Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 23. kedd)

Kedves Kos!

Már csak egy nap van karácsonyestéig. Lassan, de biztosan karácsonyi hangulatban leszel, el sem tudsz ettől vonatkoztatni. Az egész világ karácsonyt ünnepel, ezáltal egy hatalmas energiamező keletkezik. Ez mindenkit „megfertőz”. Próbálj meg este egy kis időt arra fordítani, hogy fel tudd venni az ünnepi hangulatot.

Kedves Bika!

 

A Hold a Skorpió jegyében áll, de Nap együttállása a Plútóval gyengül. Ma biztosan lesz egy vagy több, komoly benyomást keltő találkozásod, esetleg hallasz valamit, ami felkelti a figyelmedet, esetleg sokkol is. Amit nem kívánnék neked, az lenne, hogy valaki olyasmit mondjon, ami elszomorít.

 

Kedves Ikrek!

 

A Hold a Skorpió jegyében áll, ezzel a te hatodik házadba kerül. Ez komoly munkát jelez, minél többet intézz el a karácsonyi előkészületekből, mert holnap, szerdán egy hosszú holdszünet úgyis megakadályozza az ésszerű előkészületeket. Intézz el tehát mindent, amit el tudsz intézni. Túl sokat azonban ne tegyél, mert a Holdnak csak korlátozott ideje van rád.

 

Kedves Rák!

 

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez felveti nálad a barátság témáját. Ma lenne a megfelelő nap arra, hogy barátaiddal előre ünnepeld egy kicsit a karácsonyt. Találkozzatok egy kávéházban, vagy menjetek együtt ebédelni. Ez nagyon fejleszteni fogja a barátságaidat. Ne csodálkozz, ha új emberek lépnek majd az életedbe, akik az első pillanattól érdekelnek. Lehet, hogy egy jó barátod hoz majd magával valakit, és összeismertet vele.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Bár a Hold ma is a Skorpió hatása alatt áll, de a Plútó hatása egyértelműen meggyengült. Ezzel szemben lassanként előtérbe kerül a karácsonyi ünnepekre való örömteli várakozás. A bevásárlásokat az ünnepekre ma kellene elintézned, ez az utolsó lehetőség arra is, hogy ajándékokat vásárolj. Egyszerűen tudnod kell, hogy holnap  egész délelőtt szünetel a Hold, és ezalatt csak a nyugalom és a józan ész diktál.

Kedves Szűz!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez felbátorít téged, többre vállalkozol. Ez a Hold megélesíti a tekintetedet, ma minden részletet látsz, a jót és a rosszat egyaránt. Előfordulhat, hogy kritikussá válsz, és a többieknek a szemükre fogod vetni a hibáikat. Kérlek, kedves Szűz szülött, hagyd abba a szőrszálhasogatást, elvégre karácsony van.

 

Kedves Mérleg!

 

A Hold a Skorpió jegyében áll, és hat kapcsolata okozza, hogy ma nagyon törekvő vagy. Nem is okoz gondot neked ma az utolsó vásárlásokat elvégezni, sőt élvezni fogod az egészet.

 

Kedves Skorpió!

 

Ez a hét második erős napja, mindent szenvedéllyel végzel. Még a szomszéddal való beszélgetés sem felületes, nem pletyka, hanem mélyreható eszmecsere. Bármit, amit teszel, részedről nyomatékkal dolgozhatsz rajta. Utolsó feladataidat pillanatok alatt elintézed. Igazán jó nap ahhoz, hogy nagyokat lépj előre. Erős vagy. Az esti órákban érzed csak, hogy milyen fárasztó volt mindez. Az öröm a holnapi napra mindenesetre felhőtlen marad. Menj ma időben aludni.

 

Kedves Nyilas!

 

Bár a nyomás enyhül, de valami még nem igazán stimmel veled. Nem érzed magad különösebben jól, és mindkét kezed tele van tennivalóval. A Hold még nem tud neked segíteni, de ez meg fog változni. Kényszerítsd magad egy kicsit, ez meg fogja érni. Este majd úgy igazán lazíthatsz.

 

Kedves Bak!

 

A Hold a Skorpió jegyében, kizárólag pozitív kapcsolatban áll. Sugárzol az örömtől, szívesen találkozol emberekkel, és igazi karácsonyi hangulatban vagy. Különösen jó a hangulat a baráti körben. Ők végeredményben nagyon közel állnak a szívedhez, majdnem családtagok. A hangulat emelkedik, utolsó bevásárlások, egy kis dekoráció, és máris azt ajtó előtt áll az ünnep.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

Továbbra is rengeteg a tennivalód. Mégis, és erről a Hold gondoskodik, jól érzed magad eközben. Jó a hangulatod, és mosolyogsz akkor is, ha ma minden egy kicsit tovább tart, mint ahogyan tervezted. Kellemesen laza hangulatban vagy, nem hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a stressz. Az esti órákban a Neptunusz fejti ki a hatását. Tele vagy fantáziával, esetleg a korábbi karácsonyokra emlékszel, és élvezed az álmodozást. Ezek az emlékezések jót tesznek neked.

 

Kedves Halak!

Ez fantasztikus nap lesz arra, hogy a lakásodat karácsonyi díszbe öltöztesd. A Hold a Skorpió jegyében áll, jó hangulatot varázsol neked, ennek megfelelően sok ötleted lesz. Játékos leszel, és a család gyerekeinek is alkalmat kellene adnod, hogy kitombolhassák magukat. Engedd a szabadjára a fantáziádat, és álmodd bele magad az ünnepnapokba. Több stressznek ne tedd ki magad, mert most gyengébbek az idegeid. A partnerkapcsolatodban legyél nagyon simulékony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top