Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 16. péntek)

Kedves Kos!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Most sikerül szociálisabbnak lenned. Más emberekkel akarsz – és fogsz is – találkozni, akik valamit akarnak neked adni, de legalábbis mondani. Használd ki ezt a napot, szakmailag nagyot léphetsz előre, viszont nagyobb szerelmi kapcsolatokat ne várj tőle. Ha jól kihasználod ezeket a lehetőségeket, amelyeket a találkozások adnak, ez lesz ezen a héten a legjobb napod.

Kedves Bika!

Ma vigyázz arra, hogy pontos legyél, még jobban arra, hogy ne legyél igazságtalan, akkor tudod teljesíteni a Hold kérését. Ha csak a saját szemszögedből nézed a dolgokat, igazságtalan vagy. Ez különösen fontos, mert ma feltehetően találkozol néhány emberrel, akikkel nem vagy nagyon jó viszonyban. Ezért fontos, hogyan viselkedsz.

Kedves Ikrek!

A mai nap jó ómen számodra: a Hold a Mérleg jegyében áll. Gondolataidat kitágítja, nyitottá tesz az új dolgok iránt. Optimizmust sugárzol, ez különösen délelőtt nagyon erős, amikor a Hold és a Jupiter a lehető legjobban kapcsolódnak. Meg fogod tudni győzni a környezetedet, még a főnököd is lelkesedni fog, ha meghallgatja az ötleteidet. Töltsd az estédet úgy, hogy minél több örömöd legyen benne.

Kedves Rák!

A Hold most a Mérleg jegyében áll, ez még jobban kinyitja a kaput feléd. Röviddel ezelőtt azt mondtam, hogy százból egy Rák szülött megtalálja a szerelmet, ma ez a szám legalább húszra emelkedik. Este még többen lesznek, mert most a Hold befolyása sokkal erősebb lesz.

Kedves Oroszlán!

A Hold ma a Mérleg jegyében áll. Ez nagyon jó nap. Természetes szépséget, vonzerőt, fényt ad. A visszhang is ennek megfelelő, nagy sikered van, környezeted elhalmoz bókokkal, és a munkákat is jól megfizetik. Ha más emberekkel is találkozol, szinte magától értetődően vesz körül a győztes aurája. Mindenki tisztelettel bánik veled. Ezzel azonban fennáll a veszélye annak, hogy túlságosan is magabiztos leszel, és talán kérkedőnek látszol majd. Inkább ne szállj fel arra a bizonyos magas lóra, mert ez csökkentené fantasztikus esélyeidet.

 

Kedves Szűz!

Az élet megy tovább, a Hold a Mérleg jegyében áll már, és általánosan segíti a szerelmet. Általában ma minden emberben egy kicsit több van ebből az érzésből, és te, aki a Szűz jegyében születtél, kapod belőle a legtöbbet. Nézzük az egyéb kilátásaidat: a Nap és a Mars a Bak jegyében áll. Ez e te napházhoroszkópod ötödik háza, a vállalkozásaidban is szép kilátásokat ígér neked. Elsősorban délelőtt állnak nagyszerűen, utána még gyorsan szaladj el a legközelebbi lottózóba, mert jó esélyed van a nyerésre.

Kedves Mérleg!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez egy fantasztikus napot ígér neked. Különösen jó a kisugárzásod, és ez az, amivel a többieknek tetszel. Sármoddal mindenkit a kisujjad köré tudsz csavarni, céljaidat inkább taktikus manőverezéssel és diplomatikusságoddal tudod elérni. Nem nagyon  törekszel majd arra, hogy keményen dolgozz. Kellemesen fogod érezni magad, nyugodtan menj szórakozni.

Kedves Skorpió!

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez a te tizenkettedik napházadat érinti. A Plútó és a Merkúr, amely visszafelé halad, kapcsolatot létesít ezzel a Holddal. Ezek az energiák sajnos bizonytalanságot váltanak ki. A mindennapokban ez azt jelenti, hogy nehezen döntesz, ingadozol, és nem igazán találsz választ valamire. Ennél akár még messzebbre is mehetne, akár félős is lehetnél, talán túlságosan aggódsz a jövő miatt. Felejtsd el ezeket a sötét gondolatokat.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter, a Vízöntő jegyében áll, jól kapcsolódik a Holddal, amely a Mérleg jegyébe érkezett. Ez leginkább a Nyilas jegyűeknek jelent jót. Bizalmat sugárzol magadból, és problémás szituációkat vagy feladatokat is relatíve lazán tudsz kezelni. Ma sok minden sikerülni fog neked, még a stresszes állapotokat is könnyedén kezeled. Feltűnően jól kezeled a szavakat, ezzel sok mindent el tudsz érni és megvilágítani. Cseréld ki a gondolataidat, sokat vitatott szituációkat is tisztázni tudsz ma, és egyszer s mindenkorra be is tudod fejezni azt, amit be akartál fejezni.

Kedves Bak!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez egészen más irányt ad az énednek, mint az utolsó napok. Sokkal jobban törődsz másokkal, saját igényeid háttérbe szorulnak. Ezenkívül az igazságért küzdesz, és nem tudod elviselni, ha veled – vagy egy olyan emberrel, akit szeretsz – esetleg igazságtalanság történik. Az este a Merkúr befolyása alatt áll, mi sem lesz szebb, mint a régi időkről beszélgetni.

Kedves Vízöntő!

A Hold ma a Mérleg jegyében áll, ez rokon a Vízöntő jegyével. A Jupiter és a Merkúr csodaszép kapcsolatot épít fel ezzel a Holddal, ezért ez egy boldog nap lesz a számodra, sok kellemes meglepetéssel. Minél nyíltabban közeledsz másokhoz, annál többet fogsz kapni ebből a boldogságból. Szervezz nagy társaságot, és töltsd az időt kedved szerint.

 

Kedves Halak!

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez egy kis törést okozhat, de legalábbis visszafogja a lendületedet. Semmi sem tud ma örömöt szerezni neked, minden idegesít, még a rutinfeladatok is fárasztanak. Ezt nyugodtan írd ma a csillagok számlájára. Legaktívabb a kora reggeli órákban és maximum délelőtt lehetsz. Déltől óráról órára romolhat a hangulatod, jobb, ha az estét teljes nyugalomban töltöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top