Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 05. péntek)

Kedves Kos!

A Merkúr és az Uránusz kellemetlenül kapcsolódnak, és nehezítik minden tevékenységedet. Szellemileg ez hajlékonnyá és alkalmazkodóvá tesz, de figyelmetlenné is. Nehezedre fog esni egy bizonyos dolognál maradni. Tele van figyelemeltereléssel a nap. Ez a bolygókapcsolat felpörgeti a kíváncsiságodat.

Kedves Bika!

Sajnos egy teljesen bolondos napra kell készülnöd. Nem sok esélyed van, akármennyire igyekszel, sok eredményt nem tudsz elérni. Eredmény nélküli lesz az igyekezeted. A Merkúr és az Uránusz kellemetlen fényszögben kapcsolódnak, ez teljes nyugtalanságot eredményez, és ennek megfelelően figyelmetlen és felelőtlen lehetsz.

Kedves Ikrek!

A Nap és a Mars kötődnek ma, és megduplázzák a lendületedet, sajnos lehet, hogy az önzésedet is. Mivel ezenkívül uralkodód kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal, jól tennéd, ha ma tartózkodnál a kemény szavaktól. Gondolkodj előbb, mielőtt szólnál, nehogy egy komoly nézeteltérésbe keveredj valakivel.

Kedves Rák!

A Merkúr és az Uránusz kapcsolatba lépnek. Ez nyugtalanságot és félreértéseket okozhat. Leginkább azoknak, akiknek sok dolguk van más emberekkel, ezt már a korai órákban érezni fogják. Figyelj arra, nehogy félremagyarázzák, amit mondasz. Egyszerűen és világosan fogalmazz, kertelés nélkül. A Nap és a Mars a Nyilas jegyében kapcsolódik. Érezni fogod, hogy mennyi nyomás ér majd a többiek részéről. Ha tudod, védd magad azzal, hogy három lépés távolságot tartasz.

Kedves Oroszlán!

Ma úgy igazán be fogod tudni dobni magad, mert a Nap a Marssal találkozik a Nyilas jegyében. Aktív vagy, és bátor, és jó benyomást tehetsz a tehetségeddel másokra. A Merkúr az Uránusszal kapcsolódik, a beszélgetéseidben kapkodóvá válhatsz, percenként adódik majd valami más, mindenki sok ötletével áll elő. A Hold egész nap a Halak jegyében lesz. Hagyd, hogy az érzelmeid is vezessenek.

Kedves Szűz!

Bár a Hold a Halak jegyében áll, ez tulajdonképpen jót tesz neked, de a Merkúr és az Uránusz haragszanak egymásra, a Nap és a Mars együtt állnak, minden nehéz lesz, számodra még inkább, mint másoknak. A Merkúr és az Uránusz félreértések sorozatát generálja, és félreérthető szavakat ad a nyelvedre. Megtörténhet, hogy túl kevés információval látnak el a munkádhoz, csodákat várnak el tőled.

Kedves Mérleg!

A Hold ma a Halak jegyében áll, a 6. napházadban. Stresszillata van a dolognak. Egyik oldalon sok a tűz, a másik oldalon a Hold a hideg vízben, ez sajnos sisteregni fog, abból gőz lesz, és lehet, hogy ez megizzaszt téged. A nap alkalmas arra, hogy végre mozgásba hozz olyan dolgokat, amelyekhez sok erőre van szükség.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Halak jegyében áll. Ettől kicsit leülhetsz. Ne gondold, hogy elmúlt a veszély. Meg kellene ismerned a csillagok logikáját, hogy kitérhess a veszély elől. Ma este a Nap és a Mars a Nyilas jegyében együtt áll. Ez hatalmas erő, amely most a tudatalattidban hat. Légy óvatos a hangulataiddal, kívánságaiddal és érzéseiddel, ne hidd azt, hogy minden igaz és helyes.

Kedves Nyilas!

A Hold most a Halak jegyében, a IV. házadban áll. A Hold ezáltal a feladatodra mutat, a végérvényes elhivatottságodra. Jó lenne tudni, hogy mi történik ma veled. Minden fontos, minden ember, akivel találkozol, döntő lehet a további életed szempontjából. Minden dolog, amibe belekezdesz, értékkel fog bírni. Ha amúgy is tervezed, hogy újat kezdesz az életeddel, akkor válaszd a mai napot.

Kedves Bak!

A Hold a Halak jegyében áll. Ez jót tesz neked. Csökkennek a problémák és az akadályok. Könnyű helyzetről azért még nem beszélhetünk. A Nap, a Mars és a Merkúr hajszolnak. Olyan, mintha valaki hátulról lökdösne. Szerencsére a Bak jegyében születtél, amely más jegyekkel összehasonlítva jól tud összpontosítani.

Kedves Vízöntő!

A fényszögeknek két hatása lehetséges. Az egyik, hogy lendületed, erőd van, és ezt kihasználva többet tudsz elvégezni, mint mások. A másik, hogy ezt a lendületet óvatlanul használod, és botladozol egyre-másra, így még egy baleset lehetősége sincs kizárva.

Kedves Halak!

A Hold a Halak jegyében áll. Olyan, mint egy jó tündér létezése, otthon vagy magadnál. Próbáld ezt helyesen értelmezni. Otthon lenni azt jelenti, hogy megbízol benne, és tudod, hogy az igazi boldogságot hol találod, belül, magadnál, magadban. Tudod, hogy a világban mindig akkor vagy sikeres, amikor a belsődben harmónia van.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top