Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 26. péntek)

Kedves Kos!

Ma is olyan dolgok történhetnek, miután a Hold a Nyilas jegyében áll, melyek a karácsonyhoz tartoznak, foglalkozzunk a szellemi erőinkkel újból, ennél a Holdnál az is szép lesz, ha autóba ülünk, és bejárjuk a környéket. Egy hosszabb vándorútnak sincs akadálya. Ezzel szemben ez a nap nem nagyon alkalmas arra, hogy a családdal és a rokonokkal most találkozz. Az ünnepnapok ellenére veszekedésbe torkollhatna.

Kedves Bika!

 

Ma egész nap a Hold a Nyilas jegyében áll. Ez egy szent időszak. Akármilyen szép is tud lenni egy karácsonyi vacsora, egyéb vágyakat is ébreszt a Hold ebben a jegyben, étvágyat a szellemi táplálék iránt. Ezt kielégíteni csendre van szükséged. Vonulj vissza, ha tudsz egy kicsit, vagy menj sétálni olyan helyekre, ahol nem járnak sokan. A legszebb, ha meditálsz, vagy elmégy a templomba, ahol lelkileg is összeszedheted magad.

 

Kedves Ikrek!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ez számodra, kedves Ikrek, valami különleges! Ez a Hold pontosan szemben áll a te napjegyeddel, így hát ma olyan találkozásokban lehet részed, melyek csodálatos, talán misztikus jellegűek, talán a volt házasságod kellemes részére emlékszel. Egész egyszerűen legyél nagyon figyelmes és tudatos.

 

Kedves Rák!

 

A kérdés, hogy meg tudod-e tenni, hogy tétlen maradj. Ezt kell tenned ugyanis, ha a Holdra hallgatsz, a Hold a Bak jegyében áll, és kora reggel a Neptunhoz kapcsolódik. Most lép ki a hatodik házadból, nehezedre fog esni, hogy passzív maradj. Egyébként ez a legmegfelelőbb nap a csillagok szempontjából, hogy családoddal és barátaiddal találkozhass.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma a Hold egy igazi karácsonyi ünnepnapot ajándékoz neked. Azt mondja, „nézd, ember, most összekapcsolódom a Neptunusszal, és tedd ezt te is, légy eggyé ezzel az egésszel, és ne különülj el”. Ez a Hold–Neptunusz-kapcsolat olyan, mint egy csoda, ajtót nyit a spiritualitás világába. Ma nagyon boldog leszel.

 

Kedves Szűz!

 

Ma még sokkal fontosabb a karácsonyi ünnepek gondolatával foglalkozni. Mást úgysem nagyon tehetsz, mert a Hold a Neptunnal kapcsolódik. Mint Szűz szülöttnek az a feladatod, hogy a pillanatnyi impulzusokból lépj ki, és bizonyos ingereken lépj túl. Ne legyél automatikusan kiszolgáltatva senkinek, még önmagadnak sem.

 

Kedves Mérleg!

 

A Merkúr és a Szaturnusz ma nagyon kellemesen kapcsolódnak. A Hold a Nyilas jegyében áll. Használd a napot kellemes beszélgetésekre, ma lesz időd arra, hogy kiadósan beszélgess a barátaiddal vagy a rokonaiddal. A rohanó hétköznapokban túl kevés ilyesmire az idő. Csodálkozni fogsz, mi minden mondanivalójuk van az egyes családtagoknak.

 

 

Kedves Skorpió!

 

A Merkúr és a Szaturnusz kapcsolódnak, és ez jó beszélgetéseket eredményez majd. Családon belül vagy családon kívül, kellemes traccsolás, közel állsz majd az emberekhez, akik körülvesznek. A Hold a Nyilas jegyében áll. Tombold ki magad egy kicsit testileg is, szükséged van rá, a szellemednek úgyszintén.

 

Kedves Nyilas!

 

A Merkúr és a Szaturnusz kedvező kapcsolata izgalmas beszédekről gondoskodik. Kellemes társalgásokat folytathatsz családon belül, a rokonlátogatások is jól sikerülnek, jó hangulatot hoznak. Biztonságban érzed magad, boldog vagy, mert mindenki, akit szerettél volna, körülötted van, ebbe beletartozik a családod is. Mivel a Hold a Nyilas jegyében áll, az is fontos, hogy mozogj. Aki csak otthon ül, hajlamos lesz némi agresszivitásra.

 

Kedves Bak!

 

A Merkúr és a Szaturnusz ma kellemesen kapcsolódnak. Mindkét bolygó különösen kedvez most neked. Egy nagyon komoly, de tiszta energia hat rád. Ma képes leszel emberekhez közeledni, meg tudod majd osztani velük gondjaidat, akkor is, ha velük a kapcsolatod az utolsó hetekben vagy hónapokban nehézkes volt. Ma béke van a levegőben, ma minden emberhez közel tudsz kerülni, akiket szeretsz, vagy akik téged szeretnek.

 

Kedves Vízöntő!

 

A Hold a Nyilas jegyében áll. Egy további napot ajándékoz neked, a védelme alatt állsz. Ma viszont egy másik bolygóközi kapcsolat sokkal inkább lesz jellemző. A Merkúr és a Szaturnusz kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. Minden beszélgetés, amit ma folytatsz, mély értelmű és jelentős lesz. Ez nemcsak csevegés lesz, hanem úgy igazán kibeszélgethetitek magatokat. A család keretein belül ez úgyis nagyon sokszor hiányzik.

 

Kedves Halak!

Vágyakozol nehezen elérhető dolgok után, de egy látogatás a kedves barátoknál vagy egy kirándulás is szárnyakat adhat, és jót tehet neked. Szükséged van friss levegőre, friss benyomásokra, amelyek újra beindíthatják a fantáziádat. Az ünnepek után a mozgás különösen jót tesz majd neked. Tombold ki magad úgy igazán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top