Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 05. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hajlamos leszel türelmetlenül sietni úticélod felé, és talán többet is kockáztatsz a kelleténél. Hagyj inkább időt magadnak, és annyira ne nyomd a gázpedált vezetés közben! Szokatlanul zsémbes vagy manapság, ez persze konfliktusokhoz vezethet. Nem szabad mindent magadra venned, amit Neked mondanak. Foglald le gondolataidat valamivel, és tartsd távol magad a vitáktól, akkor óriási szellemi erőkifejtésre leszel képes.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez egy igazán jó nap arra, hogy emberek csoportjaival foglalkozz bármilyen értelemben. Felfigyelnek őszinteségedre, és eszerint fognak reagálni is. Ez egy alkalmas időpont arra is, hogy otthonod szépítgetésével foglalatoskodj. Szeretetteljes környezetre vágysz, és ennek érdekében mindent meg is kellene tenned. Szerelmi érzéseid felhevülnek. Tölts el egy békés estét kedveseddel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma nagyon termékeny nap vár Rád, legalábbis az információcsere szintjén. Kiváló alkalom a mai a bizottsági ülések és tárgyalások szempontjából. Fontos híreket is kaphatsz, ezért hagyd bekapcsolva a telefonod. Ha valamit közölnöd kell valakivel, tedd meg ma. Jól tudsz kommunikálni mind csoportos, mind személyes szinten. Kíváncsiságod nem ismer határokat, még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet keresel.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataidban, minden valószínűség szerint tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. Később, miután lehiggadtál és elmúlt ez az időszak, rengeteget tanulhatsz mindkettőtökről a történtek felidézésével. Természetesen ne hozz semmilyen lényeges döntést érzelmi életedet illetően ebben az időszakban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma nagyon energikus vagy és úgy érzed, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában tör utat magának. A legtöbb esetben ez többnyire lázat, gyulladást vagy fertőzést szokott jelenteni. Kerüld el a hirtelen mozdulatokat, különösen az éles fémtárgyak és gépek közelében.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Különösen a karjaid és a lábaid vannak kitéve sérülésveszélynek séta vagy vezetés közben. Nagyon óvatosnak kellene lenned, ha belül haragosnak, ellenségesnek vagy agresszívnek érzed magad. Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Ingerlékennyé válhatsz, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. De lehetséges, hogy nem is Veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk minden Mérleg jegyében született olvasónknak! A személyes kapcsolatokban tapintatosnak és gondosnak látszol azzal, hogy előre megérzed, mit akar a másik. Mozgékony, sokoldalú és nyugtalan vagy. Inkább változatos, romantikus és megnyerő, mint mély, mert nem vagy hajlamos arra, hogy mélyen hatolj bele a dolgokba. Szellemileg gyors vagy, és mivel egyik dologról a másikra csapongsz, úgy tűnik, mintha sokat tudnál.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az elfojtott és idejétmúlt szokások vagy szemléletmódok felszínre törése érzelmi zavarokat okozhat. Meg kell tanulnod kezelni, elfogadni vagy átalakítani őket. Az önismereti eszközök segíthetnek megérteni e látszólag kényszeres működéseket. Alkalmas ez az időszak a tervezgetésre, szerződéskötésre és pénzügyi tranzakciókra. Most kell leülnöd a fenekedre, hogy alaposan áttekintsd pénzügyi helyzetedet, és klassz terveket készíts jövődre nézve.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Új önbizalmat érezhetsz magadban, mellyel képes leszel megoldani jelentős belső problémáidat. Apró változás lehetséges a környezetedben, de ennek hatását a magatartássodra nem lehet előre kiszámítani. Lehet, hogy nem leszel képes felmérni, mi is történik Veled, de szemléletedben újabb magaslatra juthatsz, mely által úrrá lehetsz önmagad és környezeted felett. Jó egészség, jó szellemiség és általánosan vett jólét jellemzi ezt a napot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most zavartnak érezheted magad, egyszer erre, másszor arra húz a „bűntudat”, kétség és pesszimizmus, egy olyan érzés, mintha kicsúszna a kezedből önmagad és a valóság markolata. Megérné, ha egy időre egyedül maradnál. Tartsd magad következetesen a fizikai valóság talaján. Ne mélyedj okkult dolgokba, ezzel csak fokoznád a zavarodottságot. Tudatosítsd magadban, hogy semmi sem olyan rossz, mint amilyennek látszik.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egyszerre csak ki nem állhatod a megállapodott kapcsolatok unalmát, monotóniáját, és hajszolni kezded a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron. Ezt az igényedet vagy jelenlegi kapcsolatodon kívül próbálod kielégíteni, vagy maga, a mostani kapcsolatod fog változni, és valamilyen új alakot ölteni. Legjobb, ha megvárod a tranzit lecsengését, mielőtt bármiféle kötelezettséget vállalnál az újabb kapcsolatokban.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Vigyázz, azért, mert Te túlságosan is sajnálod magad, nem biztos, hogy sajnálatra méltó is vagy. Jó értelemben most szolgálat által eljuthatsz a személytelenséghez, őszinte alázattal vetheted alá önmagad mások akaratának. Esetleg túlságosan is puhává, megengedővé válsz, de ugyanakkor nagy lehetőséget kapsz arra, hogy elérd az önzetlenség csúcsait az emberi kapcsolatok terén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top