Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 17. szombat)

Kedves Kos!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Kínálja a lehetőségeket, hogy olyan helyre menj, olyan emberekkel találkozz, akik számodra fontosak. Éber szemekkel járj a nap folyamán, nézz meg mindenkit, különösen azokat, akikkel valami dolgod van. Legyen ez munka közben vagy a hazafelé vezető úton, esetleg otthon. Kötelességekben gazdag lesz ez a nap, mert, mint már említettem, vizsgáznod kell a csillagok előtt.

 

Kedves Bika!

Ma a Hold a Mérleg jegyében áll. Ez szociális érzéseidet erősíti. Szeretnél másokhoz közeledni, a környezeted is érdeklődik irántad, ezért eseményekben gazdag nap vár rád. Jó hét ez a számodra, akkor is, ha nem minden fut a legkedvezőbben. Az a legfontosabb, hogy ne engedd felülkerekedni magadon egoizmusodat, hanem a szeretet és az igazságosság vezéreljen.

Kedves Ikrek!

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez szerencsét hoz neked. Ha arra jársz, ahol sorsjegyeket lehet kapni, nyugodtan vásárolj belőle. Mindenesetre a nyerési esélyeid ma nagyobbak, mint máskor. Még ennél is jobban nő benned a boldogság. Ma elégedett lehetsz mindennel, és vidáman mosolyoghatsz a világra.

 

Kedves Rák!

Mutasd mindenkinek gyönyörű szemeidet egész nap. Hogyan tedd ezt? Emlékezz arra, amikor nagyon szerelmes voltál, vagy képzeld el, hogy az vagy. Ez működik, csak akarnod kell. A csodálatos az, hogy ezzel a beállítottsággal tényleg több esélyed van arra, hogy észrevegyenek olyan emberek, akik szintén tele vannak szeretettel. Ma az esélyeid szerelmet találni hússzor magasabbak, mint máskor. A szerelem országának kapuját neked kell most kitárnod. Lehetőségeid vannak, garancia nincs.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Mérleg jegyében áll, és tevékenységednek szépséget és sikert kölcsönöz. A Merkúr a Vízöntő jegyében található, és lassanként a Jupiterrel, a szerencse bolygójával kapcsolódik. Kedves Oroszlánok, nagyon figyelmesnek kell lennetek! Minden arra mutat, hogy ma vagy holnap csoda történik veled, ez lehet egy ember, aki további életedet befolyásolja és jó irányba fordítja. Lehet, hogy kapsz egy olyan hírt, amely valami nagy dolgot fog hozni az életedbe.

Kedves Szűz!

A Hold a Mérleg jegyében áll, felébreszti a vágyadat a pihenés iránt. Ma inkább a lakásod csinosításával kellene foglalkoznod. Esetleg vásárolj egy új képet, egy asztalterítőt vagy egy másik függönyt. Új év van, varázsolj a régiből új otthont.

Kedves Mérleg!

Ez az élvezet napja! A Hold a Mérleg jegyében áll, és az élet szép dolgai különösen sok örömet szereznek neked. Fontos számodra, hogy jó legyen körülötted a hangulat, mert ha feszültségben vagy, ez nagyon hamar irritálni fog. Próbáld meg a konfliktusokat elkerülni, és lehet, hogy neked kell veszekedőket kibékítened.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Mérleg jegyében áll, kapcsolódik a Neptunhoz. Művészi vénát fedezhetsz fel magadban. Akár leveleket írsz költői hangnemben, vagy újra átrendezed a lakásodat. „Elengedni”! Már nem bírod hallgatni, nem csoda, állandóan hirdetik. Ez a jelenlegi feladat, engedd el, ami számodra kedves és drága, hagyd ma, hogy kedvesed vagy a gyerekek vezessenek téged.

Kedves Nyilas!

Nem kell kapkodni. Nyugodt, laza szombati nap vár rád. Egy olyan nap, amikor lustálkodhatsz egy kicsit, élvezd a csendet magad körül. Próbáld meg lassan az új időkhöz hozzászoktatni magad. Készíts egy tervet, melyben főleg részletcélok szerepelnek, egy olyan tervet, amely nem a végcélra irányul, hanem az ahhoz vezető útra.

 

Kedves Bak!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez meghívást jelent az összes Bak szülött számára, hogy egy buliban igazán jól érezze magát. A munka tilos. Kisebb elintéznivalók, amelyeket egy kávézással össze tudsz kötni, beleférnek az idődbe. Csak nyugodtan, lassan…

Kedves Vízöntő!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Továbbra is jól megy a sorod, jó a hangulatod, és nagyszerűen érzed magad. A Hold a 9. házban kapcsolódik a Neptunnal, és mindenekelőtt sok ötletet ad. A gondolataid sokkal jobban pörögnek, mint máskor. Szeretnél valami különlegeset alkotni. A háztartás és a bevásárlás várhat.

 

 

Kedves Halak!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez még mindig gyengít téged. Nincs sok kedved még ahhoz sem, hogy kibújj az ágyból, és azt sem tudod, hogy mit is kezdj ezzel a nappal. Ez nem baj, hagyd magad sodorni azzal a bizonyos árral, az adódó eseményekkel, és dönts a pillanatnyi kedved szerint. Ha így teszel, csodálatos napod lesz. Ha túlságosan elkötelezed magad, akkor ideges leszel, és bosszankodnod kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top