Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 06. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Vágyódhatsz arra, hogy csak valamit egyszerűen végre kelljen hajtani, de ez nem egészen Neked való. Csavaros kereskedői eszed van, amit az irodalmi világban is jól alkalmazhatnál, ezért jól fizetik bármit teszel, mert annak ellenére, hogy nem mindig határozol jól /ami a végrehajtói pályán zavarna/ nem okoz Neked nehézséget pénzügyekben határozottnak lenni. A diplomácia ma nem az erősséged, de logikus érveléssel el tudod érni, amit akarsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Barátkozásod csupa tűzzel, szeretettel és ragaszkodással indul, de mielőtt észbe kapnál, már találtál is valami hibát a szeretett lényben. Valószínűleg úgy érzed, hogy az illető érdemtelenné vált a felkínált nagy szeretetre, vagy valami hibát, hiányosságot találsz a jellemében, a beszédmodorában, a hajszínében, stb. Annyit tanulj, amennyit csak lehet. A tanulmányok megszilárdítanak és kiegyensúlyoznak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Félelmetes intellektuális és művészi lehetőségeid vannak, ha megtanulsz koncentrálni, aminek a fő leckének kell lennie, s ha ez sikerül, az üzleti életben is sikereid lehetnek, mert ehhez nagyon tehetséges vagy. Népszerű lehetsz az emberek között, szeretsz utazni, szeretsz úton lenni, és sok embert gyűjthetsz magad köré. Sok barátod van és valószínűleg sok rokonod is, de vigyáznod kell, hogy a társas élet nehogy túl sok energiát vegyen el tőled.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az érzékenység, hajlékonyság és alkalmazkodóképesség az erősséged – és a gyengéd. Érzed a világot magad körül, az embereket, dolgokat, helyzeteket, majdnem túlságosan is éles érzékenységgel. Nem mindig vagy biztos magadban, gördülékenységed és könnyedséged ellenére. Önbizalmad növelni kell. A Hold állása ma jobb a hölgyeknek, mint a férfiaknak. Mivel el tudod rejteni tekintélyes céltudatosságod, valószínűleg sikeres leszel az üzleti életben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez a nap az elveké és a cselekvéseké. Racionális és szentimentális vagy, érzelmes és élettel teli, az eszed és a fizikai erődet együttesen tudod munkára bírni, és ezzel sokra viheted. Az érzelmi bizonytalanság akadályozhatja haladásod a hét kezdetén. Igyekezz megkapaszkodni a könyvekben, gondolatokban, valamilyen ideológiában, mert ha ezt nem találod meg, visszaeshetsz az erős érzelmi válságaidba. Sikeres lehetsz mint író, újságíró, szónok.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mivel nincs elég önbizalmad, habozol érzelmileg átadni magad egy másik személynek, és még ha meg is teszed, kritikus hajlamod csökkenti a szerelmet, a hibák felhánytorgatásával. Kissé megveted mindazokat, akiknek intellektuális képességei vagy képzettsége kevesebb, mint a Tied. Képességeid valószínűleg sikert hoznak számodra bizonyos fokon, mert lelkiismeretes tanuló vagy és a munkádat is lelkiismeretesen végzed.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vonzó egyéniséged, bőbeszédű, jó kifejezőkészséggel párosul, aki le tudja kötni hallgatóságát. Kifejezésre tudod juttatni a tehetségedet, és azt a benyomást kelted, hogy a könnyed felszín alatt mély tartalom van. Úgy mondod el a dolgokat, hogy nagyobb jelentőségűnek tűnnek majd, mint amilyenek valójában. Az egyetemesség illúziója leng körül, és annyira hiszel magadban, hogy az emberek hajlandónak látszanak elfogadni a látszólagos értékeket.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Legjobban arra lenne szükséged, hogy megtanulj koncentrálni és különválasztani a céljaidat, mert valahogy túl könnyen veszed az életet. Vagy szerencsés vagy, és a dolgok maguktól is sikerülnek, vagy nem törődöm természeted kerül előtérbe. A belső hajtóerő a sikerre ma hiányzik belőled, és látványosságnak veheted az életet, élvezve azt, gyorsan alkalmazkodva az új körülményekhez. Céljaid és vágyaid elérése ma nem túlságosan fontosak a számodra, mert főleg a kényelmet keresed.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kevés energia befektetéssel sok eredményt tudsz ma elérni. Általában kevés befektetéssel sokat akarsz elérni, és rendszerint ez sikerül is Neked. Megfizetteted a világgal azt, amit neki adsz. Jól tudod magad adminisztrálni, többet mutatsz, mint amennyid van, szeretsz a középpontban lenni. Bölcs és nagy erőtartalékokkal rendelkező ember benyomását tudod kelteni, de magad tudod a legjobban, hogy ez nem mindig így van, bár erről bölcsen hallgatsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Barátaid bizonyára azt mondják, hogy fontosabb munkákat is el tudnál végezni, ha megpróbálnád, és valószínűleg igazuk van. Ma nem akarsz a tökéletesség embere lenni. Érzelmileg ellentmondásos ez a mai nap, alapvetően konzervatív és megállapodott, de ugyanakkor nagyon szereted a váratlan és rendkívüli dolgokat. Találékonyságod hatalmas, és annyi féle módot tudsz kitalálni, pl. egy történet elmondására, vagy valami üzleti ügy lebonyolítására, mint senki más.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Értelmileg gyors, intuitív a mai nap, csak hajlamos vagy a dolgok felszínén maradni. Az üzleti életben vagy más foglalkozásban ez határozottan hátrányodra lehet. Gyorsan kifáradsz, és ha nem is törsz egészen össze, egyik munkából a másikba ugrálsz épp úgy, mint egyik kedvestől a másikhoz. A bolygóállások férfiaknál jelentős stabilitás csökkenést okozhatnak, határozatlanságot, és elkeseredést, tanácstalanságot, amikor szembe kerülnek a világ romantika nélküli valóságával.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Alkalmazkodóképesség és makacsság váltakozik ma egymással, de nem a megfelelő időben, és ez okozza a problémákat. Engedékeny leszel, amikor szilárdnak kellene lenned és ragaszkodsz az álláspontodhoz akkor, amikor a józan ész engedékenységet diktálna. Ennek eredménye az alapvető önbizalomhiány, melyet rendkívül bőbeszédű és jó kifejezőkészségű természeted megcáfol. Sokat és meggyőzően tudsz beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top