Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 13. szombat)

Kedves Kos!

Sajnos nem lesz jobb. Az utad tele van akadályokkal, de te mint Kos szülött ezt a helyzetet előnyödre tudod fordítani. Mindenesetre megvan az erőd hozzá, csak óvatosnak kell lenned, akkor győztesként kerülsz ki ebből a helyzetből. A Hold egyébként a Rák jegyében áll. Ez háziasságot jelez, vásárolj magadnak valami szépet, és töltsd az estét otthon.

Kedves Bika!

A Hold ma a Rák jegyében áll. Ez felébreszti a vágyadat a közelség és a biztonság iránt. Ennek a vágynak engedve vásárolj magadnak valami kedveset, és a napot – vagy talán az egész hétvégét – töltsd otthon.

Kedves Ikrek!

A Hold a Rák jegyében megnyugtatja a kedélyeket. A Hold finom kémiája lehűt majd téged. A késztetés, hogy valakivel közösködj, csökken. Ez hát a megfelelő nap, hogy ismét az élet egyéb dolgaival foglalkozz, bevásárlással, takarítással és rendezésekkel.

Kedves Rák!

Végre hazaérkezett a Hold a Rák jegyébe. Ez most neked nagyon jót tesz. Feltankolhatsz érzelmi energiából, úgy, mintha egy benzinkúton lennél. Vedd fel a Hold erejét, hogy ne fogyjon el az energiád.

Kedves Oroszlán!

Végre eljött a szerelem ideje. Annyi minden történt ezen a héten, hogy a Vénusz csodálatos helyzetét a Vízöntő jegyében szinte észre sem vetted. Most a Hold a Rák jegyében több nyugalmat és időt kínál neked.

Kedves Szűz!

Egész héten erőteljesen dolgoztál, igazán nincs oka a környezetednek panaszra. Amit alkottál, nyugodtan megmutathatod, csodálatra méltó. Némely Szűz szülött dicsőséget és jutalmat is kap. Most azonban a Hold a barátságos Rák jegyében áll, és lazítani enged téged. A legjobb, ha otthon vagy, de még szebb lehet, ha nem egyedül, ha a legjobb barátoddal vagy barátnőddel töltöd ezt a napot.

Kedves Mérleg!

Ne viccelj meg és főleg ne provokálj senkit. A Nap és a Szaturnusz haragszanak egymásra. Ilyenkor mindenki idegei már pattanásig feszültek. Mivel a Hold a Rák jegyében áll, érzelmi téren veszekedésekben lehet részed. Remélhetőleg ebben a békítő szerep fog jutni neked.

Kedves Skorpió!

A Hold a Rák jegyében áll. Végre megjön a jókedved. Pompás hangulatban vagy. Szívesen találkozol ma a barátaiddal. Sajnos a Nap és a Szaturnusz kapcsolata újra és újra kisebb zavarokat okozhat.

Kedves Nyilas!

A Nap, a Szaturnusz és a Neptunusz egymással kapcsolatba lépnek. A Hold a Rák jegyében áll. Ez érzelmi káoszhoz vezet a legmagasabb minőségben. Leginkább akkor lesz ez egyértelmű, ha másokkal töltöd a napodat. Szeretet és ellenszenv váltakoznak. Ne hagyd magad provokálni, akkor békésen töltheted az estét.

Kedves Bak!

Ma a magasan szárnyalókat lefékezik az égiek. Aki túl magas célokat tűzött ki, felismerheti ma, hogy ezeket a célokat nem lehet realizálni. A Nap a Nyilas jegyében áll, a Szaturnusz a Szűz jegyében, kellemetlen kapcsolatot képeznek egymással. Nagyon is lehetséges, hogy ha egy pillantást vetsz a számlakivonatodra, egy kisebb krízist állhatsz ki.

Kedves Vízöntő!

A legszívesebben kimozdítanád sarkaiból a világot. Sok mindenre vállalkozol, és minden barátoddal szeretnél találkozni. Végül is több lehetőséged lesz erre. Felismerheted, hogy mennyire kevés haszonnal kecsegtetnek az egyes találkozások. A kevesebb sokszor több, legalábbis a Szaturnusznak ez a véleménye.

Kedves Halak!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez szentimentálissá és álmodozóvá tesz majd téged. Mindenfélét elképzelsz, és legszívesebben mások terveit kovácsolod. A szerelemben lágy vagy, és romantikus, és nagyon is igényled a közelséget. A Nap és a Szaturnusz kellemetlen kapcsolata arra mutat, amit még feltétlenül el kell intézned. Délelőtt nagyon kötelességtudó leszel, ezután viszont lazíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top