Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 07. vasárnap)

Kedves Kos!

A Merkúr és a Neptun ma összebarátkozott. Ez működésbe hozhatja a fantáziádat. A Hold egész nap a Kos jegyében áll. Vakmerő leszel, tele erővel, és sok mindent szeretnél tenni. Ez nem lesz átlagos vasárnap. Ellenkezőleg, sokáig fogsz emlékezni rá.

Kedves Bika!

Egy vad életörömmel teli nap lesz ez. A Merkúrt és a Neptunuszt utaztatod az autódban, ezzel egy fantáziadús és vidám hangulatú napban lehet részed. Kérlek, csak azt tedd ma, ami tényleg a kedvedre való. A tüzes elemű jegyben álló Hold természetesen szívesen látja, ha sportolsz is valamit.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr a Neptunhoz kapcsolódik. A Hold a Kos jegyében áll. Gyönyörű vasárnap ígérkezik, tele aktivitással és érzékiséggel, szép, kellemes beszélgetésekkel, nagyon szórakoztató nap vár rád. Próbáld meg a következő napokban döntésre kényszeríteni magad, mert a várakozás, a latolgatás, a húzódozás nem vezet eredményre.

Kedves Rák!

A lehető legszebben ébredsz. Szép napod lesz. Élvezni fogod. Menj ki a szabadba, vagy végezz kreatív tevékenységet. Fess, írj verseket. A Plútó már a Bak jegyébe ért. Ez hosszú távon hatni fog az összes kapcsolatodra: erősebb, öntudatosabb leszel, és enged majd feloldani bizonyos függőségeket. Tedd meg az első lépéseket ebbe az irányba.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Kos jegyéből sok energiát küld neked. A legjobb, ha kint leszel a friss levegőn, és ott szervezel programot, mert otthon a lakásban nagyon rosszul fogod érezni magad. Minél többet mozogsz, annál jobb. Menj vendégségbe a barátaidhoz, és ha nekik van valami programjuk, tarts velük. Ma nagy kedved lesz új dolgokat is kipróbálni.

Kedves Szűz!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez felkelti kedvedet ahhoz, hogy aktívan töltsd a napodat. Az otthon ülők hamarosan frusztráltak lesznek. A Merkúr és a Neptun segítenek a kreatív tevékenységekben. Különösen szórakoztató lehet szép fotókat készíteni a természetben, vagy látogass el egy adventi kiállításra.

Kedves Mérleg!

A világ ma tele lesz Mérleg szülöttekkel, akik keresztül-kasul járják a környéket, főleg az interneten. Te is egy leszel ezek között, még ha otthon is maradnál, akkor is sok lesz a jövés-menés az életedben. Akkor már jobb, ha teszel is valamit, ami a tüzedet konstruktívan átalakítja. Pl. tégy egy hosszú sétát vagy egy kerékpártúrát, vagy tölts el két órát a tornateremben.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Kos jegyébe lépett. A túlzott energiákat leúszhatod egy uszodában 2000 méteren. Ma mozgásra van szükséged. A Vénusz ma már a Vízöntő jegyében vendégeskedik. A szerelem kissé kritikussá válik. Konfliktusokra kell számítani a partnerkapcsolatodban. A problémákat ne söpörd a szőnyeg alá, hanem tárgyilagosan közelítsd meg őket.

Kedves Nyilas!

A Hold a Kos jegyében áll. Együtt a számodra kedvező csillagokkal, ez egy csodálatos előfeltétel. Ezt a vasárnapot még csodálatosabbá teheted. Ha engem kérdeznél, tegyél ma valamit, ami a teljesítőképességed határáig megy. Például egy jó hosszú turistautat. Ma van a advent második vasárnapja. Ha este fáradtan hazaértél, gyújtsd meg a gyertyádat.

 

Kedves Bak!

A Hold a Kos jegyében áll, a te IV. házadban. Ez azt jelenti, hogy otthon némi nyugtalansággal kell számolnod. Ha családod van, tombolnak a gyerekek, ha nem, akkor a szomszéd gyerekei zavarnak. A párod sem úgy fog közelíteni hozzád, mint egy szelíd bárány. Mit is tudnál tenni? Fogadd viccesen az egészet, vess egy pillantást az égre, amely ezt a helyzetet okozza, és szidd a csillagokat.

Kedves Vízöntő!

A Kos jegyében álló Hold még egyszer erősen felszítja a tüzet. Órákig sétálhatsz, sportolhatsz, vagy éppen átrendezheted a lakásodat. Egyet ne tegyél, hogy addig vezeted az autódat, amíg tart az út. A csillagok ma veszélyekre figyelmeztetnek.

 

Kedves Halak!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez nyughatatlanná tesz. Felkelti benned a vágyat, hogy átrendezd, vagy pedig idegesen és céltalanul rohanj ide-oda. A csillagok jobbat tanácsolnak: sportolj, vagy menj egy hosszabb sétaútra, vagy akár túrázhatsz is. Boldogan fogsz hazatérni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top