Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 29. szombat)

Kedves Kos!

Ma csak úgy „pattognak” a jobbnál jobb ötletek a fejedben. Szinte minden percben eszedbe jut egy ragyogó gondolat, minél közelebb érsz az estéhez, annál inkább bízhatsz abban, hogy ezek a gondolatok hoznak is majd valamit a konyhára, mert este már a Hold a Bak jegyében áll.

Kedves Bika!

Az egész napra szabadságot vett ki a Hold. Tehát a szokásos szombati kötelességek kiesnek. Vásárold csak a legszükségesebbet, és ne szerezz be semmi komolyabbat. Ezzel szemben helyes papírt és ceruzát elővenni, és gondolatokat ráírni, hogy hogyan is legyen tovább? Olyan időben élünk, amikor át kell állítani a váltókat. A cél: belátás, tudatosság, és szeretet.

 

Kedves Ikrek!

Ez a nap a csillagok ajándéka a számodra. Engedd sodorni magad az árral, élvezd a kellemes dolgokat, és a legszebb az lesz, hogy a szerelmet kóstólgathatod, mert ezt is engedik a csillagok. A szokásos szombati teendőidet, tehát bevásárlás, takarítás, rendrakás, inkább hagyd ki a mai napon.

Kedves Rák!

Ma szabadságon van a Hold. Tehát az az okos Rák-szülött, aki nem kezd semmi fontos dologba, nem ír semmit alá, és nem vásárol semmit. Figyeld meg nyugodtan az összes olyan embert, akik ezt nem veszik figyelembe, akik igyekeznek és csak túl későn veszik észre, hogy minden hiábavaló. Te neked az az előnyöd, hogy tudod, hogy mi a helyzet.

Kedves Oroszlán!

Ajándékozd ezt a napot az égnek, és ma ne csinálj semmit. Legyél egyszerűen csak ott, ahol kell. Ne hagyd elvonni a figyelmedet semmiről. Ha menni akarsz, akkor menjél, ha üldögélni akarsz, akkor ücsörögj, ha eszel, akkor figyelj minden egyes falatodra, így erősítsd az Oroszlán-egyéniségedet.

Kedves Szűz!

Ha lehetséges, vedd ki ezt a napot szabadságként magadnak, és foglalkozz kizárólag csak magaddal. Mindegy, hogy otthon teszed-e, vagy olyan valaki, vagy aki jobban tud gondolkodni, ha a természetben van. Legalább az estét fordítsd saját magad megismerésére.

Kedves Mérleg!

A Hold estig nem tud hatni rád. Levert vagy, és jobb, ha nem kényszeríted magad semmire. A háztartási munka is várathat magára, csak a legszükségesebbeket végezd el, a belső nyugalmad a legeslegfontosabb ma.

 

Kedves Skorpió!

Szerencsére már itt a hétvéged, és az Advent első vasárnapjára készülhetsz. Ne maradj le erről, helyezd magad kényelembe. A Merkúr együtt áll a Marssal, vigyáz, mert beszélgetésekben kicsit élessé válsz, inkább harapj a nyelvedbe, mielőtt megbántanál valakit. Este a Hold a Bak jegyében jár, fontos dolgokat tudsz megbeszélni, vegyél mindent komolyan.

Kedves Nyilas!

Kezdd nyugodtan és kényelmesen a napot, mert a Hold is lustálkodik. Végy egy könyvet, feküdj a kanapéra, vagy nézz meg teljes nyugalomban egy filmet, akár unatkozhatsz egy kicsit. Estére a Hold belép a Bak jegyébe és dolgosabb, és éberebb leszel.

Kedves Bak!

Ez egy igazán különlegesen nyugodt nap. A Hold nem dolgozik ma. A Neptunusz kormányoz, és a Bak szülöttek totális nyugalmat élveznek. Ma az erőfeszítés szigorúan tilos. Pihenned kell!

Kedves Vízöntő!

A Hold ma sokáig nem tesz semmit. Legjobb, ha te is lazítasz, keveset dolgozol, és több időt fordíthatnál a kedvesedre és a gyermekekre. Töltsd a napodat tökéletesen nyugalomban.

Kedves Halak!

A Hold egész nap lustálkodni fog. Ennek megfelelően te is nagyon kényelmesen, és passzívan fogod eltölteni a napot. Csupán az esti órákban ösztönöz magát a Hold újra, megnyugtató érzés hogy nincs semmi tényleges feladatod mára.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top