Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 27. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma alkalmas az idő, hogy kifejezésre juttathasd törekvéseidet mások előtt, mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Ha van egy csomó jó ötleted, könnyen fog menni a csapatmunka, mármint, ha mások lépést tudnak tartani hatalmas lendületeddel. Különben jobb, ha egyedül dolgozol. A kemény fizikai erőfeszítés jelenti a legtöbb örömet a számodra. Bele is zöldülnél, ha csak ücsörögnöd kellene. Arra nem alkalmas az idő, hogy most próbáld elsimítani társkapcsolati nehézségeidet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most nagyon erősen igényled, hogy szeretetet adj és kapj. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplálsz mindenki felé. Minden kapcsolatod, különösen a nőkkel, szorosabbra fűződik. Tartsd szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezd magad. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbáld elsimítani társkapcsolati nehézségeidet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most rendkívül erős fantáziával rendelkezel és nagyon jól tudsz képekben gondolkodni, szinte filmet nézel belső szemeiddel beszélgetés közben. Ma, ha bármit el akarsz mesélni valakinek, nem tudod, hol is kezdjed, ezért történeted zavarosnak tűnhet. Környezetednek nagyon kell figyelnie, hogy szavaidat össze tudja rakni. Ezért úgy érezheted, hogy nem értik meg mondanivalódat, és talán úgy gondolod, hogy jobb, ha megtartod magadnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Érzelmi kapcsolatokra törekszel a többiekkel, mindegy, hogy jó vagy rossz-e ez a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatsz, és mindenképpen alkalmad lesz önismereted fejleszteni. Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél-igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes időszak vár rád. Keresd a többiek társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz a kölcsönhatások révén, még ha azok negatívak is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkádba, de ha mégis ezt kell tenned, legalább maradj tárgyilagos, és tartsd magad „takarékon”, amennyire csak lehet. Ezt az időszakot töltsd inkább családoddal vagy közeli barátaid körében. Oda kell figyelned lelki szükségleteidre is. Ezt ne hanyagold el. Ellenállásba ütközhetsz, vagy vereség érhetne, ha ezen a héten próbálnád meghódítani a világot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma könnyebben tudnak téged szavakkal befolyásolni. Így másoknak nincs nagy szükségük rábeszélőképességre, ha ígéretet akarnak kicsikarni belőled. A beszélgetésekben hamar tudsz azonosulni partnereddel. Meg kellene tanulnod elhatárolódni másoktól, hogy megtanuld saját véleményed megfogalmazni. Mindig gondold át, tényleg azt akarod, amit mondasz? Tanuld meg kinyilvánítani véleményedet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon szerelmesnek érezheted magad, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is. Ez a tranzit kiválthatja belőled az anyáskodó vagy apáskodó ösztöneidet és ezt vagy meleg szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel – különösen az édesanyáddal – problémák merülhetnek fel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mostanában hol nagyon követelődző, hol nagyon elutasító vagy, környezeted ezáltal komoly próbatétel elé állítod. Lehet, hogy szüleid a szeretet megvonásával büntettek hajdanán, de Te ezt ne használd hatalmad eszközének. Sajnos gyakran kiprovokálod, hogy a szeretetet feltételekhez kössék. Olyan társra van szükséged, aki ezt a tulajdonságodat is elfogadja, az intenzív érzelmi kitöréseid elől nem menekül el, szeretettel, nyitottan támogat téged.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szerencse nőkkel, jó egészség, társas élet, kedvező változások, új ismeretségek, utazások, növekedett tetterő várhatók a mai nap folyamán. A nők valahogy elősegíthetik üzleti ügyeidet. Pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban vagy. Ha kisebb csoportokkal vagy a nyilvánossággal van dolgod, akkor nagyon jól fogsz szerepelni. Mindenkivel szemben barátságos tudsz lenni, még önmagaddal is. Te és egy barátod jó szolgálatot tesztek egymásnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most nem fogod tudni a szeretetet és a közeledést egyszerűen elfogadni és élvezni. Van benned egy nagy adag tartózkodás, mintha ellenőrizni akarnád, hogy a simogatást tényleg komolyan gondolták-e. Ezért most meleg családi környezetre, sok odafigyelésre van szükséged, hogy kétségeidet, hogy valóban szeretnek-e, le tudd győzni. Legalább nekem hidd el, hogy szeretnek. Olyan társat válassz, aki megszabja a határokat, de kimutatja érzelmeit.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kreativitásod és önkifejezésed előtt most szabad az út. Éppenséggel olyannyira könnyű a dolgod, hogy néha tétlenül hagyod elúszni az alkalmat. Ne vesztegesd az időt! Mondd el most szeretteidnek, hogyan érzel irántuk. Ha most egy új kapcsolatod kezdődne, az sok szempontból izgalmas és értékes lehet. Új barátságok szövődhetnek, amelyek fejlődésed szempontjából, akár utólag visszatekintve is – értékesnek bizonyulnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most rendkívül érzékeny vagy, így környezeted cselekedeteidet könnyedén befolyásolja. Konfliktusaidban könnyen beleéled magad ellenfeled helyzetébe, így nem is fogsz tudni érvényesülni! Valamilyen mértékben már az is fáj neked, ha valakinek a lábára lépsz. Ezzel szemben jól érzed magad akkor, ha másoknak segíthetsz. Ezekben a napokban könnyen elcsábíthatnak akár a kollegáid egy csínytevésre, akár a családtagok valamilyen szerepvállalásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top