Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 04. csütörtök)

Kedves Kos!

Ma a Hold nem tud hatni rád, csak este nyolc után. Ennek a szünetnek a Neptun az uralkodója, ma rutinmunkánkkal kellene töltened az idődet. Igényes munkákhoz hiányzik belőled a szükséges erő és figyelem. A nap egyébként nagyon alkalmas arra, hogy az egészségeddel és a testeddel törődj, hogy kényeztesd magad.

Kedves Bika!

A Hold hatása ma sokáig szünetel. Fogd vissza magad, a fontos találkozókat halaszd el. Lehetőleg kíméld magad mindentől. Készülj fel arra, hogy nem tudsz koncentrálni a lényeges dolgokra. A Hold és a Plútó irányítják az estét. Szenvedélyessé válhatsz, jól gondold meg, kivel töltöd a nap késői részét, könnyen lehet, hogy vitatkozás lesz belőle.

Kedves Ikrek!

A Hold az esti órákig kávészünetet tart. Ezt az időszakot a Neptun uralja, ezért ne várd, hogy könnyen elvégzed a munkát, és nem tudod könnyen teljesíteni a kötelességedet. Hiányzik majd hozzá az erő. Másfelől viszont élvezetesnek ígérkezik a nap. Ennek az a feltétele, hogy ne nyomasszon határidő, és a legjobb az, ha szabadnapot veszel ki.

Kedves Rák!

A Hold ma egyáltalán nem tud segíteni neked. Erőt csak az esti órákban tud adni. Tengsz-lengsz, és nem tudod felvenni a normális napi ütemet. Panaszkodsz, hogy túl sok dolgod van. Sokkal jobb azoknak, akik szabadok, és nem kell különösebben a kötelességeik után járniuk, élvezhetik a napot. Akik kötve vannak, jobb, ha több szünetet tartanak, mint máskor.

Kedves Oroszlán!

A Hold nem akar barátkozni. Minden dolgod nehezen indul, ne is kezdj újba, mert utólag sokat kell majd javítani rajta. A fontos döntéseket halaszd holnapra. Végezd el a rutinfeladatokat, és dolgozd fel a restanciádat. Este a Hold már a Halak jegyében áll, vágyak kerülnek előtérbe, sokat álmodozhatsz.

 

Kedves Szűz!

A Neptun uralma alatt áll ez a nap. A Hold pihen, ezért te is nagyon fáradt lehetsz, és nem lesz energiád. A Neptun miatt akár már délután is elaludnál. Ami az időpontokat és a teendőket illeti, lehetőleg halaszd későbbre, húzd ki a mai napot a naptáradból.

Kedves Mérleg!

A Hold a Vízöntő jegyében, a te 5. házadban áll. Itt most kifújja magát a Hold, remélhetőleg te is tudsz egy kis szünetet tartani. Ez azt jelzi, hogy jó, ha ma nem intézel fontos dolgokat. Úgy lenne helyes, ha figyelmesen és tudatosan mozognál egész nap, mindenkit tisztelettel és szeretettel fogadnál, akivel találkozol. Mindegy, hogy hol vagy, tied a csillagok fénye, és ezt terjeszted is, és mindent szép fényben fogsz látni.

Kedves Skorpió!

Ma van a legveszélyesebb nap. Olyan, mintha egy ciklon központjában lennél. Kívülről nyugalom van, de belül vihar tombol. Ugyanúgy, mint tegnap, arról van szó, hogy ne engedj a csillagok csábításának. A csillagok hajlamosítanak, de nem köteleznek semmire.

Kedves Nyilas!

Ma egész nap házon kívül van a Hold. Te is vegyél ki egy szabadnapot. Menj sétálni, vagy üldögélj valahol, és gyűjtsd össze a gondolataidat. Ma a csillagok beszélnek hozzád, megmutatják a jobb utat a számodra. Ha munkába kell menned, az sem probléma. Amit tudnod kell, hogy különleges kegyelemben lesz részed, jobban látsz, hallasz és beszélsz, mint mások.

Kedves Bak!

A mai nap veszélyes. Minden segélyszolgálat és a mentők is tele lesznek munkával. Veled nem történik nagy baj, mert megfelelően veszed az akadályokat. Semmi fontosat ne írj alá. Semmi sem fog egyszerűen és könnyen haladni. Ne vezess gyorsan, maradj éber.

Kedves Vízöntő!

Ma nem játszik a Hold. Ez elég veszélyes állás, mert a Neptun hat rád. Barátok az összpontosított tüzes energiájukkal ma tényleg veszélybe visznek, ha nem vigyázol. Már reggel állítsd be magad az óvatosságra. Mielőtt kilépsz otthonról egy pillanatra, csukd be a szemed, és vond be magad egy mágikus védőköpennyel. Végezz három fejkörzést mindkét irányba.

Kedves Halak!

Ma még inkább érvényes, hogy helyesebb semmit sem tenni. A Hold nem dolgozozik, így minden cselekedeted nehezen hoz eredményt. Ebben az „ürességben” csoda is történhet, amiben te mint Halak szülött elsőként vehetsz részt. Este a Hold belép a Halak jegyébe, ez alkalom arra, hogy ünnepelj.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top