Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 17. szerda)

Kedves Kos!

Ne kezdd túl korán a napot, mert körülbelül 10 óráig a Hold nem tud neked segíteni. Utána a Szűz jegyében álló Holdnál minden apróság számítani fog. Ne hátrálj meg semmilyen feladat elől. Ha nincs is kedved, akkor is foglalkozz az összes dologgal, amelyet el kell végezned. Ha az egészségedről van szó, be kellene tartanod néhány szabályt. A mértéktelenség minden formája büntetést vonhat maga után.

Kedves Bika!

Reggeltől a Hold a Szűz jegyében áll, ez már gondoskodni fog a jó hangulatodról. Elemedben vagy, és behozhatod a lemaradásokat a tegnapi napról. Szellemi vonalon a Plútó és a Merkúr erősítenek. Szavaidnak súlya van, könnyen meg tudsz győzni másokat. A fárasztó hivatali ügyintézések és a karácsonyi előkészületek is jól sikerülnek.

 

Kedves Ikrek!

Tegnap még minden színes és laza volt, ma a Holdon keresztül sajnos egészen más energiák érkeznek. A Hold a Szűz jegyében áll. Tárgyszerűség a jelszava. Azoknak lesz sikerük, akik teljes nyugalommal egy dolognak szentelik magukat, nem hagyják elterelni a figyelmüket, és jól koncentrálnak a feladatukra. Ma könnyedén tudsz nagy dolgokat szervezni, tekintettel a közelgő karácsonyra. Ezáltal teljesíted mindazt, amit beterveztél magadnak.

 

Kedves Rák!

A Hold a Szűz jegyében áll. Délelőttől segíti az egész napodat. Mivel a Nap, a Plútó és a Merkúr ezzel a Holddal kellemesen kapcsolódnak, ma könnyű dolgod van. Semmi problémád nem lesz a hivatalos ügyek intézésével, öntudatot sugárzol, még játszhatsz is ezzel a kisugárzással. Elsősorban a hivatásodban tudsz sokat elérni.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Szűz jegyében áll. Hangulatod radikálisan megváltozik, más súlypontokat kapsz, az anyagiak témája előtérbe kerül. A számláiddal kellene törődnöd, és alaposan vizsgáld meg a házi kasszát. Néhány Oroszlánt sajnos sokkolni fog az eredmény. Egyesek azt gondolják, hogy az Oroszlánok nem tudnak lemondani, ez így nem igaz. Neked sincs azzal problémád, hogy bizonyos esetekben korlátozni kell magad. Lehet, hogy pontosan most határozod el, hogy karácsony után szorosabbra húzod a nadrágszíjat.

 

Kedves Szűz!

A Hold már reggel belép a Szűz jegyébe. Világos, hogy ebből csak profitálni tudsz. Erősnek érzed magad, meggyőző vagy, és még az is lehet, hogy te adod meg azt a bizonyos kezdőhangot. Ne kényszerítsd magad a korai kezdésre, mert mindez csak délelőtt 10 óra felé lesz érvényes. Aki korábban akar nekilátni, nem sok hasznát veszi. A nap sikeres lesz. Sokat el tudsz végezni, és egészen mellékesen még olyan dolgokat is el tudsz intézni, amelyeket csak holnap kellett volna. Az este izgalmasnak ígérkezik.

Kedves Mérleg!

 

A Hold a Szűz jegyében áll, közvetlenül a te jegyed mellett. Arra vár, hogy péntek délután átlépjen a Mérleg jegyébe. Egy ilyen várakozó fázis mindig érzékennyé tesz. Kicsit úgy érzed magad, mintha mások terhére lennél, és ennek megfelelően csak kicsit vagy terhelhető. Jobb, ha kíméled magad.

 

Kedves Skorpió!

A hétnek ez a legfontosabb napja. A Hold kellemes fényszöge a Naphoz téged is erőssé, sikeressé és boldoggá tesz. Bármi, amit ma teszel, pozitív fordulatot vesz. Különösen jól sikerülhet a békekötés, annyi a vita, civakodás, félreértés körülötted. Szükséged van arra, hogy összeszedd magad, és bensődben békét köss. Sohasem szabad hosszú ideig elégedetlenül élned, ez megmérgezi a napjaidat. Ma tehát egy ilyen békenap van, használd ki a kedvező csillagállást.

 

Kedves Nyilas!

A hajnal egy holdszünettel kezdődik. Neked csak délelőtt 10-ig kell várnod a fontos döntésekkel. A Hold a Szűz jegyében áll, napházhoroszkópod legtetején. Tehát ne álmodozz, ne építs légvárakat, hanem konkrétan teljesíts. Ne félj semmitől, minden sikerülni fog.

 

Kedves Bak!

Majdnem délelőtt 10 óráig egy holdszünet fátyolozza el a napod kezdetét. Ebben az időben ne tegyél semmi fontosat. Utána viszont a Hold kialussza magát, és rendelkezésedre bocsátja minden erejét. Most te vagy soron, egyik sikert a másik után könyvelheted el, és a konkurenciát messze magad mögött hagyhatod. Este egy kedves emberrel való beszélgetésben igazolást találsz magadnak. Ilyen bókok igazán jót tesznek az ember lelkének.

 

Kedves Vízöntő!

Reggel fél tízig nem hat rád a Hold, csak ezután tudsz valamit elintézni és tennivalóid közül kipipálni. Ezekből ma elég sok lesz, a Hold a Szűz jegyében áll. Mégis, minden munka dacára, amely egyébként nem esik nehezedre, a Vénusz, a szerelmi bolygó is ugyancsak hat rád. Ez azt jelenti, hogy újra és újra szétnézel, és embertársaidra barátságos, alkalmanként szerelmes pillantásokat vetsz.

Kedves Halak!

Reggel a Hold tíz óráig alszik, addig neked is várnod kell. A Hold a Szűz jegyében támogatja a Merkúrt, az út már nem problémákkal van kikövezve, mint eddig, hanem könnyen járható. Ma nagyot haladsz előre. Este egy érdekes és vidám találkozásban lesz részed. Boldogan és megelégedetten alhatsz el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top