Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 15. hétfő)

Kedves Kos!

A hét első napja problémásan indul. A Mars kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal, és ez különösen rosszul hat rád, mert a Mars uralkodik a Kos jegyében. Fékezhetetlen a vágyad, hogy tégy valamit, és jön egy ellenszél, egy korlátozás, egy blokád, és ez frusztrál téged. Úgy látszik, ma semmi sem halad előre, bár a Hold az Oroszlán jegyében áll, ez jó alapot ad neked, és sok önbizalmat, de előbb-utóbb neked is eleged lesz. A jókedved látja mindennek a kárát.

Kedves Bika!

Az Oroszlán jegyében áll a Hold, így indul a hét. Sajnos a Mars és a Szaturnusz előnytelenül kapcsolódnak, minden túl gyorsan történik, főleg a te ritmusodhoz képest. A tempó, amely a mai napra jellemző, túl gyors számodra. Úgy érzed, nem tudsz lépést tartani, hajszolnak, nyomás alatt vagy. Tulajdonképpen a te feladatod, hogy nyugtatólag hass másokra, de ez bosszantó incidenseket is eredményezhet. Ne számíts rá, hogy simán fognak menni a dolgok. Mivel a Hold és uralkodó bolygód, a Vénusz ma kapcsolódnak egymással, az este kibékülést hoz. Élvezd ki a késői órákat is.

 

Kedves Ikrek!

Ma keresztülroboghatsz a napon, már a kora reggeli óráktól hatalmas tempót diktálsz, és meglehetősen meggondolatlannak tűnsz. Spontán vagy, csak a hasadra ütsz, és máris cselekszel. Pontosan ez ellen hat a Mars, amely bizony benyújtja a számlát, és olyan embereken keresztül nyilatkozik meg, akik keresztülhúzhatják a számításaidat, lefékeznek, ha fejetlenül cselekszel. Ez lehet a főnököd, aki egy munkát újból az asztalodra rak, egy kolléga, aki esetleg nyesegeti a szárnyaidat. Kisebb malőr is történhet veled, amelynek javítása a napi folyamatokat átrendezi. Mindezzel számolnod kell a mai napon.

 

Kedves Rák!

Reggeltől a Hold az Oroszlán jegyében áll. Erős energiák viselnek meg, jó lesz, ha előkészíted magad erre a napra, nem lesz egyszerű. Sokat várnak el tőled, mivel a Mars és a Szaturnusz kellemetlenül kapcsolódnak egymással, kissé bizonytalanul, visszafogottan és meginogva végzed dolgaidat, és csak nehezen fogsz tudni dönteni. A fontos megbeszéléseket próbáld meg pár nappal elhalasztani. Ami ma jól sikerül, azok a javítások. Ha valamit újból át kell dolgoznod, vagy a végső simításokat kell végezni rajta, arra ez a nap pontosan megfelel, a Szaturnusz kedvezően hat.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll. Ez a te kiváltságod a reggeli óráktól, és elkísér a nap hátralévő részében. A nap második felében a Vénusz hatása érvényesül. Te vagy a sugárzó középpont, körüludvarolnak, bárhol is vagy. Ha a főnöknél ülsz az irodában, ott is ez történik. Ma a kezedből esznek, sármod ma határtalan. A Mars és a Szaturnusz kellemetlen kapcsolata veszélyt rejt magában, túlságosan is igyekvő vagy, épp azért, mert tapsolnak neked, és ez azzal járhat, hogy durva hibákat követhetsz el. Vigyázz, nehogy eless a Szaturnuszban.

 

Kedves Szűz!

A Hold önmagában is elengedő lenne arra, hogy legyengítsen téged. Ma a Hold az Oroszlán jegyében áll, elrabolja energiádat, és idegesít is. Apróságok is kihozhatnak a sodrodból. A Mars és a Szaturnusz is a továbbra is a legcsúnyább dolgokat hozzák ki belőled. Másokat kritizálsz, lehet, hogy jogosan, de ezzel azt a hatást éred el, mintha mindenkinél mindent jobban akarnál tudni. Pár nap múlva igazat adnak majd neked. Csukd be a szemed, és hajrá, előre!

 

Kedves Mérleg!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez nyílttá teszi a szívedet, jó hangulatban vagy, közel vagy önmagadhoz, és sugárzod magadból ezt az utánozhatatlan Mérleg-sármot. Még a Mars és a Szaturnusz közötti kellemetlen fényszög sem tud ártani neked. Még ha mások veszekednek és panaszkodnak is, te, a Mérleg nem veszíted el a jókedvedet. Mellékesen segítesz egyeseknek, hogy ők is a te szemeddel láthassák a világot.

 

Kedves Skorpió!

Erősen érezheted ma a Szaturnusz és a Mars kapcsolódását. Ez akkor kedvez neked, ha éppen most akarsz változást vinni az életedbe, a csillagok pont ehhez ajándékoznak kiváló előfeltételeket. Lehet, hogy ez csak egy apróság, valami, amit már régen a fejedben hordoztál, például hogy máshová helyezed az ágyadat vagy a lámpákat, mindenképpen el kellene végezned. Nagy változásokhoz még inkább alkalmas a konstelláció.

 

Kedves Nyilas!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Tüzes jegyben, ezért ez belülről melegít téged. Felébreszti mély vágyadat a tudás és a szellemi felismerés iránt. Ma boldog ember vagy. Vannak pillanatok ezen a napon, amikor egészen közel érzed magad az égiekhez, és kívánságaid sincsenek. Kár, hogy nem lehet mindig így. Délután már a Szaturnusz és a Mars arra kényszerítenek, hogy foglalkozz egy kicsit a földi apróságokkal is.

 

Kedves Bak!

Ma valahogy a saját utadban állsz. Még valami bosszantó és egy Bak számára kínos is történhet veled, például hogy elalszol, vagy lemaradsz a buszról. Nem te vagy az oka, hanem a Szaturnusz, amely hajba kapott a Marssal. Te, a Bak szülötte, egyike vagy azon személyeknek, akikre ez a kozmikus veszekedés nagyon is hat. Vedd könnyedén.

 

Kedves Vízöntő!

A Mars és a Szaturnusz haragszanak egymásra. Ez téged is nagyon érint, mégpedig olyan módon, hogy az emberekkel való kapcsolatodban problémákkal kell számolnod, például egy beszélgetés, amely egész barátságosan indul, veszekedéssé fajulhat. Egy találkozó nem jön létre, az üzletben buta módon provokálnak. Csak azt kívánom, hogy mindezt ne vedd személyes sértésnek, mutass az égre, a bolygók a hibásak ebben!

 

Kedves Halak!

A hét mindjárt egy drámai konstellációval kezdődik, a Mars kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ez sajnos az egész világon számos kisebb-nagyobb katasztrófát okozhat. Számodra is nehéz lesz ez, mert hátráltatások ellen kell küzdened. Számodra még sokkal jobb lenne, ha nem harcolnál, hanem kerülő utat keresnél, vagy egyszerűen kivárnál. A Merkúr a te oldaladon áll, nem akarja, hogy nehézségek miatt szenvedj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top