Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 26. szerda)

Kedves Kos!

Közeledik az újhold. Nem szabadna elapróznod magad. Az a fontos, hogy erőidet összefogd. A zavaró gondolatokat ma söpörd be az íróasztalfiókodba. Figyelmeztesd magad, hogy összpontosíts arra, amit ténylegesen tenned kellene, és ne merengjen el szép szemed csak úgy a távolba. Dél körül a Neptunusz hat majd rád negatívan, így az a veszély áll fenn, hogy csalódnod kell. Figyelj hát jobban!

Kedves Bika!

A Hold már biztos a Skorpió jegyében áll, a te partnerházadban. A Vénusz az egész idő alatt kedvez neked. Ma tehát több örömet és érzékiséget fogsz érezni, hogy utána mi történik, az teljesen a te döntésedtől fog függeni. Szórakozhatsz, akár egyedül, akár a partnereddel. Ha magányos vagy, most megismerkedhetsz valakivel, de vágyadat az örömök iránt máshol is kielégítheted, pl. egy cukrászdában, egy múzeumban vagy akár este egy moziban.

Kedves Ikrek!

Remélhetőleg ma nem csak dolgozni fogsz. Ez szinte most bűn lenne, mert a Nap, a Hold és a Merkúr szó szerint élvezet, szeretet, kedveskedés után kiáltanak. Persze hogy ezeket nem élheted ki a hivatalban vagy a pénztár mellett ülve, esetleg egy telefonközpontban. Mégis, a szemedből sugározni fog ez az érzelmesség, a környezeted érezni fogja, hogy ma valami különleges dolog történik veled.

Kedves Rák!

A kisebb akadályt egy mosollyal told félre az útból. Főleg akkor, ha a pult másik felén állsz, megnyerheted a kuncsaftokat a közmondásos beleérző képességeddel. Ma még az elöljáróidra is jó benyomást tehetsz. Ha otthon vagy, a napi rutintevékenységedet is könnyedén végezheted. Ha be lehetne látni a lakásodba, akkor egy boldog és jó kedélyű Rák szülöttet lehetne megfigyelni, aki minden tevékenységét végezve dalra fakad. Estére elfáradsz, mert az újhold közeleg.

Kedves Oroszlán!

Olyan leszel, mint az aranyásók. Mélyre kell lefúrnod a földbe, amíg találsz valamit, de akkor aztán a legszebbet találod, amit a föld kínál, csillogó fémet! Ha mélyen lemégy önmagadba, akkor a legfontosabbat fogod találni, a tulajdonképpeni létedet, vagyis önmagadat. Ez gazdagítani fog téged, erőt ad majd neked. Gondoskodik arról, hogy a világban megcsodáljanak.

Kedves Szűz!

Az utazás ma a bensődbe vezet. Fedezd fel önmagad. Ebből az alkalomból távolíts el mindent, ami hamis, régi és hasznavehetetlen. Ilyen tisztító-lomtalanító szakaszra időről időre szükséged van. Ha napközben nincs időd erre, akkor végezd el este, de már a nap folyamán figyeld meg magad: valódi és illetékes vagy? Talán mosolyogsz, és nincs is ehhez kedved? Esetleg csak szokásból egy bosszankodó arckifejezést veszel fel.

Kedves Mérleg!

A déli órákig a Hold a Skorpió jegyében aktiválja magát, a nap első fele alkalmas arra, hogy az anyagi dolgaidat rendezd, hogy áttekintést nyerhess, és ahhoz, hogy anyagi akadály távolabbi kapcsolatban is foglalkozni tudj. A kora délutáni óráktól a Hold nem tud rád hatni, sőt egész éjszakára is vonatkozik ez.

Kedves Skorpió!

Már csak délig maradhat nálad a Hold. Ezért mindjárt délelőtt végezd el a munkádat, és próbáld elintézni minden fontos dolgodat. Jól tudod érvényesíteni magad, jól érzed, mi az, amit feltétlenül meg kell tenned. Egyúttal nagyon érzékeny is vagy. Délután a Hold nem tud segíteni neked, most már nem sok lehetőséged van az előremozdulásra, új projektekbe ne is fogj.

Kedves Nyilas!

Délután a Hold nyugalomra hajtja a fejét, ezért fontos, hogy az összes megbeszéléseidet és elintéznivalóidat még délelőtt lerendezd. Nem igazán tudsz összpontosítani, és mindenhez több időre van szükséged, mint máskor. Ezért a tervezéseidet is délelőttre oszd be. Délután csak azzal foglalkozz, amivel feltétlenül muszáj. Ne kezdj új projektekbe, pihend ki magad.

Kedves Bak!

A Hold a Skorpió jegyében áll, öt telefont is bonyolítasz, ezek mind segítenek neked kihozni a legjobbat magadból és szándékaidból. A kora délutáni órákban a Neptunusz hátráltat, a legjobb ebben az időben egy déli pihenőt beiktatni. A napod mindenképpen nagyon jó és sikeres lesz, a munkában éppúgy, mint a szerelemben. A Vénusz ma mosolyog rád, ezért egy édes napja lesz ez a szerelemnek az életedben.

Kedves Vízöntő!

A szerda jó és hatásos munkanap lesz. A Hold a Skorpió jegyében magas összpontosítást hoz. Kötelességeidre és a munkádra jól tudsz összpontosítani, és minden mást kikapcsolni. Mivel a Szaturnusz, a Jupiter, az Uránusz és a Vénusz még hat rád, ezért közel sem lesz unalmas a napod. Lehetséges, hogy meglepetések is érnek.

Kedves Halak!

A Hold továbbra is a Skorpió jegyében áll, és ma több kapcsolatot vesz fel. Kivétel nélkül mindegyik pozitív. Ma nagy céljaid vannak, és gyorsabban és könnyebben éred el őket, mint máskor. Nagyon motivált vagy. Mellékesen a lelkesedéseddel másokat is meg tudsz mozgatni. Csodálatos, hogy milyen gyors és alkalmazkodóképes vagy ma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top