Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 02. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Valami kipattanthatja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és te önkéntelenül felhánytorgatod régi sérelmeidet és csalódásaidat. Menj bele a vitába, önts tiszta vizet a pohárba, de küzdj becsülettel, és próbáld megragadni a problémák valódi okát. A vagdalkozásnak csak szipogó orr lenne a vége. Jó alkalom, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A szaturnuszi szilárdság ezekben a napokban azt jelenti, hogy az érzelmek tartást kapnak. Kapcsolataidat komolyabban tudod venni, vágyaidat meg tudod fékezni, mérsékelni, partnereddel szemben pedig óvatossabbá tudsz válni, mert mindenekelőtt meg akarsz győződni arról, hogy mennyire őszinte a másik szándéka. A stabil érzelmeket helyezed előtérbe, kalandokba nem szívesen, vagy egyáltalán nem bocsátkozol.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most az egyik oldalon a racionális gondolkodás, a tárgyszerűség, a mérhetőség, az átláthatóság, a kiszámíthatóság áll, míg a másik oldalon a megsejtés, az átélés, a megérzés, az inspiráció. E két léterő egyásra hatását a bizonyosság és a sejtés találkozásának nevezhetjük. Valószínűleg meg fogsz érteni bizonyos összefüggéseket, és fantasztikus lehetőségekkel találkozol, módszer tekintetében a tudatot a tudatalatti segíti.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Érzéseid mélyek és intenzívek. A plútói erő hatására ma archetipikus tudattalan erők buknak a felszínre lelkivilágodban. Belső életed igen intenzív, kapcsolataid mélyek. Kapcsolataidban most Te vagy az erősebb, érzelmileg gyorsabban regenerálódsz. Fennáll annak a veszélye, hogy mások felett akarsz uralkodni, ugyanis a hatalmat ma könnyebben meg tudod szerezni. Hogy ez milyen mélységig hatol, az a partnered képességeitől függ.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez az időszak sok eredetiséget biztosít, de egyáltalán nem lesz problémamentes. Sajnos sok összeütközésre számíthatsz, akár saját szüleiddel, akár a társad szüleivel. Ötleteid azonnal a cselekvést, az önérvényesítést igénylik. A környezeted viszont nem alakulhat, változhat percről percre akaratod szerint, hanem egy adott életvitelt, viselkedési módot várnak el tőled. Ezt önkénynek és saját személyiséged korlátozásának érzed majd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most igen erős a képalkotó fantáziád, és ez fellazítja gondolkodásmódod, gondolatvilágod. Kötöttségeidtől és a logika egyenes vonalú következtető-bizonyító útjától el tudsz szakadni. Ugyanígy, a megismerésben sem leszel ráutalva az érzékszervi tapasztaláson alapuló gyűjtögető-következtető-analizáló-szintetizáló módszerre. Ezek a képességek lehetővé teszik, hogy bizonyos dolgokra egyszerűen ráérezz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jelenlegi viselkedésednek hátrányai is vannak. Könnyen lehet, hogy otthonról, környezetedből hozott tabuk érvényesülnek választásodban, vagy az együttélés módjában. Partnered úgy érzi, hogy visszafogott, túlságosan komoly, esetleg rideg vagy, hogy tökéletesnek akarsz látszani. Talán észre sem veszed, de nehézséged támadhat a hűség-hűtlenség kérdésében is. A visszafogottság mögött az a hátsó szándék húzódik meg, hogy szeretnél szabadabban élni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mivel képes vagy arra, hogy a mindennapi élet álarca mögé láss, ajánlatos, hogy intenzíven foglalkozz pszichológiával, filozófiával. Az ezotéria területe sem idegen a számodra. Kellő képzés, megfelelő morális tartás esetén alkalmas lehetsz arra, hogy a pszichológiát hivatásszerűen űzd, akár orvosként, pszichiáterként, vagy lelki gondozóként. Tudásoddal ne élj vissza, segíts, ahol tudsz, de ne uralkodj az emberek felett.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezekben a napokban a kényelemhez és a kellemes dolgokhoz ragaszkodsz. A kemény, megerőltető, fárasztó munkát inkább elkerülöd. Ne keresd a harcot, inkább törkedj helyette a megegyezésre. Etikai érzéked igen fejlett, és a tradíciókhoz is vonzódsz. Nagyon fontossá válnak az érintkezési formák, igényelni fogod a társadalmi elismerést. Partnerkapcsolatodban akkor nyugszol majd meg, ha azt hivatalos aktus is szentesíti, így az “törvényerőre emelkedik”.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Anyagi helyzeted feszültté válhat. Próbáld meg elkerülni, hogy adósságokat vegyél a nyakadba. Kíséreld meg szervezettebbé tenni pénzügyeidet, és jól gondold át, mi az, ami anyagilag valóban fontos vagy lényegtelen a számodra. Ebben az időszakban egy kicsit visszavonultabbá válsz, hogy áttekintsd kapcsolataidat és felmérd, ki is vagy valójában, és eldöntsd, mely kapcsolataid igazán fontosak a számodra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szülőkkel való szembenállás talán egész életeden végigkísér, és folytonos vitát eredményezhet az emberekkel, a társadalommal, mivel mindig úgy érzed, hogy bezárnak, korlátoznak, meg akarják határozni cselekedeteidet. Mindezek mellett rendelkezel intuitív erővel és újító képességgel. Most olyan életkrízisre számíthatsz, amely elősegíti értékeid kikristályosodását. Sajátítsd el az önfegyelem képességét.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Cselekvés és álom, ezeken a fogalmakon kellene gondolkodnod, ha meg akarod érteni a napokban történő események miértjét. Az aktivitást, a cselekvési kényszert mostanában a rejtélyes, titokzatos dolgok megoldásának izgalma vonzza, irányítja, köti le. A nagy kaland itt nem kevesebb, mint az álom megvalósítása, az elrejtett dolgok napvilágra juttatása. Lehetsz nagyon szeszélyes, és eluralkodhat rajtad a bizonytalanság érzése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top