Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 07. szerda)

Kedves Kos!

Kora reggel nem kapsz erőt a Holdtól, ezért ne is csodálkozz azon, ha nem megy úgy a munka, ahogy szeretnéd. Nincs motivációd, meg kell erőltetned magad, hogy dolgozni tudj. Az este viszont nagyszerűen alakul. A Hold az Ikrek jegyében áll, a Jupiter a Vízöntő jegyében vendégeskedik, és ők ketten összekapcsolódnak. Most minden Kos szülöttnek felmelegszik a szíve, sok alkalmad nyílik a szórakozásra, a nevetésre, és bizalmat árasztasz magad körül. Szükségünk van rád.

Kedves Bika!

Ha a fontos időpontokról és döntésekről van szó, akkor felejtsd el ezt a napot. Kora reggeltől késő estig holdszünet van. Mindenesetre csodálatos kreatívsággal tudsz dolgozni és ötleteket kovácsolni. Az is, ami a normál rutinnal kapcsolatos, működik, mint máskor. Csak este hét óra után lép a Hold az Ikrek jegyébe, most még vidámabb leszel.

Kedves Ikrek!

Reggel holdszünet van, mely egy kritikus Neptunusz uralma alatt áll. Tartsd magad távol a szellemileg igényes munkától, ne hozz döntéseket, mert ma nem jól állnak a csillagok. Van valami, ami ma jól sikerül? Persze, ha művész vagy, ma igazi művészi alkotásokat hozhatsz létre. Éld ki egyszer ezt az oldaladat is.

Kedves Rák!

A Hold ma reggel héttől este negyed nyolcig szünetel. Mivel ez a szünet a Neptunusz irányítása alatt áll, és te a holdszünet idején úgysem vagy fitt, kiindulhatsz abból, hogy a napod eléggé energiaszegény lesz. Nem találsz motivációt, és semmilyen célból nem aktivizálod magad. Ez a szerda viszont nagyon alkalmas arra, hogy igazán szép wellness- és egészségnapot tarts. Este negyed nyolckor a Hold belép az Ikrek jegyébe, és onnantól nagyon élénkké válsz. A csodálatos energiával nem igazán tudsz élni, ezért hajlamos leszel a túlzott idegeskedésre.

Kedves Oroszlán!

Nem elég, hogy a Hold elrabolja az energiádat, és érzékennyé tesz, a Neptunusz irányítja ezt a holdszünetet. Eredménye: aki semmit sem csinál, annyiban védve van, hogy legalább nem hibázik. Az Oroszlán jegyében születettek jól teszik, ha ma szabaddá teszik magukat, és dajkáltatják lelküket. Nagyon szerencsés vagy, ha éppen szerelmes vagy. Ebben az esetben nagyszerű napod lesz.

Kedves Szűz!

A napod talán azért nem lesz különösebben jó, mert a Hold nem bocsátja rendelkezésedre erőit, sőt egy kicsit hátráltat is. Egész nap szünetel, és áldását csak este adja rád. Addig viszont a legkisebb tevékenység is inkább szenvedéssé válik. A Neptunusz uralja egy kellemetlen fényszögben ezt a holdszünetet. Ez már több lesz, mint bosszantó. Hibák, balesetek fordulhatnak elő, kellemetlenségek jöhetnek, ha nem figyelsz nagyon.

Kedves Mérleg!

Ma lesz a második holdszünet a négy hosszú holdszünetből ezen a héten. Ez a legveszélyesebb, mert a Neptunusz vezeti be, egyáltalán nem is hinnéd, hogy milyen gyorsan történhet elcsúszás. Figyelj jobban, és figyeld meg kollégáidat, akik nem tudnak erről a holdszünetről. Csodálkozni fogsz, és talán egy kicsit kárörvendő is lehetsz, hogy milyen hiábavalóan erőlködnek mások.

 

Kedves Skorpió!

Reggeltől majdnem estig terjed a holdszünet, a következő eredménnyel: munkák, vásárlások, megbeszélések, ezt mind kihúzhatod. A holdszünet nem befolyásolja a szeretetet. Nem is tudsz mást tenni, csak csodálkozni, mint egy gyermek, mintha az első alkalom lenne, hogy meglásd a világot. Estére élénk leszel, és nagyon kíváncsi. Ha Hold az Ikrek jegyében áll, ez okozza nálad ezt.

Kedves Nyilas!

A mai nap különösen nehéz lesz a számodra. Dolgoznod kell, és közben holdszünet van. Mit is lehet tenni? Legyél pontos, tudatosan és lassan tegyél mindent. Minden kapkodás megbosszulja magát. Ha megengedheted magadnak, vegyél elő papírt és ceruzát, és gondolkodj el az életedről. Kora délutántól a Hold az Ikrek jegyében áll, ez nagyon jót tesz neked.

Kedves Bak!

Ma van a második hosszú holdszünet, talán ez a héten a legveszélyesebb, a legalattomosabb. Akadályokat és csapdákat állíthat neked. Ha valaki nem tud erről a szünetről, az bele is léphet ebbe a csapdába. Így hát menj tudatosan, és figyelj oda mindenre ezen a napon. A legjobb dolga annak lesz, aki egyáltalán nem tesz semmit, szabadságon van, vagy bármi más módon pihen, és megszabadítja magát a kötelességektől.

Kedves Vízöntő!

Ma ismét hosszú holdszünet van, amelyet ráadásul a Neptunusz nyit meg. Ez azt jelenti, hogy mindenki ráfizethet, aki erőlteti az üzletet, aki nem lazít, és nem pihenéssel tölti a napot. Persze lehet, hogy muszáj dolgozni, hiszen melyik főnök hagyja magát a holdnaptár által vezetni? Mindenesetre van különbség aközött, hogy valaki csak úgy dolgozik, vagy a holdszünet tudatában mindent finomabban, lassabban és óvatosabban végez.

Kedves Halak!

Ez a nap is egy holdszünetet tartalmaz, több mint tizenkét órán át tart. Ráadásul ez a holdszünet nagyon veszélyes, ugyanis egy negatív Neptunusszal kezdődik. Nemcsak hogy álmosan kezded a napot, hanem úgy, mintha elkábítottak volna. Ezenkívül a holdszünet egy sűrű fátyolt tesz a szemed elé, így semmi értelmes dolog nem sikerülhet. Aki ma meggondolatlanul tovább igyekszik, mintha ez egy normális nap lenne, biztosan pórul jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top