Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.01. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Most kell jogi szakértőkhöz fordulni. Bírósági ügyekben a számodra kedvező ítéletre lehet számítani, feltéve, ha nem siklottál át semmilyen részlet felett, és nem akarsz többet elérni, mint ami jár. Mértékletesség a kulcsszó!!!! A párkapcsolatod valószínűleg zökkenőmentesen működik. Kapcsolatba kerülhetsz, sőt akár még házasságot is köthetnél egy különböző háttérrel, rendelkező valakivel, esetleg egy külföldivel.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Valószínűleg most örömet találsz munkádban, és készséggel vállalsz többet is belőle, mint általában. Nem biztos, hogy ilyenkor nyílt elismerésben részesülsz, de személyes elégedettséget nyersz, és ne aggódj, a többiek is szemmel tartanak Téged. Bizonyára jó egészségnek örvendsz. Talán túl jól is érzed magadat, mikor hízni kezdesz. Legjobb ilyenkor mindenben mértékletesnek lenni. Ha beteg is lettél volna, ez a bolygóállás elősegíti felépülésedet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Többet termelsz, és pozitív ösztönzést kapsz. Talán még keresni is többet fogsz, mint általában. Nagyszerű időszaka lesz ez kreativitásodnak bármely törekvésedben. Az a szexuális kapcsolat, amely ilyenkor kezdődik, igen jótékony hatással lesz Rád. Nem kell megjátszanod azt, aki nem Te vagy, így nagyon sokatmondó és kielégítő viszonyba kerülhetsz másokkal. Meglévő kapcsolatai szintén hasznát látják e tranzitnak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Családtagjaidtól jótékony támogatást kaphatsz. Jó időszak ez arra, hogy együtt legyél velük és tisztázd az esetleges problémákat. Fordulj most befelé egy kis önismeret és számvetés végett, otthonod és családi életed biztonságos, békés, boldog légkörében. Az igazsággal való szembesülés – még ha kellemetlen is – most viszonylag könnyebb lesz és ez segít kiegyenesíteni a tovább vezető utat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kiváló időszak ez a társas érintkezésre, különösen az őszinte eszmecserére bármiről, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztat Téged. Lehetőséged nyílhat a továbbtanulásra vagy felsőbb szintű tanulmányokra ezekben a napokban. Rokonaiddal remek kapcsolatot tudsz kialakítani, valamilyen módon áldást is hozhat ez Rád. Ilyen vagy olyan okból útnak indulhatsz és ez önismereti szempontból igen hasznosnak bizonyul majd.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez egy jó időszak a befektetéshez, vagy vagyonszerzéshez. Kellő odafigyeléssel alkalmad lesz jobban megismerni önmagad az anyagi és szellemi erőforrások kezelése terén. Bármit is tartasz fontosnak vagy kívánatosnak azt most tálcán kínálhatja az élet. Csak arra kell ügyelned, hogy valóban ez-e amire vágysz. Légy óvatos. Néha az eszközök és javak uralnak bennünket. Őszintén mérd fel céljaidat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ezzel a bolygóállással szellemi fejlődésednek és érésednek új 12 éves ciklusa kezdődik. Igyekezz jobban megismerni önmagad és tanulj mindenből, ami történik körülötted. Nagyobb önbizalmat tapasztalsz majd. Nagy valószínűséggel egy szerencsés és eredményes időszaknak nézel elébe. Új ciklus kezdődik életedben, nagyobb optimizmus, előrelépés a karrierben, és jó lehetőségek kínálkoznak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Én-igényed némileg letompul, eredményes önvizsgálatot tarthatsz, vagy foglalkozz inkább lélekbúvárkodással. Nagyon érdeklődsz majd az ezoterikus dolgok iránt. Felbukkanhat valaki, aki segítőd lesz e kutatásban vagy Te segítesz másoknak ebben. A Jupiter a 12. házban nagy védelmet nyújt, és majdnem úgy hat, mintha “angyalt vinnél a válladon”. Kedves, vendégszerető, és szeret ismeretlen jótevő lenni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Új barátságokat köthetsz, új protektorokat szerezhetsz magadnak, új társadalmi szervezetekbe léphetsz be, ami az előnyödre szolgál. Eddig nem remélt vágyaid is teljesülhetnek, és jól alakulnak. Viszont, ha az asztrológus a lottó ötöst ki tudná számolni, akkor nem írna prognózisokat Neked, bár előfordulhatnak szerencsejátékon is kisebb-nagyobb nyeremények, de azért ne sokat kockáztass.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Eljött az ideje, hogy erőfeszítéseidet végül méltó elismerésben részesüljenek. Pályamódosításra is sor kerülhet. Mindenestre munkád miatt valószínűleg utaznod kell majd az elkövetkezendő hónapokban. Tartózkodj attól, hogy a fejedbe szálljon bármilyen siker, vagy elismerés, amit most kapsz, és akkor minden jól fog alakulni. Önbizalmad megerősödik és minden bizonnyal remekül fogod érezni magad.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kiváló időszak az írói tevékenységhez. Alkalmas időszak az elvont, illetve látókörödet szélesítő tárgyak – pl. filozófia tanulmányozására. Horizontod kitágul, egyre több tapasztalatnak leszel kitéve. Könnyen összefuthatsz más származású – feltehetően külföldi – személyekkel idegenben, vagy idehaza. Ha nyitott maradsz, sokat profitálhatsz ebből, szellemi érésed és fejlődésed tekintetében.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most érdemes kölcsönért folyamodnod. Kedvező alkalmak nyílnak közös finanszírozású társulások létrehozására. Ingatlanügyletekben vehetsz részt üzlettársaddal együtt vagy az ő révén, vagy hagyatékrendezés kapcsán. Erőteljes lelki megújhodásban lehet részed, akár hagyományos vallási értelemben, akár nem, a metafizikai tárgykörben való elmélyedés most elősegítheti önmagad és az univerzum jobb megértését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top