Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 21. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most a cselekvés és a törekvés kerül előtérbe. Ugyanakkor a háttérből gyakran előbújik a kettő motiváló tényezője a hatalom, a vezetés megszerzése. Mivel ezek mozgatóerői az életösztön szolgálatában álló testi energiák, ezért aligha számíthatsz türelemre, visszafogottságra. Megoldás csak az lehet, ha ezeknek az energiáknak minél hamarabb megtalálod a kifutási területüket a konkrét feladatok és célok szolgálatában.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap kulcs szavai: mélység, alaposság, következetesség. Ezeket az igényeket a Plútó hozza, a vénuszi területeken, az érzelemben, az erotikában, kapcsolódásban, kötődésben nyilvánulnak meg. Máris kész a nap rövid összefoglalása, amely meghatározza viselkedésedet: érzelmeid mélyek, képes vagy a teljes átformálódásra, sajnos nem leszel tekintettel a társadalmi szokásokra, elvárásokra, és nem tartod tiszteletben a tabukat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzelmeid összeütköznek a racionális érvekkel. Azaz, ha érzelmileg elkötelezed magad, nem tudod józanul átgondolni saját helyezeted. És fordítva: könnyen feláldozod az érzelmi világodban kialakult értékrendet a gondolatoknak. Tehát hol az értelem, hogy pedig az érzelem irányít ma. Ugyanakkor előnyei is vannak ennek a napnak: jól viseled a változásokat, az érzelmi és a racionális töltések ingadozását.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Érzéseidről nagyon nehezen tudsz ma beszélni, mivel úgy érzed, hogy azok nem is a saját érzéseid, hanem valamilyen “túlvilági jó és rossz erők” hatnak rád. Lehetséges, hogy most eszedbe jut, hogy szigorú édesanyád, vagy más nőrokonod a “jó” vagy a “rossz” elvekkel nevelt. Talán keress egy semleges barátot, aki megítéli és megmondja, hogy valóban rossz-e a kapcsolatod. Ha nincs senki, akire hallgatsz, szüntelenül a két véglet között fogsz vergődni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A múltbeli teljesítmény eredményeit hozza be ez a nap. Azt kapod, amiért megdolgoztál, amit megérdemelsz. Ez olyan abszolút törvényszerűség, hogy az ellenkezője is igaz lehet: ha ez az időszak sikert hoz, biztos lehetsz abban, hogy az jár neked. Amennyiben kudarcot vallasz, abban is biztos lehetsz, hogy valami oka volt, hogy ezt kaptad.Nagyon mélyre kell ásnod önmagadban, hogy megtaláld az okát annak, hogy miért érdemelted ki azt, amit kaptál.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Otthon vagy a pillanatban, ami egyaránt jelenthet gyors helyzetfelismerést, és jó humorérzéket is. Otthon vagy a forrongó, átalakuló világban, szituációban. Számodra az utazás, a nagy változatos társaság, természetes életforma. Lélektanilag nagyon alkalmas vagy a sokfélesége felfogására, elfogadására. Lenyűgöző elbeszélő vagy, logikád azonban nem mindig tökéletes, mert eszmefuttatásodba beleviszed érzelmi motívumaidat is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mélység mind a barátságban, mind a szerelemben alapvető igényed. Ezt a két dolgot most nagyon komolyan kellene venned. A felszínességet kerüld el. Igényeid legyenek határozottak, konkrétak, ennek megfelelően tudod biztos érzékkel kiválasztani a partnered. Különös adottságod, hogy fel tudod ismerni mások viselkedésének lelki tényezőit és okait. Meg tudod találni a probléma rendezéséhez alkalmas utat és szívesen segítesz a megoldásban is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az okkultizmussal csak akkor foglalkozz, ha nagyon szilárd etikai alapokon állsz, és ebből sem magadnak, sem hozzátartozóidnak anyagi haszna nem származik, ha képes vagy egész életedet teljes igénytelenségben leélni. Ha ezt tisztáztad magadban, akkor kiválóan tudod majd segíteni mások fejlődését, kibontakozását. Meditáció erre a témára: “Valóban segíteni akarok, vagy csak uralkodni szeretnék másokon?”

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem élsz kellő önkontrollal, erkölcsi konfliktusokba kerülhetsz. Tékozló, túlzó életvitelt folytathatsz, amelyből ugyan sokan megélnek, Te azonban kárát vallanád. Általában hajlasz a szélsőségekre. A kalandvágy messzire sodorhat, akár egy népszerűtlen vállalkozás szolgálatába állíthat. Talán tanulnod kellene hibáidból, kudarcaidból. Csak olyan érdemekre törj, amelyeket becsületes munkával tudsz elérni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Harmonikus hatás ebben az időszakban csak akkor várható, ha a Szaturnusz és a Mars a saját születési képletedben is jó fényszögben vannak egymással. Akkor ez az időszak megóvhat a meggondolatlanságtól, az elhamarkodott kijelentésektől, lépésektől. Visszahúzódó természeted feloldódik a depressziós aggályoskodástól és bátorságot, cselekvési kedvet kap. Noha ettől nem válsz túl lendületessé, csak vállalod a nehéz feladatokat is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kezdj el gondolkodni a jövőn! Egyszerre vagy forradalmár és reformer. Újat, jobbat akarsz, de minden nap más-más úton, más-más módszerekkel. A reformer benned jobbat akar, azt békés úton igyekszik megvalósítani, elképzeléseit fokozatosan fejleszti, érleli, időt hagy magának, hogy a végrehajtáshoz megfelelő eszközöket alakítson ki. Hagy időt az embereknek, hogy elgondolásaidat megérthessék, felfoghassák, magukévá tegyék.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Jó értelemben ez az időszak mély, erős magnetizmushoz, eszményi szerelemhez, magasrendű alkotóerőhöz, szépérzékhez és rendezettséghez vezethet. Egy egyetemes életszemlélet tesz valóban kiváló és kellemes teremtéssé és a szellem egészen különös szépsége jelenik meg a számodra, amit ha most magadévá teszel, soha többet el nem veszíted. Mindaddig, amíg nem veszel el saját álomvilágodban, ez egy nagyon értékes időszakod lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top