Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 24. Szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma érdeklődésed a misztika felé is irányulhat. Jól számolsz, és nagyon jól haladsz előre a „pénzcsinálásban is”. A szerelem és az okkult területek ma különösen kiemelt szerepet játszanak az életedben. Sok igazgatót neveznek ki mostanában. Jól kezeled az anyagi javakat, kiváló vagy könyvvitelben, és szuper a bankszakmában. Ebben az időszakban erősen érezheted magadon a Skorpióra jellemző tulajdonságokat is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Jó annak, már mint neked, aki a különlegességeket és a furcsaságokat szereti. Látod az élet visszás oldalát is. Mégis át kell élned egy két kellemetlen eseményt vagy a testvéreddel, vagy a rokonokkal, vagy a szomszédokkal kapcsolatban. Mindennapi rutin utazásaid folyamán, valamint a rövid utakon légy nagyon óvatos, mert előfordulhatnak apróbb balesetek, pl. ha nem fogódzkodsz rendesen a villamoson, akkor elcsúszhatsz, vagy rád esik valaki, ez is elég kellemetlen nem?

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez az időszak vagy eljegyzést, vagy házasságot, vagy utazást jelez, kedves Ikrek, választhatsz. Sajnos a mai bolygókonstelláció a barátoknak a saját ügyekben való nem kívánt beavatkozását is előidézheti. Előfordulhat, hogy valamely családtag részéről rágalmazás fenyeget, vagy téged, vagy a párodat fogják megszólni. Vigyázz, hogy mások ne befolyásolják a véleményed. Most könnyen megy a társalgás és a vélemény csere. Ez jó a politikában, mert meggyőző szónok lehetsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mások úgy érzik, hogy már lyukat beszélsz a hasukba a munkádról, diétádról, szokásaidról. Természetesen nagyon fontos a munkád. Jó lenne, ha ez sok kommunikációval járna, mert ez boldoggá tesz. Akár a testvéreddel, vagy a testvérednek is dolgozhatsz. Szeretsz autót vezetni, most ebben lesz bőven részed, hiszen az utazással, mozgással együtt járó munka való neked. Ha rosszul használod a mai nap energiáját, úgy egészségügyi problémák merülhetnek fel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legszívesebben most otthon maradnál, és onnan irányítanád a munkát, hiszen a saját magad kialakította környezetben érzed a legjobban magad, és most egy nagy adag magánéletre is szükséged van. A mai bolygóállások jó kapcsolatot engednek kialakítani a szülőkkel, mégis úgy érzed, hogy az idősebb szülő nem akar téged megérteni. Ma könnyedén tárgyalhatsz földről, és tulajdonról, jól tudsz embereket illeszteni különböző házakhoz, lakásokhoz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jó íróvénával rendelkezel, könnyen kezeled a szavakat, akár írott, akár beszélt szóról van szó. Úgy érzed, muszáj kifejeznek gondolataidat és nagy meggyőződéssel adod elő őket. Viszont időnként uralkodnod kell magadon, hogy ne gázolj bele másokba a szókimondásoddal, vagy véleményeddel. Általában jó orientálási képességed van,(hely, és idő). Az otthonod most egy kicsit kaotikussá válhat, előfordulhat, hogy lakhelyet, vagy iskolát kell váltanod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Most azokhoz tartozol, akiknek egyszerűen muszáj kinyilvánítani a véleményét, elképzelését, megítélését. Mindig meg találod a megfelelő választ, és bőbeszédű is lehetsz. Sajnos a mai bolygóállás hajlamosít egy kis pletykálkodásra, fecsegésre. Beszédeid, közléseid kapcsolatban állhatnak a testvéreddel, ismerősökkel, valamint politikai, vagy hitbeli témákkal, és nem sülsz fel, mindenre van valami feleleted.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képzeleted nem ismer határokat, így igen nyitott vagy az új ötletekre, elgondolásokra, gyakran a gyakorlatban is képes vagy ezeket kifejezni, megcsinálni. Jó íráskészség jellemez, különösen fantáziadús stílus, mesemondás. Vonzz az utazás, valamint a hitbeli kérdések, és ezekről könnyedén is társalogsz. Bármilyen idegen nyelvet szeretnél is tanulni, az most könnyedén fog menni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehetséges, hogy túlságosan is érdekel most az élet-halál kérdése és talán komoly kutatásokba is fogsz, valószínűleg nagyon érdekelnek az okkult dolgok is. Ha nem, akkor lehetséges, hogy a legpikánsabb vicceket mondod el a legjobb zamattal. A napi beszélgetéseid eléggé szabatosak, mivel nem szereted a locsogást, hanem inkább a tartalmas és mélyre ható beszélgetést részesíted előnyben. Ma kerüld az olyan helyeket, ahonnan le lehet esni, mint pl. létra, szék, stb.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szükségét érzed szóban is kifejezni véleményed, ítéleted és rendszerint változtatod nézeteidet, különféle elképzeléseidet. Sokat beszélsz most pénzről és vagyonról, nem hencegően, hanem tekintélyt tisztelően. Igen gyakorlatias vagy, és ez az állás kellemes hangot ad neked, amit jól használhatsz. Anyagi hasznod származhat levelezésből, szerződéskötésekből, írásbeli munkálatokból, testvérek, rokonok, szomszédok révén, vagy utazások közben.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szükséged van arra, hogy meghallgassanak és elmondhasd ötleteidet, gondolataidat, de ezt legszívesebben nagyobb nyilvánosság előtt szeretnéd megtenni. Ez az önkifejezési késztetés saját egodból jön. Ez az időszak szerencsés utazásokat helyez kilátásba üzleti ügyekben. Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalmad, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld elkerülni a reflexszerű reakciókat.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Annyira érzékeny vagy, hogy félsz, hogy megbántanak, ha kapcsolatba lépsz a világgal, bátortalan és visszahúzódsz a találkozásoktól. Habár különleges esetekben tapintatod és érzékenységed tekintélyes pozíciókhoz vezetheti, végrehajtó-vezető erőd gyenge, bár a részletekben pontos, és nagyon erős a kötelezettségek teljesítésében. Amikor érzelmileg vagy érintve, megérzéseid általában beválnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top