Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 10. szombat)

Kedves Kos!

A Hold a Rák jegyében áll. Lassan közeledik a teliholdhoz. Ez a nap az egyik legérzékenyebb lesz ebben a hónapban. Kívánom neked, hogy pozitív, barátságos érzelmekkel konfrontálódj. Ez bizonyos mértékben tőled függ. Határozd el, hogy környezetedből valakinek örömet okozol. Meg fogod látni, hogy mindezt duplán vagy háromszorosan fogod visszakapni. A szerelemben is szép napra számíthatsz.

Kedves Bika!

Ma szívesen hallgatsz másokra, könnyen bele tudod képzelni magad mások helyébe. Ez a képességed segít mások helyzetét megérteni. Azt is érzed, hogy téged is megértenek. Közelebb kerülsz a többiekhez, és jól érzed magad. Ez a közeledés napja lehet, közeledhetsz azokhoz is, akikkel haragban vagy.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, egy helyben állni látszik, és pontosan ezt teszi veled is. Bármilyen kis cselekvés is megerőltetővé válhat ma, pihend ki magad, erre valóban nagy szükséged van. Este bensőséges szerelmes óráknak örülhetsz.

Kedves Rák!

A Hold a Rák jegyében áll. A Hold és a Vénusz, valamint a Hold és a Mars kapcsolatba lépnek. Ez a nap csak fantasztikus lehet, nagyszerűen állnak ma a csillagaid. Elsősorban szerelmi téren várható nagy előrelépés. Az egyedülállók csodálkozni fognak, és akik párban vannak, szintén csodálkoznak majd.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez a te napházhoroszkópodnak a 12. házát aktiválja. Mintha nem is ezen a világon lennél. Gondolataid egészen más világokban fognak járni. Álmodozóvá válhatsz. Ez tulajdonképpen nem rossz, de ha pontosan ma hosszú autóvezetés áll előtted, jobb, ha tényleg odafigyelsz. A szétszórtság a kormánynál minden más lehet, csak jó nem.

 

Kedves Szűz!

Ez a nap a szerelem jegyében telik majd el. A csillagok támogatják a találkozóidat, randevúidat, programjaidat, melyeket egy bizonyos személlyel tervezel. Nagyobb csoportban én legalábbis nem töltenék egy ilyen varázslatos napot.

 

Kedves Mérleg!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez a te jegyeddel ellentétes, sajnos alkalmazkodnod kell a főnöködhöz. Gondold át eddigi életedet a gyermekkorodtól a mai napig. Gondolkozz el arról, hogy annak a bizonyos létrának melyik fokára akarsz fellépni, és ennek mi az akadálya.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Rák jegyében áll. A mai nap kellemes lesz, vásárold meg azokat a dolgokat, melyekkel a hétvége még szebb lehet. Már a bevásárlásnál engedd, hogy a szerelem vezessen, a legszebb almát, a legfinomabb kenyeret, és ne felejtsd el az eladókat egy kedves mosollyal is megajándékozni. Ők is csodálatos emberek.

Kedves Nyilas!

Használd ki a mai napot arra, hogy együtt legyél a családoddal. Tudom, hogy Nyilasként nem igazán vagy családi ember. Érdekelnek a tudat feletti dolgok, mégis, ma a földön van dolgod, ma egy ilyen nap van. Az új idő reményeket kelt benned, hogy végre jobb lesz, megfelel hát legtitkosabb kívánságodnak is. Ezen a héten megtapasztalhatod a Jupiter közelségét. Ez egy jó jel, a Jupiter megmondja, merre kell menned.

 

Kedves Bak!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez arra invitál, hogy ezt a napot olyan szépre varázsold, amilyenre csak lehetséges. Ehhez jön még a Vénusz, ami szerelmet hoz. Mindenesetre azt hiszem, egy csodálatos szombatot fogsz megélni, hogy az éjszakáról ne is beszéljünk.

 

Kedves Vízöntő!

Ez a nap nem lesz egyszerű számodra. A Hold a Rák jegyében áll. Arról van szó, hogy úgy dolgozz, hogy egyrészt jól haladj előre, másrészt viszont ne add ki teljesen az erődet. A megfelelő egyensúllyal élj. Nagy társaságban úgy tudsz csillogni, mint senki más. Számodra nehéz a kommunikáció egyetlen személlyel. Gyakorold a beszélgetést, és nem árt, ha kicserélitek a gondolatotokat naponta a kedveseddel.

Kedves Halak!

A Hold a Rák jegyében áll, ezzel számodra igen barátságos szakaszba lépett. Ez a Hold kiszélesíti a lelkedet, és reményt ad. Olyan, mintha súlyokat vennének le rólad, annyira könnyűnek fogod érezni magad. Szórakoztatni fog, ha elmégy bevásárolni, vagy ha átrendezed a lakásodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top