Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 02. kedd)

Kedves Kos!

A Hold reggel már a Vízöntő jegyébe lép. Ezek a holderők nagyon is illenek hozzád, sok lendületet, szórakozást és humort visznek a napodba. Laza lesz a hangulat, mert a Jupiter és a Vénusz még mindig táncolnak egymással. Ennek sajnos az lehet a következménye, hogy – csupán a jókedv miatt – akár egy kis vagyont is elkölthetsz. Jó lendületben vagy, az emberek közötti kapcsolatok is jól alakulnak. Sugárzol.

Kedves Bika!

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll. Nagyon jó a kedved, és finoman szólva nem a lényegre koncentrálsz. Egy humorral teljes napra számíthatsz, amit nagyon fogsz élvezni, de jó eredményekre vagy komoly előrelépésekre ma ne számíts. Tervezz keveset, légy spontán, és örülj a többi ember jókedvének is. A fontos megbeszéléseket inkább hagyd máskorra.

Kedves Ikrek!

Ez könnyű napnak ígérkezik. A Hold a Vízöntő jegyében áll, és nem lép más bolygókkal kapcsolatba. Ez azt is jelenti, hogy ma egészen ennek a napnak szentelheted magad, most egy kicsit túlléphetsz a saját korlátaidon, tehetsz olyan dolgokat is, amelyeket máskor nem. Könnyen lehet, hogy kollégáiddal munka után elmehetsz egyet mozizni, esetleg menj fodrászhoz, vásárolj új ruhát, vagy tervezd meg a szabadságodat, esetleg csak a következő hétvégét.

Kedves Rák!

Tegnap a csillagok még arra késztettek, hogy kötődj másokhoz a munkában is. Ma egészen más a helyzet, a Hold a Vízöntő jegyében arra késztet, hogy vonulj vissza, és teljes nyugalommal koncentrálj a saját szándékaidra, és ne a véleménycserét és a csapatmunkát keresd. Egyedül vagy, legjobban a saját csendes kis zugodban. Az estét viszont töltsd társaságban.

Kedves Oroszlán!

Készülj fel, a Hold a Vízöntő jegyében áll. Olyan emberekkel kell találkoznod, akik hozzád képest kicsit bolondosak. Semmi sem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Új kontaktusokat hozol létre, egy csomó új dolgot tanulhatsz, ha nyíltnak mutatod magad, és nem ragaszkodsz a régi dolgaidhoz.

 

Kedves Szűz!

A Hold egész nap a Vízöntő jegyében áll. Más kapcsolatokba nem lép. A nap világos és értelmű. Intézz el minden sürgős dolgot, amely a jegyzetedben található. Nem lesz több ilyen nap a héten, hogy ilyen zavartalanul végezheted majd a napi munkádat. Ez az estédre is vonatkozik.

Kedves Mérleg!

Ma a Hold a Vízöntő jegyében ébredt. Ez számodra nagyon barátságos, könnyedségre, vidámságra mutat, akkor is, ha a decemberi időjárás inkább szomorúságra utalna. Az is nagyon szép, ha valaki a trenddel szembe tud szállni. Olyankor mindenütt örülnek neked, mert egy kis napsütést hozol magaddal.

 

Kedves Skorpió!

A Jupiter és a Vénusz még ma is segítenek neked. Nagyon remélem, hogy a mosoly még ott van az arcodon, és nem veszed fel a csillagok negatív hatásait. A Nap és uralkodó bolygód, a Mars, pár napra egymáshoz kapcsolódnak majd a Nyilas jegyében, ezzel a Skorpió a 12. Mars-ház lesz. Ez veszélyt jelez, légy óvatos.

Kedves Nyilas!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez számodra egy jó induló helyzet egy sikeres nap számára. Ez még sokkal jobb is lehet, a Nap és a Mars együtt áll a Nyilas jegyében, ezt ma már erősen érezheted. Olyan lesz ez, mint egy tűzijáték. Ezzel már át is gondolhatod, milyen veszélyekkel lesz dolgod, hihetetlen erőd lesz, ami csodaszép, de ez az erő sajnos robbanni és rombolni is tud.

Kedves Bak!

A Nyilas jegyéből még érezheted a tűz erejét. Ott áll a Nap, a Mars és a Merkúr, és fűtik a te életedet is. A Hold viszont levegős jegyben áll. Ez a tűz-levegő kapcsolat nyugtalanná tehet téged. Csak nehezen koncentrálsz, és nem tudsz a feladatodra összpontosítani. Hagyod, hogy elvonják a figyelmedet. Ügyelj nagyon az autóvezetésnél!

Kedves Vízöntő!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Nap együtt áll a Marssal, és ők ketten annyi energiát adnak, hogy garantáltan idegesíteni fog téged, ha nem töltheted aktívan ezt a napot. Ha dolgozol, ez nem lesz probléma, ellenkezőleg, sokkal gyorsabb leszel, mint a többiek, ha otthon vagy, keress magadnak elfoglaltságot. Ha nem találsz, öltözz fel jól, és fuss egy kört a parkban.

Kedves Halak!

Különleges ember vagy. Olyan, aki felismerte életében, hogy miről van szó: nem külsőleges boldogságról, hanem a belső békéről van szó. Ha csak a külsőségekkel törődnél, ma nehéz dolgod lenne. Ha magadba nézel, eltölthet a boldogság és a megelégedettség.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top