Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 01. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A zsenialitás nem ment fel ma sem az erkölcsi szabályok alól, ellenkezőleg: az erkölcsi kötöttségek, normák óvhatnak most meg a jóvátehetetlen hibák elkövetésétől. Ennek a szertelen fantáziának, a végtelenség mámorában úszó képzeletnek és tenni akarásnak igazi fékezője és formába öntője nem statikus állapot lehet, hanem egy dinamikus folyamatban bekövetkező kivételes pillanat. Vigyázz arra, hogy ne erőltesd meg magad.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most van lehetőséged arra, hogy korban magadhoz illő társat találj, de előfordulhat az is, hogy a fiatalabbak bizalmát is fel tudod kelteni magad iránt. A letisztult emocionális egyensúlyt csak középkorú éveidben sikerül majd elérni. Ez megvalósulhat egy érett, harmonikus kapcsolatban, vagy pedig valami olyan tevékenységben, amelyben maradéktalanul kiélheted a szépség és a harmónia iránti igényedet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kedves Ikrek!
Az integrációs törekvésedet két módon is segítheted: igyekezz minél alaposabb tudásra, műveltségre szert tenni, hogy sejtéseidet, érzéseidet jól tudd kifejezni – így erősítheted a merkúri oldalt. A másik mód: keress megfelelő tevékenységet magadnak, különösen valamilyen művészi munkát, amelyben képességeidet kifejezésre juttathatod. Ez pedig a neptunuszi oldal erősítése, igyekezz ezeket megvalósítani.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos most nem sok lehetőséged van arra, hogy tartós partnerkapcsolatot tudj kialakítani. Ha csupán menekülés képpen keresel vigaszt, akkor a rövid, intenzív szexuális kalandokat hajszolod. Ennek az lehetne az eredménye, hogy végül is teljesen alkalmatlanná válhatsz egy tartós kapcsolatra. Próbáld meg hatalmi igényed, uralkodási vágyad egy kicsit leépíteni. Válassz kiegyensúlyozott, kevésbé szélsőséges partnert.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha egy mód van rá, tedd félre a munkát, hacsak nem kifejezetten épp abban találod örömed. Ha valóban szereted a munkádat, ma némi elismerésben lehet részed. Jól érzed magad, barátságos vagy és szórakozni vágysz, mindegy hogyan, könnyed hozzáállásoddal jó benyomást gyakorolhatsz másokra. Kapcsolódj ki barátaid társaságában, vagy menj vakációzni. Szeretnél a központba kerülni, és ez sikerülni is fog, ha meghatározod kinek akarsz tetszeni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha az eredményességre törekszel, biztosítsd, hogy ne forduljon elő, hogy az egyik terület elsorvasztása tragikusan üssön vissza a későbbiekben. Így elkerülheted például, hogy mániákus hazugságüldözővé válj, aki az önmagában elfojtott indulatokat vadássza és üldözi másoknál. Megmenekülhetsz attól is, hogy önbecsapás áldozatává válj. Vizsgáld meg szavaidat naponta: az igazat mondtad-e, vagy félrevezettél másokat?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha éppen hivatást szeretnél válatani, ajánlott foglalkozási területek: művészet, dekoráció, divat, szépségápolás, kozmetika. Problémaérzékenységed sokféle érzelmi állapot megértésére tesz most alkalmassá, ugyanakkor a megoldás keresésésre és elfogadására kötelez. Sok barátot szerezhetsz. Most minden nehézséget el tudsz simítani egy mosollyal, hízelgéssel, kedvességgel, úgy mint gyermekkorodban.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most a munkahelyeden is nehézségek léphetnek fel, ezzel meg kell küzdened. Tanulj meg feltétel nélkül kompromisszumot kötni! Így érhetsz el odáig, hogy a gyermekkorodban kapott “feladatot” nem kell egész életedben vég nélkül ismételned. A hatalomról való önkéntes lemondás azt eredményezi, hogy szorongásaid elmúlnak, és egy újszerű, teljesebb életet élhetsz. Az okkultizmussal csak akkor foglalkozz, ha szigorú etikai alapokon állsz már.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha új kapcsolatba lépsz, mindját kezdetben légy olyan, mint amilyen valójában vagy. Ha ugyanis túlzásba viszed a másikhoz való alkalmazkodást, később, amikor saját igazi természeted, igényed előjön, konfliktusod támad, és megbánod korábbi engedékenységed, amelyet tetszésvágyból és a békesség megőrzéséért mutattál. Túlkapások különösen két területen jelentkezhetnek, az egyik a költekezés, a másik a táplálkozás.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez az időszak, amikor magánéleted és szakmai szereplésed harmonikusan kiegészítik egymást. Jó alkalom jövőbe mutató tervek készítésére, vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására. Érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedett vagy és józanul tudsz gondolkodni. Az üzleti és magánügyek most könnyen összhangba hozhatók, kiváló alkalom ez – főleg a saját – ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Baleset-hajlamhoz vezethet, ha megpróbálod megfékezni vagy figyelmen kivül hagyni leküzdhetetlen vágyad a változás és a szabadság iránt. Az események kemény próbatétel elé állíthatnak, hogy kiderüljön, vajon kitartasz-e a magad választotta úton vagy elfogadod-e a változást, ha nyilvánvalóvá válik, hogy rossz irányban haladsz. Ha megpróbálod figyelmen kívül hagyni ezeket a dolgokat, akkor előfordulhat, hogy betegség lép fel.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az a bizonyos kivételes pillanat akkor jöhet el, ha a benned munkálkodó különböző erőket, vágyakat sikerül egy nyalábban öszefogni, és életed összkoncepciójával közös nevezőre hozni. Lehet ez egy tökéletes mozdulat, egy találó mondat, egy széles skálát átfogó frappáns képlet (szimbólum), vagy merész vonásokkal megalkotott kompozíció, pl. festmény, grafika, stb. Légy tudatában annak, hogy részese lehetsz egy ilyen kivételes pillanatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top