Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 19. szerda)

Kedves Kos!

Bár a Hold még mindig az Oroszlán jegyében jár, már nem annyira kiváló a hangulat, mint tegnap. A Nappal és a Merkúrral létrejött kedvezőtlen fényszöge hatására elgondolkodó leszel, hosszú ideig fontolgatsz. Elegyedj a magasabb hatalmakkal párbeszédbe, akármiben is higgy. Beszélj Istennel, az angyalokkal, jó szellemekkel vagy a planétákkal. Kérésed és gondolataid ma meghallgatásra találnak.

Kedves Bika!

Ma sem lesz nyugodtabb a napod, a Hold még mindig az Oroszlán jegyében tartózkodik. Mindenki gyorsabban veszti el az önuralmát, hamarabb sértődnek meg az emberek. Ha jók is a szándékaid, fontos, hogy foglalkozz behatóan azzal, amit a többiek mondanak. A családban is hatalmi harcok dúlnak, és feltétlenül te akarsz az irányító lenni. Nem egyszerű a helyzet.

Kedves Ikrek!

Nem egy mámoros nap, de nem kell számolnod drámai fordulatokkal sem. Két kellemetlen bolygókapcsolat zavarja a jó érzést, amit az Oroszlán jegyében álló Hold sugároz. A Hold–Merkúr-kapcsolat elgondolkozóvá tesz. Különösen feszült helyzetekben csúnya veszekedések is kialakulhatnak. Figyelj oda alaposan!

Kedves Rák!

A Hold ma két kapcsolatba lép be, amelyek töprengésre ösztönöznek. „Jól teszek-e mindent?” „Erre a világra való vagyok-e?” Ilyen kérdések foglalkoztatnak. Ne térj ki a kérdések elől, még ha fájó választ is kellene adnod magadnak: végül is kimozdulsz a holtpontról, és továbbhaladhatsz.

Kedves Oroszlán!

A Hold továbbra is a te jegyedben marad. Pompás! Azért nem tökéletes minden, a Hold–Nap- és a Hold–Merkúr-kapcsolatok kissé bezavarnak. Mutass kompromisszumkészséget, figyelj oda másokra, lássák rajtad, hogy érdeklődsz (ha mégsem, legalább tégy úgy, mintha…). Ezzel elkerülöd a feszültségeket, amelyek benne vannak a levegőben. Valakik csak arra várnak, hogy elkövess egy hibát, dominánsan lépj fel vagy helytelenül viselkedj.

Kedves Szűz!

A Hold továbbra is számodra gyenge pozíciójában marad, ráadásul kedvezőtlenül kapcsolódik két planétához is. A te feladatod, hogy rendet teremts a káoszban magad körül. Hamis információkkal látnak el, elhallgatnak dolgokat, szándékosan becsapnak… Illetve becsapnának, mert átlátsz a szitán.

Kedves Mérleg!

Ma a bűnbánat és ima napja van. Bár ez egy egyházi ünnep, és nem asztrológiai jelentőségű nap, nem baj, ha megragadjuk az alkalmat és átgondoljuk mulasztásainkat. Amennyire lehet, próbáld meg ma jóvátenni hibáidat. Ne engedd, hogy a büszkeséged diktálja tetteidet. Légy egészen egyszerű, így szabadítod fel magad, és ártatlan és tiszta leszel, akár egy gyerek.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód éppen jegyet készül váltani. Családi életednek bármely olyan feszültsége, amelybe már-már belefásultál, vagy próbáltad figyelmen kívül hagyni, most fókuszpontba kerülhet, így kénytelen leszel szembesülni vele. Itt az ideje, hogy közös erővel javíts és változtass a kapcsolataidon, hogy az tovább tudjon fejlődni.

Kedves Nyilas!

A szerda a Hold és a Neptunusz szembenállásával kezdődik, légy óvatos, ne hagyd magad elvakítani. Ennek az állásnak az idején könnyebben csapnak be, elhiszel valószínűtlen dolgokat, légvárakat építesz. Jó lenne, ha megvizsgálnád az életed, mit tettél rosszul, mit tudsz megváltoztatni? Van valami, amit meg kellene bánnod?

Kedves Bak!

A kalendárium szerint ma bűnbánati és imanap van az egyházi ünnepek között. Meglepő, milyen jól illik ez az asztrológiai naptárhoz, a Hold az Oroszlán jegyében, a Nap a Skorpióéban és a Vénusz a Bakéban pont a legmegfelelőbbek a bűnbánat számára. Vizsgáld hát meg, hol lenne helye a megbánásnak, jóvátételnek? Az Oroszlán jegyében álló Hold most megnyithatja szívedet.

Kedves Vízöntő!

Mint igazi Vízöntőt, nem érdekelnek az egyház és a vallás beosztásai. Te a jelenben és a jövőben élsz. Mégis, a bűnbánat és ima napjának megvan az asztrológiai jogosultsága. A Skorpió jegyében álló Nap és az Oroszlán jegyében álló Hold azt sugalmazza, hogy nyisd meg a szívedet olyan dolgok felé is, amelyek saját életedben csak árnyékként vannak jelen: minden, amit nem engedsz kijönni a fényre, bűnök és vétségek, kis és nagy titkok, amelyeket mindenki magával hurcol.

Kedves Halak!

Számodra a mai az együttérzés napját jelenti. Ma mindenkivel kapcsolatba lépsz, akár élőkről, akár holtakról van szó. Egyek vagytok, egy nagy család. Mindenkinek szeretetet adsz. Munkádat is siker koronázza, megoldasz egy problémát. Nagyszerű!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top