Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.30. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezel, de ez néha túlzásokra és meggondolatlanságra vezethet. Ne hajszold magad agyon semmilyen téren, különösen melldöngetésben ne. Rendszerint a veszteségek időszaka ez, kockáztok, túlzott lelkesedés, vagy helytelen ítélkezés jellemzi. A kilátások túlságosan lelkesítők, semhogy a józan okok, tények domináljanak. De az egész rendszerint nem jelent mást, mint egy kis extravagáns viselkedést.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most nagyon erősen igényled, hogy szeretet adj és kapj. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplálsz a családod iránt. Minden kapcsolatod – különösen a nőkkel – szorosabbra fűződik. Tartsd szem előtt, hogy egy szexuális kapcsolatban néha helye van a megfontoltságnak is. Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki mellett tartósan elkötelezd magad. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbáld elsimítani társkapcsolati nehézségeidet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai bolygóállás egyszer az életben jelenthet valami komolyabb anyagi visszaesést, rossz szerencse vagy helytelen ítélet miatt. Maradj tudatában önmagadnak és cselekedeteidnek, mert hajlamos lehetsz másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan fellépni. Ezt persze senki sem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek során. Ha tudatában maradsz lépéseidnek, és semmit sem viszel túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhatnak a dolgaid.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma nem lesz annyi energiád, de ha belül dühösnek is érzed magad, végezz valamilyen fizikailag megterhelő rutinmunkát, amely koncentrációt igényel. Csak kerüld az éles szerszámokat. Ez nem a kockázatos vállalkozások vagy kétes befektetések ideje. Nincs elég lendület és kitartás benned, hogy átrágd magad rajtuk. Mindenféle kellemetlen csalódás vagy bosszúság érhet egész nap. Kétszeresen is bedühödhetsz, mert nem lesz sok lehetőséged, hogy szabadjára engedd a haragod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legyél türelmes, amennyire csak tudsz, ez a tranzit is elmúlik egyszer. Jó az alkalom aprólékos tervek kidolgozására, és a türelmes odafigyelést igénylő, pepecselő munkák elvégzésére. Nem csattansz ki az energiabőségtől, de képes leszel az egyenletes erőkifejtésre, elég hosszú időn keresztül. Kösd le figyelmedet valamilyen nehéz fizikai munkával. Maradj a jól bevált módszereknél, amelyeket szinte álmodban is tudnál végezni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kellő türelmed lesz olyasmivel foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről lépésre lehet haladni, és apró részletekbe menő, elmélyült odafigyelést igényel. Gondos munkádért elismerésben részesülhetsz. Gyakorlatias vagy, kevésbé fennkölt, de éremi célokra törekszel, és ilyen ütemben el is érheted azokat. Energiáidat most ellenőrzésed alatt tudod tartani, és be tudod osztani úgy, hogy elhúzódó, pontosságot igénylő munkában sikeres lehess fizikai és szellemi téren is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A végső stádiumban lévő terveid, amelyekkel hat hónappal ezelőtt megbukhattál volna, vagy komoly gondjaid voltak velük, most teljesen kudarcba fulladhatnak. Lehetséges, hogy mások szembefordultak veled, de inkább Te nem voltál kellőképpen felkészült az első körben. A többi terved viszont bejöhet. Ha ellenállásba ütközöl és bedühödsz, nyíltan nézz szembe a problémával, és önts tiszta vizet a pohárba. Az a legfontosabb, hogy kerüld el a stresszt és a feszültséget.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A legtöbb, amit most tehetsz, hogy egy olyan hitelt érdemlő feladatba fogsz, amely kifejezi saját egyéniségedet. Ha mérges vagy valakire, próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. A veszélyes helyzetekben tett meggondolatlan mozdulatok hirtelen súlyos problémákat okozhatnak. Váratlan izgalmak fémjelzik ezt a napot, akár egy apró operáció szükségessége is felléphet, bár ez általánosan nem jellemző.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lobbanékony és meggondolatlan vagy, tele csupa, látszólag ellenőrizetlenül feltörő energiával.
Szeretnél megszabadulni minden korlátozástól, és mindennel szemben lázadsz. Ez nehézségeket okozhat másokkal való viszonyodban, különösen a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Mindenáron érvényre akarod juttatni magad, ha törik, ha szakad. Vágj bele inkább új feladatokba az iszapbirkózás helyett.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem tűröd szabadságod semmiféle korlátozását. Konfliktusaid támadhatnak. Meglepő események történhetnek veled. Az önérvényesítés megfelelő formái segítenek megbirkózni ezzel a nappal. Ma kitörhetsz végre a megszokott kerékvágásból. Nyitottá válhatsz az új gondolatok és meglátások előtt, és neked is eredeti gondolataid támadnak. Vágj bele valami egészen új és másfajta dologba.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A meggondolatlan, lobbanékony magatartás most balesetet eredményezhet, még operációt igénylő egészségi problémák is felmerülhetnek, ha minduntalan megpróbálod elhárítani vagy elfojtani a mai napban rejlő kreatív, és talán váratlan fordulatokat provokáló energiákat. Legyél rugalmas, és állj készen a változó körülményekhez való alkalmazkodásra. Hajlamos leszel az ingerült és türelmetlen kirohanásokra mindennel és mindenkivel szemben, ha korlátozva érzed mozgásteredet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvező ez a nap az igazán önzetlen jótékonysági munkára. Jobban kell vigyáznod magadra, energiád kevés, könnyen túlfeszítheted a húrt. Ingerlékeny, lehangolt lehetsz, vagy egyszerűen csak „másnak” érzed magad, minden különösebb ok nélkül. Téveszmék és illúziók fogságába kerülhetsz, nem igazán fogod tudni, hogy mi micsoda, amíg tart ez az időszak. De bármit is teszel, azt csak a legkisebb hátsó szándék nélkül tedd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top