Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 14. szerda)

Kedves Kos!

A Hold a Szűz jegyében áll. Legalább ez passzol az e heti feladatodhoz. Finomítanod kellene az életcélodon, és igyekezz valami jót tenni. Sajnos ma is adódik egy nehézség, a Merkúr visszafelé látszik haladni az égen. Néha a csillagok az egyik húzást teszik a másik után, azt mondják, tedd ezt vagy tedd azt, és a végén nem is tudod, mit tegyél.

Kedves Bika!

Ahogy a csillagaidat vizsgálom, úgy gondolom, hogy ma mindenképpen valami jó dolog történik veled. Lehet, hogy valaki egy aprósággal jót tesz neked, és máris jobb kedved van. Képzeld el, még az is lehetséges, hogy ma szerelmes leszel. Hogy ebből lesz-e több, vagy sem, sajnos nem tudom megmondani, ehhez még túl korán van. Így vagy úgy, az estét kellemes hangulatban töltheted valakivel.

Kedves Ikrek!

A Hold a Szűz jegyében áll. Ez figyelmeztet arra, hogy kötelezettségeid vannak. Pontosnak kell lenned, és nem szabad lazítanod. Mivel a Merkúr visszafelé haladónak látszik, ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Kétszer annyi energiára van szükséged, és újra és újra azt veszed észre, hogy ezt vagy azt elölről kell kezdened.  

Kedves Rák!

A Hold a Szűz jegyében áll, ez felébreszti egy vonásodat, amely különösen kedveltté tesz, a híres gondoskodásodat. Pontosan tudod, hogyan szerezhetsz másoknak örömet. Ott vagy, ahol éppen szükség van rád. Teljesen biztos vagyok abban, hogy ma egyik vagy másik Rák szülött szíve szerelemre lobban. Lehet, hogy csak százból egyikőtöknek, de a szerelem, amely most kezdődik, örökké fog tartani.

Kedves Oroszlán!

Ma utolér a valóság, a Hold a Szűz jegyében áll, és ez új lendületet hoz az életedbe, de sajnos kötelességeket is. Otthon meg kell nézned, hogy rendben mennek-e a dolgok, takarítani kell, ehhez nyugodtan használd az összes gépet, amely erre való. Ha dolgozol, ügyelj arra, hogy ne kövess el hibákat.

Kedves Szűz!

A Hold megérkezett a Szűz jegyébe, a Nappal, a Marssal és a Vénusszal gyönyörű kapcsolatban van. A legszebb a szerelem, ma mágikus fényben sugárzol, melyet szabad szemmel ugyan nem lehet látni, mégis érzik ezt a többiek. Szép vagy, vonzó és nagyon erotikus. A közeledben szeretnének lenni, és szeretni téged.

Kedves Mérleg!

Ma egy-két elintéznivalóval nem fogsz megelégedni, hiszen a Hold a Szűz jegyében áll. A gyakorlati életre kell helyezned a hangsúlyt. Spekulációk és elméletek nem sok mindent fognak mondani, és arra megy ki a játék, hogy a nap végén valamit fel is tudj mutatni. Az önfegyelem fontos, mert gondolataid újra és újra elkalandoznak. Álmodozásaid messzire vihetnek.

Kedves Skorpió!

Amilyen nehéz volt a hét kezdete, olyan szépen ragyognak a csillagok számodra. A Hold a Szűz jegyében áll, a Marssal és a Vénusszal kapcsolódik. Csodaszép a hangulat, varázslatos és hódító a kisugárzásod. Kicsit tedd félre a kötelességet, inkább jutalmazd meg magad valamivel. A csillagok csábítóak. Ha egyedül vagy, ma sikerül valakivel megismerkedned, akivel hosszú távra tervezhetsz. Ha belefér az idődbe, szervezz programot, menj el kávézni, vásárolj szép új ruhákat, süss finom süteményt, hívd meg a barátnődet, mert az este is sokat ígérőnek látszik.

Kedves Nyilas!

A Hold a Szűz jegyében áll, a Vénusszal és a Marssal lép kapcsolatba. Ez az időszak kicsit szakszerűnek tűnik, de ha sikerül precízen és pontosan dolgoznod, akkor komoly esélyeid vannak. A Mars föld elemű jegyben, a Bak jegyében áll. Most minden részlet fontos lehet, leginkább a te számodra. A Vénusz a Halak jegyében megduplázza a szerelemben a romantikát. Ha a kapcsolatodon ma javítani szeretnél, főzz valami finomat, terítsd meg az asztalt ünnepélyesen, varázsolj meghitt hangulatot a lakásba.

Kedves Bak!

Ez látszik a legjobb munkanapnak a héten. Magad is csodálkozni fogsz, mennyire jól mennek a dolgok. Egyszerre három bolygó is segít, a Hold, a Vénusz és a Mars egymással fantasztikus kapcsolatban vannak. Most csak boldog és sikeres lehetsz. A nap folyamán sikerül valami, amire végül igazán büszke lehetsz. A szerelemben az emberek közötti kapcsolat szintjén egy édes és nagy meglepetés készül számodra.

Kedves Vízöntő!

Sikeres és boldog lehetsz ma, fejezd ki magad világosan, ne bízz semmit a véletlenre, és teljesíts egy kicsit többet, mint máskor. Emeld feljebb azt a bizonyos lécet. Ez hihetetlen megbékélést fog hozni. Ma a Vénusz és a Mars is hat rád, igen nagy hangsúlyt kell helyezned a külsődre, nem lesz baj, ha vásárolsz egy-két új ruhát.

Kedves Halak!

A Hold a Szűz jegyében áll. Nagyszerűen érzed magad, sokkal több energiád van, mint az elmúlt napokban. Ehhez az erős Holdhoz a Mars és a Vénusz is kötődik, előnyöket ad neked a másokkal való kapcsolattartásban. Szeretetre méltóvá tesz téged. Szavahihető vagy, és ezt értékelik a többiek. Nagyszerű nap vár rád. Ha munkaviszonyban állsz, akkor ma előreléphetsz, szinte sugárzol. Ha otthon vagy, és nincs fix állásod, ma több program között is válogathatsz. Mindenkinek jó lesz ez a nap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top