Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 08. csütörtök)

Kedves Kos!

Ma mindkét kezed tele van munkával. Szereted ezt a napot, mert másoknak szükségük van rád, mindenki akar valamit tőled, és kellemes módon érzed, mennyire nyilvánvaló, hogy fontos vagy. Ennek megfelelően eléggé stresszes lesz ez a napod. Egy rendkívül pozitív stresszről van szó, beszélni is úgy fogsz tudni ma, mintha könyvből olvasnád.

Kedves Bika!

A Hold az Ikrek jegyében áll, ez élénk és izgalmas napot hoz. Mindent egyszerre akarsz csinálni, és könnyen elaprózod magad. Fontos, hogy megvizsgáld a lehetséges alternatívákat. Mindenesetre ne kezdj válogatás nélkül valami új dologba. Fontos a fegyelem, hogy a nap végén valamit le is zárhass. Nagy szükséged van a sikerélményre.

Kedves Ikrek!

Dobszó és fanfárok. A Hold az Ikrek jegyében áll, és biztosítja, hogy senki se tudjon hátba támadni, és a lelkedet is stabilizálja. Belsőleg is és külsőleg is nagyszerűen érzed magad, ez a nap sikerekben gazdag és szerencsés lesz. Használd ki a kedvező órákat, mert a Merkúr már holnap lelassul, és ez könnyebb akadályokat állít az utadba. Az este vidám lesz.

Kedves Rák!

A Hold – ezzel a planétával vagy a legszorosabb kapcsolatban – ma az Ikrek jegyében áll, és ezzel a te 12. napházadban jár. Mivel is foglalkozol ma? Vágyakkal, megvalósulatlan álmokkal és kívánságokkal. Nagyon szomorú leszel, ha arra gondolsz, hogy mi nem teljesedett be az életedben. Lépj egy konstruktívabb útra, motiváld magad, hogy álmaidhoz közelebb kerülj, válaszd a jobbik utat, engedd, hogy kívánságaid motiváljanak.

Kedves Oroszlán!

A Hold az Ikrek jegyében áll, ez briliáns ötleteket közvetít feléd. Hirtelen megoldást találhatsz olyan problémákra, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Ma lehet, hogy meg kell változtatnod a nézeteidet, minden kritikus helyzetet több oldalról figyelhetsz meg, és máris jönnek az első ötletek. A Merkúr, amely már lelassult, esélyt ad neked ahhoz, hogy dolgokat korrigálj, helyére tehess bizonyos dolgokat.

Kedves Szűz!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez a napod sokkal érdekesebb lesz, mint az előző napok voltak. Összevetve nagyon élénk napra számíthatsz. Hogy ez zavarni fog-e téged, vagy változatosnak éled meg, csak és kizárólag rajtad múlik. Vegyél részt mindenben, amit kínál az élet, és hagyd, hogy meggyőzzenek téged. Elegyedj beszélgetésbe olyan emberekkel is, akikkel máskor egyébként semmi dolgod nem lenne. Próbálj meg sokkal nyíltabb lenni, akkor a változatosság örömet fog okozni, és nem bosszúságot. Mondd azt, hogy örömödre szolgál, ha friss cél lebeg a szemed előtt, légy kíváncsibb.

Kedves Mérleg!

A Hold az Ikrek jegyében áll, ez nagyon kedvező neked. Emberek között szeretnél lenni, valamit megélni, szórakozni. Sajátságos érzés kerít hatalmába, egy új boldogságérzés önti el lelkedet. Ezt a Jupiter ajándékozza neked a Vízöntő jegyéből. Hétfő óta kellemesen kapcsolódik a Mérleg jegyéhez, és boldoggá tesz téged. Ez az érzés az év folyamán még erősebbé fog válni, egész énedet el fogja tölteni.

 

Kedves Skorpió!

A Hold az Ikrek jegyében nagyon kíváncsivá tesz. Most mindent akarsz tudni. Ezzel együtt nem vagy olyan ember, aki mindenkinek megmutatja, mennyire kíváncsi vagy. Ezt titokban éled meg, megfigyelsz mindent, anélkül, hogy valaki észrevenné, hogy ezt teszed. Ez tipikus Skorpió-tulajdonság, de hasznodra válik, az információkra szükséged van.

Kedves Nyilas!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Jól kiegészítik egymást a Jupiterrel és a Merkúrral, amelyek a Vízöntő jegyében állnak. Ma sok emberrel találkozol, ez szórakoztatni fog, és sikeres leszel. Este semmi esetre se maradj egyedül. Társaságba hívnak, barátaid látni szeretnének téged.

 

Kedves Bak!

Ma rajtad a sor. A Hold a hatodik napházadban áll, a munka házában. Most arról van szó, hogy optimálisan dolgozz. Próbáld meg a súrlódásokat elkerülni. Elemezd a dolgokat, azt időt, amit más emberekkel töltesz. Nem igazán szereted, ha valaki órákig fecseg, te csak a legfontosabb dolgokat akarod hallani és mondani. Mások más jegyben születtek, és ezzel egészen más a stratégiájuk is.

Kedves Vízöntő!

Ma a Hold az Ikrek jegyében áll. Ez nagyon is jó a te számodra. Mélyen a kebledben öröm és bizakodás ébred, már ma is megállapíthatod, hogy mit jelent a Jupiterrel szövetségben lenni. Lehet, hogy már ma sikerül az első „nagy húzásod”. Idegen segítségre inkább ne számíts. Amit meg kell tenned, tedd meg egyedül.

Kedves Halak!

A Hold ma a legmagasabb pontján áll a személyes napházhoroszkópodnak. Sikerül a céljaid megvalósításához közelebb érned, csak vigyázz, nehogy elfuserálj valamit. Az a lényeg, hogy valamit el kell végezned, ami a te hasznodra válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top