Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 18. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ennek köszönheted, hogy inkább elgondolkodó, mint boldog és vidám vagy. Este mindenesetre a Merkúr és a Jupiter találkoznak. Ez sok feszültséget feloldhat nálad, ez bizonyos gátlásokat feloldhat benned, pillanatok alatt ismét élénk leszel, és nem tudod megérteni, hogy mi is történt veled ezen a héten.

 

Kedves Bika!

A Hold a Skorpió jegyében áll, a hetedik házadban. Ez szenvedélyt ébreszt benned. Mindegy, hogy egyedül élsz, vagy párban, szenvedélyes leszel. Így hát helyes, ha úgy rendezed be a napodat, hogy az a számodra a legmegfelelőbb legyen.

 

 

Kedves Ikrek!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez azt jelenti, hogy vasárnap ide vagy oda, valamit el kell intézned. Talán van egy találkozód, amely nem csak kellemes élményt fog nyújtani, vagy pótolnod kell az elmulasztott lakástakarítást. Megtörténhet, hogy egy mindent tisztázó beszélgetést kell lebonyolítanod barátoddal, barátnőddel vagy partnereddel. Semmi esetre sem szabad ez alól kibújnod, a csillagok segíteni fognak neked.

 

Kedves Rák!

A Hold a Skorpió jegyében áll, ezzel fantasztikusan jól áll számodra. Ha családod van, úgy érezheted magad, mint egy király vagy egy királynő. Ez a te birodalmad, a te várad, a te kastélyod. Ha párkapcsolatban élsz, társadat isteníteni fogod, és boldog leszel. Egyedül is megtalálod a boldogságodat, ha nyílt és hálás tudsz lenni a legapróbb dolgokért is.

Kedves Oroszlán!

A Jupiter és a Merkúr találkozik ma a Vízöntő jegyében, a te napházhoroszkópodban a szerelmet és a párkapcsolatot jelző házban, ezért valami nagyon pozitív dolognak kell következnie. A csillagok lehetőséget adnak arra, hogy találkozz azzal az emberrel, aki életedet pozitív pályára helyezi.

Kedves Szűz!

Tudom, hogy nagyon mélyérzésű vagy, csak nem szívesen beszélsz erről a nyilvánosság előtt. Ma sem fogják sokan megtudni, hogy valami egészen nagyszerűt fogsz megélni, ami téged boldoggá tesz. Érthető, ha ezen a héten mindent elfelejtesz az új időről. Olyan szép a szerelem, és olyan erős. Ilyenkor az ember nem akar a holnapra gondolni, csak pillanatról pillanatra élni, és ez így van jól.

Kedves Mérleg!

A Merkúr visszafelé halad, és találkozni fog a Jupiterrel. A múlt szép emlékei sorra eszedbe fognak jutni. Régi kapcsolatok kelhetnek újból életre. A Hold a Skorpió jegyében áll. Mindenki érzékenyebb lesz. Fél kézzel is sikerül újabb kapcsolatokat kötni és szuper társaságot szervezni, új barátságokat létrehozni.

Kedves Skorpió!

Micsoda csodálatos befejezése ez a nap a többinek! Felteszi a hétre a koronát. A Hold a Skorpió jegyében áll, ennek megfelelően nagyon kellemesen érezheted magad a bőrödben. A Jupiter és a Merkúr gondoskodik a nagyon boldog, bár nem annyira látványos pillanatokról.

 

 

Kedves Nyilas!

A Merkúr visszafelé jár, és a Jupiterrel kapcsolódik. A Hold a Skorpió jegyében jár. Ma nagyon intenzíven éled meg a dolgokat. Semmit sem fogsz felületesen fogyasztani. Végre megérezheted a boldogság illatát. Mindenütt el van rejtve egy pici belőle, leginkább kint a természetben. Ezért kirándulnod kellene valahol az országban.

Kedves Bak!

Ma a Merkúr és a Jupiter kapcsolódnak egymáshoz. A Merkúr visszafelé halad, te is állj meg egy kicsit, tarts szünetet. Élvezd a pillanatot, sikerülni fog neked a mindennapokat teljesen kikapcsolni. Egyszerűen csak legyél nagyon boldog. Elegendő ehhez egy napsugár, egy virág, egy havas területen tett séta.

 

 

Kedves Vízöntő!

A Merkúr hátraarcot csinált, és visszament a Jupiterért. Aki megáll egy pillanatra, a napot lassan és tudatosan tölti el, mély boldogságot fog érezni. Menj te is sétálni, érezd a csodálatos természetet, ahogy ma mindenütt mutatja magát. Vedd komolyan embertársaidat, mindennap és minden kis szituációban. Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem a kommunikációban, nagy hasznát fogod ennek venni.

Kedves Halak!

Ez a nap legyőzi az összes többit, amit az új évben eddig megtapasztaltál. Sugárzol, boldog vagy, és egyik csodálatos meglepetés érhet a másik után. Nagyszerű események várnak rád, a csillagok sodornak magukkal, és ez igencsak harmonizál téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top