Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 14. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold a Rák jegyében meghív téged, hogy ezt a harmadik vasárnapot teljes egészében otthon töltsd, vagy ott, ahol otthon érzed magad. Gyújtsd meg a gyertyádat, és köszönd meg a kozmosznak, hogy baj nélkül átvészelted ezt a hetet. Tekints a fénybe, növeld addig a belső fényedet, amíg betölti a szobádat, ami gyógyít és boldoggá tesz.

Kedves Bika!

Akkor sem lesz számodra ez a nap unalmas, ha egész nap otthon maradsz. A tévé és a rádió bőven szolgáltat híreket, sok minden történik. Másrészt, a Hold a Rák jegyében áll. Ez felébreszti azt az oldaladat, amelyet szívesen élsz meg, és amely élvezettel, idővel, jó evéssel és ivással vagy egyszerű heverészéssel van kapcsolatban. Szívesen engedsz ennek a szükségletednek.

Kedves Ikrek!

A Hold még a Rák jegyében van, ez inkább az érzelmi oldaladhoz szól. Igazán ragaszkodóvá válsz, ha egyedül vagy, nagyon fog valaki hiányozni. Hívd fel egy barátodat vagy barátnődet, és szervezzetek együtt programot. Teázzatok, menjetek cukrászdába, és beszélgessetek sokat, ez nagyon szép lesz.

Kedves Rák!

Minden, amit teszel, egyedül azt a célt szolgálja, hogy felvedd a Hold erejét. Ha eszel, ha iszol, akkor is, ha valakit hallgatsz. Minden, amit látsz, és a szemed elé kerül, része lesz ennek a holderőnek. Ne tégy semmit a Hold nélkül, fordítsd erre minden idődet, ami van.

Kedves Oroszlán!

Ameddig csak akarsz, ágyban is maradhatsz, reggelizz király módjára. Ha már felkeltél, hagyj időt magadnak mindenre. Mindenütt szépséget találsz, amit élvezni fogsz. Képeid, berendezési tárgyaid, talán a virágaid, de lehet, hogy kettesben leszel a pároddal, és akkor valószínűleg nem is lesz időd és kedved az egyéb dolgok élvezetére.

Kedves Szűz!

A Hold a Rák jegyében áll. Minden mennyiségben elégedettséget és jó hangulatot „áraszt” rád. El tudod képzelni, hogy milyen szép lesz az egész délelőttöt a fürdőkádban tölteni, kávézgatni, sütizni. A délutáni program szervezését a csillagok átadják neked, egyetlen feltétellel, hogy jó legyen és örömet szerezzen.

Kedves Mérleg!

Szerencsére legalább vasárnap megnyugszanak a csillagok. A Hold a Rák jegyében, a Jupiter a Bak jegyében nagyon nyugodt, kellemes, de egyáltalán nem unalmas hangulatról gondoskodnak. A nap nagyon is családias lesz. Töltsd számodra kedves emberekkel.

Kedves Skorpió!

Végre jól állnak a csillagok, végre rendben van a világ. Jól érezheted magad. A Jupiter most hat rád, nagyobb dolgokra nincs is szükséged. Nezebb dolgod van az új energiákkal. Minden változás több félelmet jelez nálad, mint más embereknél. Hogy megszokd, magad kezdeményezz kisebb változásokat. Kísérletezz a mindennapokban.

Kedves Nyilas!

A vasárnap nagyon szép lesz, hangulatos és harmonikus. Jól érzed magad, olyannyira, hogy szívesen és jól el tudod tölteni egyedül is ezt a napot. Lazíts, és szenteld a hobbidnak az idődet. Cél nélkül képtelen vagy élni. Ami az új időben változik: kevesebb célod lesz, de gyorsabban valósíthatod meg őket. Minden hétre keress magadnak egy pozitív napot.

Kedves Bak!

Különösebb problémák nélkül telik advent harmadik vasárnapja. Jól fogod érezni magad. A Hold a Rák jegyében áll, ez elvarázsol majd téged. Fellazulsz, elengeded és kipihenheted magad. Magas céljaid vannak, az új időszakban meg kellene tanulnod, hogy csapatban erősebb lehetsz, próbáld csak ki. Tervezd a szabadságodat kettesben, sőt akár a kollégákkal is.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez nyugtatólag hat rád, végre lazíthatsz, végre egy kis nyugalmat találsz. Nagyon szívesen töltöd a napot otthon. Ez felüdülést jelent akkor is, ha közben barátaiddal kiadósan csevegsz.

Kedves Halak!

Élvezd a partnerkapcsolatban az intimitást. Engedd magad kényeztetni, és te is kényeztesd a kedvesedet. Zárd ki a külvilágot, és koncentrálj a párkapcsolatodra. Ha egyedül élsz, akkor töltsd a napodat egy barátoddal vagy barátnőddel. Ma szükséged van egy védett térre, hogy érzéseidet igazán kifejezhesd. Dúskálhatsz a mai nap ajándékaiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top