Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 25. kedd)

Kedves Kos!

A Hold már a Skorpió jegyében áll, Mars uralta jegyben, törekvővé tesz téged. Legbelső énedből jön a kívánság, hogy nevednek becsületet szerezz. Lehet, hogy ez nem is tudatos nálad, de minden cselekedeted ezt a célt követi. A Nap, a Merkúr és a Mars támogatnak téged ma, és megkönnyítik a sikeres előrehaladásodat.

 

Kedves Bika!

Tegnap este a Hold elfogadta a Skorpió jegyének meghívását. Ez a te belső életedben örömöt, és szerelmet vált ki, és még egy erotikus álmot is hozhat, nem lenne ez sem meglepő. Ma reggel mindenesetre rózsaszínben láthatod a világot, minden emberre képes leszel szerető pillantásokat vetni, vigyázz, egyik-másik ezt szemezésnek veheti.

Kedves Ikrek!

Ma a Nap és uralkodó bolygód a Merkúr találkoznak. Mindketten a párkapcsolatok házában. Ez egy komoly garancia arra, hogy meglátsz valamit, de az is lehetséges, hogy találkozol valakivel, aki felnyitja a szemeidet. Légy nagyon figyelmes!

Kedves Rák!

A Hold a Skorpió jegyében felébreszti benned a belső királyodat. Ez alatt azt kell érteni, hogy nagyon erőssé és öntudatossá tesz téged. Felébreszti a szórakozáshoz való kedvedet is. Mivel, a Vénusz a szerelem bolygója a te jegyeddel szemben áll, felébreszti benned a szerelmet. Jó ha ma szabad vagy, és kedveseddel töltheted az idődet. Akkor is, ha egyedül vagy, vagy dolgoznod kell, érzed a Holdat és a Vénuszt, elégedett lehetsz, és boldog.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Skorpió jegyében a legbelsőbb lényedet találja el. Mélyen benned felébred a kívánság magadat fejleszteni, hogy életeddel kezdjél valamit, nem csak úgy szeretnél élni a nagyvilágban. Célra van szükséged, feladatokra, amelyek eredményt hoznak, szeretnél tenni valamit, ami méltó hozzád. Voila, kezdd el, mutasd meg a világnak, milyen egy igazi Oroszlán szülött. Délután a Nap a Merkúrral találkozik, ez mindig is egy különleges  konstelláció. Figyelj nagyon, hogy ne maradj le semmiről, amit az égiek akarnak mondani neked.

Kedves Szűz!

A Hold a Skorpió jegyében nagy erőt ad neked, nevezetesen, a megfigyelőképességet, Hiszen te az az ember vagy, aki akárhova kerül, először megfigyel, és feldolgoz. A többiek még észre sem veszik, amíg te letapogatod, és átvilágítod őket. Valamikor aztán előjössz a megfigyeléseiddel, és mindenki csodálkozik azon, hogy mennyi mindent tudsz.

Kedves Mérleg!

A Nap és a Merkúr ma együtt állnak. Ez a kapcsolat a Nyilas jegyében történik meg, és a horoszkópod harmadik házát aktiválja nyomatékosabban. Fantasztikusan jó ötleteid vannak, egy kis zseni lett belőled. A Nyilas jegyében álló Napot gazdagítja a Merkúr, igazán felráz ez téged, ez egy olyan nap, amikor tényleg rendívül jó gondolataid születnek.

Kedves Skorpió!

A Hold már a Skorpió jegyében ébredt. Ezt érezheted a saját hangulatodon is. Valósággal kivirágzol, ha bizonyíthatsz. Ha egy probléma mutatkozik vidám leszel, és az összeesésig dolgozol. Ma a Merkúr és a Nap együtt állnak, ezáltal a kommunikáció különösen jól sikerül. Leginkább anyagi természetű kérdésekben tudsz előnyt szerezni magadnak, és ezáltal előbbre jutni.

Kedves Nyilas!

Ma véletlenül sem marad csendben a telefonod, és egyébként is állandóan összefutsz emberekkel, akiknek sok lesz a mondanivalójuk. Te is sokat és szívesen mesélsz, ezt a Nap és a Merkúr együttállása okozza, amely a Nyilas jegyében történik ma. A Hold a Skorpió jegyében áll és romantikus oldaladat hozza elő. Fantáziád különösen erős, és nagyon szereted a titkokat.

Kedves Bak!

Amikor a Nap és a Merkúr együtt állnak, az asztrológiában égetett helyzetnek hívjuk. Ilyen bolygóállás mellett kitűnő ötleteket és elképzeléseket valósíthatsz meg, vagy pedig ennek ellenkezője ugyanannyira lehetséges, légből kapott ötleteid támadhatnak, és egyáltalán nem fogod tudni őket realizálni. Akárhogy is agyad magas fordulatszámon pörög, és inkább szellemileg dolgozz, magas koncentráció mellett. Időnként állj le, és gondold át, hogy amivel foglalkozol, megvalósítató-e? A kreaitív tevékenységek egész nap jól sikerülnek, és beszélni is kiválóan tudsz majd.

Kedves Vízöntő!

A Nap és a Merkúr szorosan állnak a Nyilas jegyében. Ez szellemileg extrém gyümölcsöző időt jelent a számodra. Agyad magas fordulatszámon dolgozik, ezzel ellentétben testileg inkább fáradt vagy, mert a Hold a Skorpió jegyében kevés energiát ad neked. Ez nem baj, ma a szellemi aktivitások kerülnek előtérbe. Ez a nap úttörő ötleteket hozhat.

Kedves Halak!

A Nap és a Hold a Nyilas jegyében találkoznak ma. Vég nélkül jönnek ötleteid, de az elmés mellett néhány különös gondolat is megfordul a fejedben. Ne vedd magad túl komolyan ma. Nem eszik olyan forrón a kását. Várj, aludj rá egy-kettőt, mert néhány ötleted tényleg értékes lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top