Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 06. szombat)

Kedves Kos!

A nap nagyon szépen alakul. A Merkúr kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Igyekezz magad világosan és egyértelműen kifejezni, különben félreértések adódhatnak. Gyakorold a kompromisszum kötését, és kezdd kicsiben. Kedvesed javaslatot tesz a hétvégére, és lehet, hogy ez nem tetszik neked. Mondj igent, várd meg, hogy mi lesz.

Kedves Bika!

A Merkúr és a Szaturnusz kapcsolatba lép. A Hold a Halak jegyében áll. Előfordulhat, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, amelyet neked tett. Nem jön el a találkozóra, és keresztülhúzza a terveidet. Ha belekalkulálod ezt a számításaidba, talán nem lesz annyira bosszantó.

Kedves Ikrek!

A Hold a Halak jegyében áll. Ez problémás lehet számodra. Nehezen tudod magad összeszedni, nem igazán törődsz a mai nap feladataival. Ráadásul még a Merkúr és a Szaturnusz is kellemetlenül kapcsolódnak. Ahhoz, hogy előrébb juss, tényleg maradj szigorúan a tényeknél, ne bízz senkiben, csak magadra számíts.

Kedves Rák!

Milyen szép, hogy a Hold már a Halak jegyében áll. Most tudsz lazítani, de csak részben, mert a Merkúr kellemetlenül kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ez bosszanthat téged, ne engedd, hogy valaki ámítson.

Kedves Oroszlán!

A Merkúr a Szaturnusszal kapcsolódik. Ma az értékek és a szép emlékek nagy szerepet játszanak az életedben. Nézz pozitívan a jövőbe, a Hold továbbra is a Halak jegyében áll. Ne engedd, hogy mások irányítsanak. Végezd azt, amit magad tudsz. A függetlenségedet próbáld megtartani. Remélem, tudod, miről van szó.

Kedves Szűz!

A Hold a Halak jegyében megerősíti a vágyadat a nyugalom és a csend után. A hét éppen eléggé feszült volt. A mai nap másképp alakul, mint ahogy gondolod. Csodálatos fordulatokat hozhat ez a nap, azért, mert a Merkúr és a Szaturnusz kapcsolódik. Csúnya viták alakulhatnának ki, pont akkor, ha éppen autóba ülsz, és már indulni akarsz. Talán történt már veled ilyen.

Kedves Mérleg!

Hála a Napnak, a Marsnak és a Merkúrnak, lelkileg sem fázol. A Hold még mindig a 6. ház lakója maradt. Oda kell erre figyelni, mert ez az erős tűz a Nyilas jegyében senkit nem éget meg, legkevésbé téged, legyél hát ma egészen Mérleg, kiegyensúlyozott, és a saját középponton. Ne tégy semmit spontán módon és meggondolatlanul. Ne állj szembe senkivel, és kerüld az összeütközéseket.

 

Kedves Skorpió!

Milyen szép, amikor az embernek olyan partnere van, akivel mindenről tud beszélni, ami őt és a világot foglalkoztatja. Ilyesmi történhet veled ma. Ha most egyedül vagy, akkor sajnos magaddal kell társalognod, a legjobb társaság, mondjuk mi, asztrológusok, hiszen el tudod magad foglalni.

Kedves Nyilas!

Ahogyan tegnap, a Hold ma is a IV. házadban áll. Amit gondolsz, érzel, teszel, mind hatással lesz a további életedre. Ezért nem szabad a napot csak úgy hagyni elmúlni, mint máskor. Formáld át az egyéniségedet.

 

Kedves Bak!

A szombati napod elég stresszesnek ígérkezik. Bárhol vagy, már tömegesen lesznek mások is. Olyan a város, mint egy hangyaboly. Végezd a dolgod, olyan gyorsan és röviden, ahogyan csak lehetséges. Bújj el, és járd az utadat, ahogyan te szereted.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Halak jegyében áll, ezzel ajtót nyit a zseniálisnak ugyanúgy, mint az egyszerű történéseknek. Sajnos figyelned kell, hogy ne aprózd el magad, tudatosan figyelj arra, amit teszel. A Merkúr és a Neptunusz kellemesen kapcsolódik, ma nagyon intuitívan reagálsz.

Kedves Halak!

A hétvégi bevásárlásaidnál engedd magad sodortatni a tömeggel. Ne tervezz semmi konkrétat, ha engeded magad vezetni, akkor minden a helyén – és jó – lesz. Az este legyen a szerelemé, ha kedved van egy flörthöz vagy találkozáshoz. A Vénusz hidat épít neked a másik emberhez. Ha van már társad, szinte magától jön a szerelem.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top