Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.28. Vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem vagy mélyreható tanulmányozó, nem is törekszel erre, de arra sem, hogy a legjobban informált személynek látssz, mert szívesen felszedsz új dolgokat. Ha szellemi képességeidet koncentrált tanulmányokra használod fel, semmi sem lehetetlen számodra intellektuális téren, de nyugtalanságod valószínűleg távol tart a könyvektől és a formális tanulmányoktól, és aktívan beleveted magadat az életbe.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A tanulmányok megszilárdítanak és kiegyensúlyoznak. Sokkal összeszedettebb és frissebb leszel, kitartóbb a szeretetben és eredményesebb az üzleti vállalkozásaidban, ha lefoglalod szellemedet valamilyen tanulmánnyal. Tanulmányozd az összefüggéseket, tanulj zongorázni, vagy próbálj terveket készíteni egy hídról sok könnyű kis gyakorlatban, s magad is csodálkozni fogsz, hogyan jönnek rendbe a dolgok, amint valami konkrét, kézzel fogható dolgon jár az eszed.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon szeretsz olvasni, de nem vagy komoly tanuló. Nagy beszélő vagy – gördülékeny, könnyed, szellemes és okos -, és valószínűleg fecsegővé is válhatsz, több lehetsz, mint pletykálkodó. Félelmetes intellektuális és művészi lehetőségeid vannak, ha megtanulsz koncentrálni, aminek a fő leckének kell lennie, s ha ez sikerül, az üzleti életben is sikerekre számíthatsz, mert ehhez nagy tehetséged van.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvelnek a feletteseid, és így könnyen előrejutsz. Mindkét nem esetében ez erősen érzelmi helyzet, a szerelemnek nagy szerepe van benne. Ma a nőknek van nagyobb sikerük, mint a férfiaknak. A nők romantikusak és megnyerők, és függetlenek érzelmi dolgokban, de tudják, mit akarnak. Férfiaknál előfordul, hogy ifjúságuk nagyon viharos, és a határozatlanságukért maguk felelnek, de ha igyekeznek optimisták maradni, a dolgaik jól alakulnak majd, rendbe jön minden. Hiszel a szerencsében.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jó társa tudsz lenni valakinek, képes vagy mosolyogni akkor is, ha nem akarsz. Hiszel abban, hogy azok, akiknek van, kapnak, és tovább lépsz még akkor is, ha félig már leszegényednél. Ritkán kell kemény munkát végezned a megélhetésért, mert hiszel a könnyű pénzszerzésben ,és úgy látszik, tudod, hogyan kell ezt tenni, képes vagy fizikai erőkifejtésre, de inkább nem teszed ezt. Romantikus vagy, de most nem különösen állhatatos a szerelemben. Valószínűleg több szerelmi kapcsolatot ígér neked ez az időszak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sikert érhetsz el személyes vagy független intellektuális tevékenységedben, művészetben vagy szabad szellemi pályán. Szereted a haladást, kihasználsz minden lehetőséget, és nem mindig vagy elnéző azzal szemben, aki az utadban áll. Magadba szívod a benyomásokat, de a válaszadásban valahogy hűvösnek látszol. Érzelmi nehézségeid miatt nem nagyon tudsz szilárd talajt teremteni a lábad alá.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Különlegesen okos tanulóvá válhatnál, de a legtöbb esetben nem fárasztod magad ezzel. Sóváran vágyódsz az elismerésre, de kis területen is elégedett tudsz lenni, mert a belső ambíciód nem erős. A körülmények rendszerint összejátszanak, hogy elnyerd varázsos egyéniséged jutalmát, hízelgés és világi javak által. Szereted az élet szép dolgait, és általában meg is kapod azokat. Hajlamos vagy az önsajnálatra.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Személyiséged nagy hatással van a külvilágra, rendkívül népszerű vagy, meglepően beszédes és szókimondó stílusod elragadó bájjal vegyül. Éles humorérzéked van, szereted a jó történeteket, és nagyszerűen elő tudod adni őket. Határozott megjelenésed van, és csak te magad tudod, hogy belül bizonytalan vagy, amikor külsőleg a teljes magabiztosság látszatát kelted.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon büszke vagy, ami most káros lehet. Képes vagy csípősen odavágni annak, aki versenyre kel veled a központi helyért. Kedvelnek a másik nem tagjai, de nem leszel igazán kitartó a szerelemben. Nyugtalanságod a változatosság szeretetén alapul. Inkább reális vagy, tudsz ésszerűen viselkedni. Nem teszel tisztességtelen dolgot, hanem jól ítéled meg az elméleti és gyakorlati dolgokat egyaránt. Nem szabadna kihagynod az alkalmakat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Vállalod a kockázatát annak, hogy a saját fejed után menj, s így a nagyképűség kockázatát is vállalnod kell. Nem szereted, ha kinevetnek, és jobban élvezed a tréfát, ha az valaki máson csattan. Okosságod megment attól, hogy felszínes kritizáló legyél, mert alapvetően komoly ember vagy, és az emberek inkább a komolyságodért kapcsolódnak hozzád, mintsem, hogy elítéljenek a felszínességedért.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most könnyebben beleugrasz szerelmi kalandokba, nagy lelkesedéssel, és ha a lelkesedésed lelohad, ki is ugrasz belőlük. Bármi történik veled, színesen meséled el. A Te szerelmed mindig a legcsodálatosabb a világon – amikor elhagyod, ugyanolyan színesen bizonyítod, miért is szeretted, és miért is hagytad el. Hiszel a szomorúságban, ami együtt jár az igaz szerelemmel – talán azért, mert meggyőződtél arról, hogy a szerelem inkább szomorúsággal jár, mint boldogsággal.
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Meg kellene tanulnod, hogy addig ne beszélj, amíg nem határoztad el, hogy mi a véleményed, mert gyakran még a saját fülednek is meglepetés a szöveg, ami kijön a szádon, és meg kell ismerned a saját ötleteidet, még mielőtt megpróbálnád másokba átpalántálni azokat. Nagy adag félénkség van benned, könnyen elveszted egyensúlyodat és megzavarodsz, ha kemény, határozott, barátságtalan vagy nagyon erős véleményű emberekkel kerülsz össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top