Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 30. vasárnap)

 

 

Kedves Kos!

A Hold már a Bak jegyének elfogadta a meghívását. Ezzel megkezdődik advent első vasárnapja. Most az egész világ lassan elgondolkodik a közelgő ünnepeken. Amíg az első gyertyád ég, szervezz, és építsd fel az életedet. Most van itt a megfelelő idő a következő napokat és heteket megtervezni. Igazán jó ötleteid vannak, ezek a valóság talaján állnak, és életed minőségét javíthatják.

Kedves Bika!

Ma a Hold mosolyog a Vénuszra és a Szaturnuszra. Ez különleges hullámokat kelt benned, a szerelem mágiája ereszkedik rád. Ez a vasárnap csodaszép lesz, ha nem is lebegsz majd a boldogságtól. Inkább pihend ki magad, és légy elégedett mindennel. Így is csodálatos lesz az advent első vasárnapja.

Kedves Ikrek!

A Hold a nyolcadik napházadban áll. Életednek most gyökerekre és világos határokra van szüksége. Helyes, ha otthon rendet raksz, és kicsinosítod a környezetedet. Gondolj arra, hogy ma van advent első vasárnapja. Még fontosabb lenne, hogy megszabadulj mindentől, ami felesleges. Az elvégzett munka után nem is lesz jobb dolog, mint egy hosszú séta.

 

Kedves Rák!

A Hold ma csatlakozik a Plútóhoz, a Jupiterhez és a Vénuszhoz. Mind a négy égitest a te partnerházadat élénkíti, így valószínűleg a vasárnapot nem fogod egyedül tölteni. Vagy együtt leszel valakivel, vagy a gondolataid forognak egy bizonyos személy körül.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Bak jegyében tervezést és munkát jelent. Otthon is mindig találsz valami teendőt magadnak. Már az új hét is vár rád, amelyet új tudattal akarsz majd elkezdeni. Állítsd be magad az új napokra, ha valaki ma segítséget kér tőled, ne tagadd meg!

 

Kedves Szűz!

A Hold a Bak jegyében teszi kerekké számodra ezt a hetet. Lesz időd magadra, és azokra a dolgokra, amelyek az életedben fontosak. Ma erősebben fordulhatsz a Vénusz felé, jót ehetsz, ihatsz, sőt… Mindenesetre jól fogod érezni magad, és ennek örülni kell.

Kedves Mérleg!

Ma nyilvánvalóvá fog válni, hogy kinek a legkomolyabbak a szándékai. Vonzódsz majd bizonyos emberekhez, és másokkal szemben hirtelen nagyobb távolságot akarsz tartani. Keresd a kis sikereket, azokat, amelyekre eddig nem nagyon figyeltél. A sok kis siker összesítve nagyon sokat jelenthet, a kevesebb néha több.

 

Kedves Skorpió!

A Vénusz és a Szaturnusz jól kapcsolódnak egymással, és ez arra int, hogy vond le a tanulságokat a párkapcsolatodban. A Bak jegyében álló Hold is egy inkább valóságos beállítottságra utal nálad. Beszéld meg az akadályt a többiekkel is, és feltétlenül azt mondd, amit érzel. A megbeszélések most a jövőre nézve is hatással lesznek.

Kedves Nyilas!

A Hold a föld elemű Bak jegyében áll, és a valóságra és a tényekre helyezi a hangsúlyt. Ezenkívül a Vénusz és a Szaturnusz kedvező kapcsolatban állnak. Figyelj jól arra, hogy hogyan bánnak mások veled, és hogyan alkalmazkodnak hozzád. Ma megállapíthatod, hogy tényleg komolyan gondolja valaki a hozzád való kapcsolatát.

Kedves Bak!

A Hold is belépett tegnap este a Bak jegyébe, kísér téged vasárnapig. Ezért ez egy gyönyörű nap, a Vénusz és a Szaturnusz olyan embereket gyűjt köréd, akik a te oldaladon állnak. Igazán boldog lehetsz ezen az első adventi vasárnapon.

 

Kedves Vízöntő!

A Hold a Bak jegyében áll, kapcsolódik a Vénuszhoz és a Szaturnuszhoz. A háttérhangokra ügyelj, és vizsgáld meg baráti kapcsolataidat. Használd ki a Vénusz és a Szaturnusz erejét, és határozd el erősen, hogy a jövőben hűséges és megbízható leszel, nem csak a kedveseddel szemben. Állj a szeretteid mellé.

Kedves Halak!

A Hold mellett ma a Vénusz és a Szaturnusz is erősítik az öntudatodat. Olyan, mintha egy másik ember lennél, direkt, bátor, öntudatos. Egész környezeted csodálkozik. Nagyon jól csinálod, maradj ezen a vonalon.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top