Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 03. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Munkádban most olyanra is képes vagy, amit nem is várnak el tőled. A temperamentumos gyorsaságon túl a következetes aprólékosságra is telik Neked. Higiéniában mostanában eljuthatsz a mániákus fertőtlenítő szokásokig, erre azért ügyelj. A napokban a hipochondria is erőt vehet rajtad, bármilyen betegséget képes leszel bebeszélni magadnak, pedig egészséges szervezetedet nehezen gyűrné le bármilyen valódi betegség.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Munkavégzésedben a célratörő akarat ellobbanása után a gondos, aprólékos belemerülés fog érvényesülni. Végül is sokszor ott kötsz ki, hogy nem tudod befejezni, vagy elkezdeni a feladatodat, vagy a munkádat. A Bikára jellemző alaposságot nem tudod feladni, legfeljebb a módszeres alaposságra legyintesz egyet és ha hagyod az egészet, akkor ennek az utózöngéje egy kicsit rossz lelkiismeret lesz. Jó lenne egy rutin egészségügyi ellenőrzés, mert az orvos szavára megnyugszol.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Értelmesen próbálsz elhelyezkedni a munkavállalás területén. Józan ésszel kellene mérlegelned a hasznos és haszontalan, az ésszerű és ésszerűtlen lehetőségeket. Ugyanakkor, amit teszel, azt előbb-utóbb képes vagy a szenvedély szintjére emelni. Betegségeidet illetően, jól tudod azt magad is orvosolni, hiszen számon tartod a gyógyítás módjait és szereit. Mostanában hajlamos leszel arra, hogy magadban keresd a hibát.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyvonalú hozzáállással és elképzelésekkel kezdesz feladatod elvégzéséhez. Munkameneted most csapongó, hol nagyon belemerülsz, hol pedig izgatottan tovább rohansz benne. A betegségjelekre képes vagy éberen figyelni, talán kissé túlzottan is. Önmagad jó érzékkel tudod gyógyítani. Krízis esetén nyugodt lelkiállapotban kellene mérlegelned, hogy az egyes tényezők mennyit nyomnak a latban.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon kötődsz a munkádhoz, és feltétlen olyan tevékenységben érzed jól magad, amelyben kézzel fogható anyaggal dolgozhatsz, azt alakíthatod, formálhatod, szerelheted. Ha mégis elvont, szellemi tevékenységed van, akkor szükséged van arra, hogy szabad idődben a fenti jellegű tevékenységet, kedvtelésként űzd. Komoly krízis esetén csakis a helyzet megbeszélése, a különböző erők és tényezők mérlegelése, az okok feltárása segíthet.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A napokban, a tőled megszokott óvatosságot háttérbe szorítod a hirtelen, meggondolatlan munkavállalásodban. Gyors észjárásodnak most munkatársaid nem örülnek osztatlanul. Betegségeid hirtelen jönnek, amiért a kelleténél talán jobban megijedsz. Egy esetleges krízis esetén erősebben meg kell vetned a lábad. A mérlegelésnek hagyj időt, és számolj egyes következmények elszenvedésével is, így tudod csak megoldani.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A munka most számodra nagyon komoly dolog, azonosulni tudsz vele, szeretsz dolgozni, feladatokat ellátni. Lehetőleg egy intézmény, nagyobb szervezet tagjaként kellene dolgoznod, ahol a külső keretek, és szabályok adottak. Tisztában vagy apróbb egészségügyi problémáiddal, és jól gyógyítod azokat. Esetlegesen egy komolyabb probléma megoldásánál a rövid, de alapos mérlegelés, majd a gyors és határozott cselekvés sokat segíthet.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most hamar és könnyen választasz munkát, amibe majd utólag bonyolódsz bele, ahogy fokozatosan megismered a részleteket. Két szélsőség között őrlődsz. Hol nagyon lelkiismeretes és pontos akarsz lenni, hol pedig nagyvonalú és könnyed. Vigyázz, mert a légúti fertőzéseket könnyen megkapod, de nehezebben hevered ki. Probléma esetén segíthet a mérlegelés, a józan belátás, és ha az elkerülhetetlen dolgokat nyitott szívű belenyugvással el tudod fogadni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Látszólagos vehemenciád ellenére is alapos megfontoltsággal vállalsz csak el egy munkát. Arra, törekedj, hogy ami a kezed alól kikerül, abban hibát senki ne találhasson. Esetleges betegségeidet elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozásaid okozzák. A problémákon most nehezebben tudod túltenni magad, még ha azok kisebbek is. Megoldásukban segíthet, ha széleskörűen mérlegeled a kiváltó tényezőket, ha kész vagy a kompromisszumra, és nem halogatod a döntést.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mindig is képes voltál komoly, aprólékos munkát is elvégezni, de most inkább a lendületes, mutatós tevékenységek állnak szívedhez közelebb. Most hajlamosabb vagy a kevésbé feltűnő, de hosszabban elhúzódó betegségeket megkapni. A problémák megoldásánál próbálj tisztán elméleti alapokra helyezkedni, és racionálisan átgondolni helyzeted. Mérlegelj, gondolj arra, hogy mind Neked, mind a problémában érintetteknek megvannak a maguk szempontjai és terhei.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy-egy feladat teljesítésében kitartóbb, makacsabb és alaposabb vagy, mint gondolni lehetne. A napokban sajnos több apróbb egészségügyi problémára számíthatsz, de ezekből többnyire önerőből ki tudsz gyógyulni. Problémáidat most inkább filozofálgatva intézed. Komoly dolgok esetén mutass nagyobb kompromisszum készséget, lásd be, hogy nem igazságokról van szó, hanem kinek-kinek – így az érintetteknek is- saját életéről.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Többszöri körüljárás és alapos meggondolás után vállalsz munkát, amelyet kiegyensúlyozottan, kellő alapossággal sokoldalú képességek latba vetésével végzel. Jobban kellene vigyáznod magadra, mert a betegségek váratlanul törhetnek rád, azonban kellő körültekintéssel ki tudod kúrálni magad. Problémáid megoldását vedd komolyabban, mert ha elodázva kezeled, ebből sok felesleges nyugtalanság következhet, amúgy sem kerülheted el a következetes cselekvés felvállalását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top