téged. Megjön az önbizalmad, bár egyébként a novemberi hangulat eluralkodik rajtad. Ma nagyon pontosnak kell lenned, mert a Neptunusz sugárzásai még elég erősek. Ez a könnyelműség veszélyét rejti magában. Fékezd türelmetlenségedet, a gyorsaság ma nem vezet eredményre.

Kedves Skorpió!

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Gondolataidban megfogalmazódik a kívánság: pozícióba kerülni, fontossá lenni, elrendeltetésedet betölteni. Ne maradj hát a háttérben. Törj előre, higgy magadban, és abban, hogy fontos vagy. Főnökeiddel és hivatalokkal való tárgyalásaid is kedvezően alakulnak ma.

Kedves Nyilas!

A Hold ma a barátságos Oroszlán jegyében áll. Ez felébreszti érdeklődésed, elevenebbé tesz, mint amilyen tegnap voltál. Ma nyitott vagy a világ dolgaival szemben, és jól is sikerül minden, amit teszel. Sikerekre is számíthatsz. Délután például feloldasz egy konfliktust, este pedig olyan helyzetbe kerülsz, amely boldoggá tesz.

Kedves Bak!

A Hold az Oroszlán jegyében erőt ad neked. Mindenesetre feladatra van szükséged, ez feldob, dolgozni tudsz, nagyszerű teljesítményt nyújthatsz. Feladat nélkül nem érezheted ezt a nagyszerű érzést, nézz hát körül, keress magadnak valami tennivalót!

Kedves Vízöntő!

A Hold a te jegyeddel szemben álló Oroszlán jegyében áll. Ezzel mágikus időablakok nyílnak meg. Olyan emberekkel találkozol, akik titokzatos kapcsolatban állnak veled. Fontos, hogy ezeket a találkozásokat önmagad tökéletesítésének útjaként lásd. Ma megmondja neked valaki, mit kell tenned. Ne kritikának vedd, hanem útmutatónak. Este a szépség tesz nálad látogatást: valaki, aki tetszik neked, belép az életedbe.

Kedves Halak!

Az Oroszlán jegyében álló Hold csillogást hoz életedbe, legalábbis te úgy láthatod. Megvan a képességed, hogy a dolgok mögé láss, és ott gyakran örömöt, reményt és szeretetet fedezel fel. Ma elmehetsz a városba, hogy új ruhákat vásárolj magadnak. A Hold segít neked kiválasztani az ízléses holmikat, a Vénusz a Bak jegyében megóv a túlzott költekezéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top