Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 13. kedd)

Kedves Kos!

Este majdnem nyolc óráig szünetel a Hold. Hogyan fogod tudni teljesíteni a kötelességeidet, és hogyan fogod megvalósítani magad? Lassan haladj, légy tudatos, és tarts gyakran rövid pihenőt! Vedd figyelembe azt is, hogy a Neptunusz uralkodik a holdszüneten. Ezzel nagyon gyorsan becsaphatod sajnos akár saját magadat is, a legjobb, ha háromszor is ellenőrzöd tevékenységedet, és tartózkodsz a túl gyors, figyelmetlen munkától.

Kedves Bika!

A Hold ma nagyon lusta lesz, egész nap csak alszik. Jó lenne neked is ezt követni, de nem teheted. Akkor mi legyen? Nem jutsz előre, viszont tudnál azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyek már régen elintézésre várnak. Itt-ott utánjavításokkal esetleg kiegyenlíthetsz régi számlákat. Este a Hold a Szűz jegyébe lép, ez legalább egyezik a te jegyed elemi hovatartozásával, és örömet hoz. Sok lehetőséged lesz a szerelemre is.

Kedves Ikrek!

Papírforma szerint a Hold az Oroszlán jegyében áll kora estig, de egész nap holdszünet uralkodik. Ehhez jön még, hogy délelőtt a Neptunusz is beleavatkozik ebbe, és ez ismert módon arra utal, hogy könnyen követhetsz el hibákat, könnyen becsaphatnak, vagy esetleg te felejtesz el valamit. Ez tehát két olyan körülmény, amely a gyors előrehaladást és a sikeres munkát hátráltatja.

Kedves Rák!

Alávaló dolog! Ma egész nap gürizned kell. Remélem, hogy mások segítenek téged, vagy legalább tegyél úgy, mintha teljesen a munkára koncentrálnál. Valójában szerelemre és együttlétre vágysz, nézz más szemekkel a körülötted lévőkre – kedves mosolyra gondoltam ebben az esetben –, sok mindent elérsz.

Kedves Oroszlán!

Reggel egy nagyon közönséges holdszünet kezdődik, mert a Neptunusz vezeti be. Ez azt jelenti, hogy mindenütt hibák, mulasztások formájában csapdák, félreértések várhatnak rád, és felettébb kínos szituációk. Minél kevesebbet teszel, annál jobban jössz ki. Még elmondom, hogyan lehet álomszerűvé tenni a napot. Képzeld el, hogy csodaszép házban ébredsz, finom ételeket ebédeltek a barátaiddal. Sajnos ez egy álom, de csukd le a szemedet, és képzeld a szemed elé, így könnyebb lesz ez a nap.  

Kedves Szűz!

Ma holdszünet lesz ebédig. Emellett a Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha tegnap még azt mondtam, hogy a Hold leblokkol, akkor most úgy érzed, nem is akarsz ezen a világon lenni, a holdszünet szívócsatornájába kerülsz. Csodálatos lehet a napod, ha megadod magad ennek az energiának, ha ellenkezni kívánsz, akkor komoly következménnyel kell számolnod.

Kedves Mérleg!

Ez a feledés napja, legalábbis ami az üzleti és a munkával kapcsolatos dolgokat illeti. A Hold egész nap szünetel. Jól teszed, ha a fontos munkákat egy kicsit csúsztatod. A legjobb, ha a rutindolgokkal foglalkozol. Este a Hold a Szűz jegyében áll. Annyi minden jut az eszedbe, amit tulajdonképpen meg kellett volna tenned már, de nem vagy elég koncentrált hozzá.

Kedves Skorpió!

Kapkodásról a mai napon ne is beszéljünk, hiszen ennek ellentéte lesz jellemző a mai napra. Holdszünet van délig, a Neptunusz vezeti, ő gondoskodik a könnyed káoszról. Elhiszem, hogy fáradt vagy, alig tudsz a mindennapi élet követelményeinek megfelelni, és kisebb koncentrálási zavarban is szenvedsz. A mai napra is érvényes, hogy ne tervezz sokat. Ha igényes munkákat kellene elvégezned, húzódj vissza, ne engedd elterelni a figyelmedet, és fogadd el a segítséget. Oszd be jól az erőidet.

Kedves Nyilas!

A Hold ma egy meglehetősen hosszú szünetet tart. Ez ma valóságosan kimerít téged, akár még a fejed is megfájdulhat, ezért tedd félre a fárasztó munkákat. Ezt a holdszünetet a Neptunusz uralja. A pozitív oldala ennek a holdszünetnek, hogy sokoldalú vagy, és bizonyos körülmények között újabb tulajdonságokat fedezhetsz fel magadban. A fantáziád is nagyon erős. Kezdj ezzel valamit, esetleg művészi vagy kreatív szinten.

Kedves Bak!

A Hold ma hosszú szünetet tart. Keresztül tudod küzdeni magad a napon, és vasfegyelmednek köszönhető, ha valamit meg is tudsz mozgatni. A csillagok ugyanis inkább arra biztatnak, hogy szünetet tarts. Ha ma az egészséggel törődnél, kétszeresen jól járnál. Szauna, masszázs jót tenne neked ma. A Hold a Szűz jegyében áll. Megtudhatsz valamit, ami számodra pozitív hatású lesz.

Kedves Vízöntő!

A Hold ma egész nap szabadságon van, nem adhat neked erőt. Miután ezt a hosszú szünetet a Neptunusz uralja, egyáltalán ne csodálkozz, ha eredeti terveidtől messzire eltávolodsz majd. A nap bolond, szokatlan, tervezetlen és spontán lesz. Sokoldalúbb vagy, mint máskor, és kedved van szokatlan dolgokat tenni. A Hold gyengesége ellenére ez a nap új színt hoz majd a mindennapjaidba.

Kedves Halak!

A tegnappal összehasonlítva még rosszabbul mennek a dolgok. Gyakorlatilag egész nap holdszünet van. Csupán az esti órákban ad erőt a Hold. Tartsd vissza magad, ne vállalkozz semmire. A Neptunusz, mint ennek a szünetnek az irányítója, az egész napot alattomossá teszi. Hagyod, hogy eltereljék a figyelmedet, teljesen hamis nyomon jársz, és ez azt eredményezi, hogy rossz döntéseket hozhatsz. Ne engedd, hogy döntésre kényszerítsenek. Tarts sok szünetet, és szenteld a figyelmedet egyéb dolgoknak is, ne csak a munkának. Este a Hold ismét rendelkezésedre fog állni, a Hold a Szűz jegyében áll. Most fog kezdődni a hét jobbik szakasza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top