Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 03. szombat)

Kedves Kos!

Reggel a Hold tovább marad ágyban. Délelőtt a Hold a Kos jegyében áll már, és rengeteg energiát ad neked. Szervezz magadnak programot, a kihívásokat fogadd a legpozitívabban. A Vénusz a Halak jegyében áll, a szerelem továbbra is romantikus marad.

Kedves Bika!

A Vénusz a Halak jegyében áll, ezáltal számodra nagyszerű helyzetben van. Gondoskodik a kapcsolataidról és a baráti összeköttetéseidről. Hamarosan újabb kedves emberek lépnek az életedbe.

Kedves Ikrek!

A Vénusz a Halak jegyében áll, a Hold délelőttől a Kos jegyében áll. A Plútó és a Mars is erős hatást gyakorol a világra. Egy bolondos napra kell készülnöd, de tényleg, veszekedéstől a teljes odaadásig minden előfordulhat. Csak a középút nem. A nap vagy csodálatos, vagy szörnyű lesz.

Kedves Rák!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez a te életedbe is tüzet hoz. A nap izgalmas lesz, pozitív értelemben. Ma sok minden történik, unalomról szó sem lehet, leginkább akkor nem, ha beszélgetéseidben merész leszel. Vigyázz, mert hajlamossá válasz szóbeli provokációra.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Vénusz viszont átlép a Vízöntőből a Halak csillagképébe. Néha szívesebben maradnál a háttérben, és inkább magaddal foglalkoznál. Egy olyan fázis kezdődik, amikor szívesen visszahúzódnál, és egyes megbeszéléseket emiatt le is kellene mondanod.

Kedves Szűz!

A Hold a Kos jegyében áll. Ezzel a 8. napházad energiái aktiválódnak. Szükséged van szünetre, szívesen leszel egypár órát egyedül, úgy érzed, menekülnöd kell a hajszoltságból, és inkább sétálsz egy órát a természetben. Délután fél kettő körül állj meg egy pillanatra, és köszöntsd a Vénuszt. Ezután már te is vidámabb társaságra vágysz.

 

Kedves Mérleg!

Délelőtt szünetet kért a Hold, úgyhogy bevásárlásaidat ne most intézd. Ezután a Hold a Kos jegyébe lép, és felébreszti benned a kedvet arra, hogy kilendülj egyensúlyi helyzetedből. Mit is tehetsz? Menj el otthonról, vásárolj, találkozz a barátaiddal, mindegy, mit teszel, csak mozogj. Délután a Vénusz a Halak jegyébe lép. Ez feszültté tesz, és ahhoz vezet, hogy a következő időben néha elveszettnek érzed magad.

 

Kedves Skorpió!

A délelőtt derekán szünetel a Hold. Lehetőleg ne ebben az órában menj vásárolni, inkább várj délutánig, akkor minden üzletkötésed jobban sikerül. 11 óra felé a Hold a Kos jegyében áll, most jobb a lendületed, és jobb a kedved is ahhoz, hogy tegyél is valamit. Vigyázz, este szükségtelen vitákba bonyolódhatsz, mert hagyomány szerinti uralkodód, a Mars kellemetlen kapcsolatban lesz a Holddal. Mindenáron azt akarod, hogy neked legyen igazad, ne kezdd veszekedéssel az új évet.

Kedves Nyilas!

Egy holdszünet után délelőtt 11 felé a Hold a Kos jegyében áll. Ez lendületet ad neked, igazán most indul számodra az új év. A Hold kirángat a letargiádból. Sajnos délután két óra felé búcsúznod kell a Vénusztól, mely továbblép a Halak jegyébe. Semmi gond, a szerelemről nem kell lemondanod, csak kevésbé leszel szenvedélyes.

Kedves Bak!

11 óra után a Hold a Kos jegyében áll, ezzel a te negyedik napházadba került. Ez otthoni nyugtalanságot jelez. Valószínűleg úgy érzed, valamit változtatni kellene az otthonodon, talán a bútorok átrendezése is elég lesz, de lehet, hogy költözöl, és az is lehet, hogy végleg. Amire figyelned kell, hogy ne bonyolódj bele egy értelmetlen vitatkozásba, és főleg ne kezdj veszekedést.

Kedves Vízöntő!

Délelőtt tizenegyig álmodozhatsz, csak eddig tart a Hold szünete. Ettől az időponttól kezdve már a Kos jegyébe lép a Hold. Ez olyan, mintha mélyen a belsődben egy motort indítanának be. Most tenni akarsz valamit, bizonyos dolgokat akarsz elvégezni, és magad mögött hagyni. Intézd el a szombati rutint, amilyen gyorsan csak lehet, és találkozz utána a barátaiddal. Mindegy, mit csináltok együtt, a fő dolog, hogy ne legyél egyedül.

Kedves Halak!

Nem szeretnél felébredni egészen ebédig. A Hold ekkor lép a Kos jegyébe, és nyugtalanná válsz tőle. Itt a megfelelő idő, hogy a szombati bevásárlásokat elvégezd. Este már a Vénuszt kell fogadnod, mely a Halak jegyébe lépett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top