Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 22. szombat)

Kedves Kos!

A Hold a reggeli óráktól a Mérleg jegyében áll. A Nap éjjel átlépett a Nyilas jegyébe. A holdszünet elmúlta után nagyszerű napod lesz, harmonikus, némely Kos számára kifejezetten romantikus. Mindenesetre ne töltsd a mai napot egyedül. Olyan vidám vagy, ilyenkor társaságban vagy kettesben még jobban érezheted magad.

Kedves Bika!

A Nap mától a Nyilas jegyében jár. Mivel ez egy tüzes jegy, spontán akciók és spontaneitás határozzák meg ezt az időszakot. Mindez hamar túl sokká válik számodra. Az ismert után vágyakozol. A Hold a Mérleg jegyében jár, ami érzékiséget visz életedbe. Jó, ha ma testi igényeidet elégíted ki. Kényeztesd magad egy kicsit!

Kedves Ikrek!

Ma nyugodtan tovább maradhatsz az ágyban. A reggeli órákban a Hold nem hat rád, de utána jó lesz elindulni, csodaszép nap lesz a mai. Aki ellustálkodja, magára vessen. A Nap és a Hold összekapcsolódik, kellemes együttlétről gondoskodik, a Hold és a Mars kettőse aktív programokat hoz, és kedvet is a szép élményekhez. Ha kedved van, sportolj társaságban barátaiddal, ismerőseiddel.

Kedves Rák!

Mi kínálkozik ma? A Hold a Mérleg jegyében áll. Wellnessnapot tarthatsz, vagy a szépségápolásnak is szentelheted idődet. Az elvégzett háztartási munkák után irány a szépségszalon vagy akár az otthoni fürdőkád. Jót fog tenni.

Kedves Oroszlán!

A Hold reggel belép a Mérleg jegyébe. Nyugodtan lazíts, ne kényszerítsd magad semmire, csak dél felé beszélj meg találkozót, a nap első óráira szükséged van, hogy egyáltalán felébredj. Déltől aztán már fékezhetetlen leszel. Menj társaságba, ott fogod igazán jól érezni magad.

Kedves Szűz!

Egy rövid holdszünet után, amely lehetővé teszi, hogy jól kialudd magad, kezdd legkorábban 10 óra körül a napot. A Mérleg jegyében álló Hold hatására különösen a kulturális időtöltés érdekel. Színház, mozi, kiállítás?… Mindenesetre csinálj valami programot.

Kedves Mérleg!

Érzed a Napot a Nyilas jegyében. Most már semmi sem olyan nehéz. Éled a remény, az emberek körülötted már nem tűnnek olyan sötéteknek. Világosság árad az arcukról. Szívedben különösen erős ez a fény, a te reménységed a legerősebb.

 

Kedves Skorpió!

A Nap mától a Nyilas jegyében áll. Ezzel újabb harminc nap veszi kezdetét, melyben életedet biztosabbá kellene tenned. Arról szól a történet, hogy a gyökereidet ápold. Mit jelent ez? Például azt, hogy otthon szabadulj meg mindattól, ami nem fontos, ezáltal teret nyersz új dolgoknak. Azt is jelentheti, hogy a jövőbe pillantasz, és felteszed a kérdést magadnak, mit tudsz tenni, amivel életed biztosabbá válik?

Kedves Nyilas!

Amikor a Nap átlép a te jegyedbe, a Nyilas csillagképbe, fény árad az égből, visszatér a remény. Senki sem érzi ezt erősebben, mint éppen te, aki ez alatt a jegy alatt születtél. Ez az öröm napja. Táncolj! Fuss a parkban! Kószálj a városban! Egy a fontos: boldog vagy.

Kedves Bak!

Az éjjel a nap továbblépett a Nyilas jegyébe, ezzel új időszak kezdődik. Számodra ez a gyűjtögetés ideje lesz, mindenhonnan ösztönzést, bátorítást kapsz, értékesítsd jól! Te is adj másoknak szellemi és anyagi értékeidből, ez tesz végül is boldogabbá és megelégedettebbé.

Kedves Vízöntő!

Mától a Nap a Nyilas jegyében jár. A Mars már egy ideje itt tartózkodik. Vasárnap a Merkúr csatlakozik hozzájuk. Ennyi kozmikus erő a Nyilas jegyében fényt, örömöt, boldogságot és bizalmat jelent.

 

Kedves Halak!

A Nap belépett a Nyilas jegyébe és ezzel számodra a megvalósítás házába. Ezt belső nyugtalanságnak fogod megélni, kívánságként, hogy kezdj valamit az életeddel. Becsvágy ébred benned. Tudsz ma tenni valamit, ami életedre felteheti a koronát? Ez a megvalósítás azonban munkával jár. Sok munkával!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top