Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 08. hétfő)

Kedves Kos!

Egy ilyen jó nap legfeljebb háromszor, négyszer van egy évben. A Hold, a Nap és még három másik bolygó győzelmi állásban van. Ezzel te leszel a leggyorsabb az egész vidéken. Ez persze fantasztikus sikereket is eredményez, úgy a szerelemben, mint a munkában. Viszont olyan gyors vagy, hogy az már veszélyessé válhat. Ezért vigyázz az utakon, és egyébként is figyelj magadra.

Kedves Bika!

A Hold a Kos jegyében áll, ez számodra kedvezőtlen helyzet. Elvonja a figyelmedet, nyugtalanná, idegessé tesz. Tehát egyáltalán nem jó, ha kávéval kezded a napot, eléggé fel vagy spanolva. Nyugalomra van szükséged. Igyál egy teát, de előtte áztasd a vízben, legalább 6 percig. Ne egyél fehér kenyeret, és zsömlét sem, hanem müzlit vagy teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Húsfélét egyáltalán ne egyél.

Kedves Ikrek!

A Kos jegyében álló Hold nyitja a hetedet. Ez a negyedik égitest a Nap, a Merkúr és a Mars mellett egy tűz elemű jegyben. Ma forró napod lesz, mindegy, milyen hőmérsékletű az időjárás. Ez a munkában úgy hat, hogy sokkal gyorsabb leszel, mint a többiek. Még sem fogsz semmit elmulasztani, nézz körül, mert a szerelem követ mindenhol.

Kedves Rák!

A Hold a Kos jegyében áll, ezzel pedig a X. napházadba kerül. Ma a munkaviszonyoddal kell foglalkoznod. Hol és hogyan tudsz súrlódásokat elkerülni, mit tudsz tenni a stressz ellen. Nagyon fontos, hogy ezekkel foglalkozz, hogy időt fordíts ezekre a gondolatokra. Szervezeted úgyis megteszi a magáét, és jelenti, hogy mit tudnál megváltoztatni.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Kos jegyében áll, és ez felébreszti benned a tüzet. Már egy mosollyal ébredsz, mert biztos vagy a győzelemben, és érzed, hogy ma minden sikerülhet. Ha belépsz a munkahelyedre, minden magától megy, mintha megolajozták volna, a sikerek maguktól hullanak az öledbe. Déltájban leszel a legerősebb. Ha valami fontosat akarsz tenni, akkor azt tedd 10–14 óra között, ekkor állnak a Hold és a Nap a legkedvezőbb fényszögben.

Kedves Szűz!

A Hold a Kos jegyében áll. A Nap, a Merkúr és a Mars helyzete a Nyilas jegyében nyomás alá helyez téged. Ez ahhoz fog vezetni, hogy hajszolt napod lesz, a stressz természetes következménye ennek. Ha tudatában vagy ennek, akkor tudsz ellene tenni, alkalmanként vegyél mély lélegzetet, és utána ismét újult erővel a kötelességeidet teljesítheted. Ha éppen nincs munkád, a mai nap jó lesz arra, hogy ezen változtass, és ez így marad egész héten.

Kedves Mérleg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top