Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 23. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Alkalmas az időszak, hogy kifejezésre juttathasd törekvéseidet mások előtt, mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Ha van egy csomó jó ötleted, könnyen fog menni a csapatmunka, mármint ha mások lépést tudnak tartani hatalmas lendületeddel. Különben jobb, ha egyedül dolgozol. A kemény fizikai erőfeszítés jelenti a legtöbb örömet a számodra. Bele is zöldülnél, ha csak ücsörögnöd kellene.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Magabiztosabb, határozottabb és energikusabb vagy, mint általában. Jó alkalom adódik, hogy eszmecserét folytass másokkal, és új önkifejezési formákat találj. Hallgass a belső parancsszóra, és a végén még önmagadat is meglepheted, mi mindenre leszel képes. Rengeteg energiával rendelkezel, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogod a dolgot, és képes leszel jól csinálni. Nagyszerű lehetőséged nyílik az atlétikára.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Csapatmunkára a mai nap nem igazán alkalmas, lehetőség szerint inkább egyedül végezd feladataidat. Ha nem vagy elég biztos abban, hogy agresszív feszültségeidet ledolgoztad, legyél rendkívül óvatos a veszélyes gépek, szerszámok közelében, vagy legjobb messziről elkerülnöd őket. Fertőzéses betegséget kaphatnál, ha magadba fojtanád agresszív, ellenséges érzületeidet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha elébe mégy, és tiszta vizet öntesz a pohárba. Az igaz szerelem útja, de bármely más kapcsolatod útja is, nem éppen zökkenőmentes. Egyikőtök sem enged egy tapodtat sem. Foglalkozz a problémákkal, hogy enyhítsd a felgyülemlő feszültségeket, de ne remélj azonnali megoldást. Óvakodnod kell az éles szerszámoktól és veszélyes helyzetektől.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nyugtalan, lázongó érzéseid heves kirohanásokra ragadtatnak, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálnak téged. Sajnos ez többnyire a hozzád legközelebb álló embereket érinti, akiket eddig a legtöbbre becsültél. Ha most ezen a ponton ellenállást tanúsítasz, komoly szakadások keletkezhetnek. Könnyebb dolgod lesz, és kevesebb felfordulással jár, ha önként elébe mégy a változásoknak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az egyéniséged számára hirtelen kitágul a horizont, valami nagyobb világot kell meghódítanod, és le akarod rázni magadról a régi dolgokat. Fegyelmezetlen embereknél ez a tranzit periodikusan valami lázadást, veszekedést, baleseteket és hátrányokat hozhat, amelyek a kontroll nélküli idegrendszer következményei. A normálisan fegyelmezett egyének esetében arányosan kevésbé jelentős, és szinte alig észrevehető változást eredményezhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A meggondolatlan, lobbanékony magatartás most balesethez vezethet, és még operációval járó egészségi problémák is felmerülhetnek, ha minduntalan megpróbálod elhárítani vagy elfojtani az e tranzitban rejlő kreatív, és talán váratlan fordulatokat provokáló energiákat. Legyél rugalmas, és állj készen a változó körülményekhez való alkalmazkodásra. Hozhat a nap olyan emlékezetes eseményeket, amiket nem szeretnél kitenni az ablakba.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem alkalmas rá az idő, hogy bármi újba belekezdj, vagy keresztül vidd akaratodat. Arra sem, hogy fontos döntéseket hozz, főleg olyan személyek nyomására, akik idealizmusodat próbálják kihasználni. Kedvező viszont az igazán önzetlen jótékonysági munkára. Jobban kell vigyáznod magadra, energiád kevés, könnyen túlfeszítheted a húrt. Ingerlékeny, lehangolt is lehetsz, vagy egyszerűen csak „másnak” érzed magad, minden különösebb ok nélkül.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ebben az időszakban inkább kerüld a veszélyes helyzeteket vagy környékeket. Egód most domináns, hatalmi vágyad is az, és ezzel kihívod magad ellen a hasonszőrűeket. Ebből persze heves összecsapások származhatnak. Hatalmi összetűzésbe keveredhetsz, vagy személyes konfliktusaid támadhatnak. Légy tudatában, mi zajlik körülötted, és igyekezz meggyőzni a többieket, hogy együttműködve mindenki elérheti a maga célját.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Önös energiáid erőteljes megnyilvánulására lehet számítani. Valójában a hatalom megszerzése hajt. A baj csak az, hogy mások is erre törekszenek, így heves összetűzések, könyörtelen ütközetek várhatók e tranzit idején. Ha tisztában vagy vele, hogy miről is van szó és tudatosan törekszel energiáidat ellenőrzésed alatt tartani, akkor kreatív módon is hasznosíthatod erőidet. Tedd egyértelműen világossá mások számára, hogy céljaitok között nincsenek kibékíthetetlen ellentétek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közeli vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Ez a tranzit néha utazást jelez, de ha nem is utazol, bizonyára érdekes és különleges emberekkel fogsz találkozni. Ha korábban gondok mutatkoztak volna, akkor most toldozni-foltozni lehet a kapcsolatot, vagy ilyenkor kerül sor akár egy üzleti elválásra, bár többnyire barátságban.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok alakulnak jól, akár üzleti, akár személyes vonalon. Sokat tanulhatsz most önmagadról, különösen a hozzád közel álló személyekkel való találkozásaid révén. Jól figyelj, az élet egy iskola, tele varázslatos dolgokkal – az egyik ezek közül Te vagy! Egy új kapcsolatra is szert tehetsz, amely teljesen elüt minden eddigitől, talán sokkal idősebb lesz nálad. Nyugodtan tanácsért is fordulhatsz bárkihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top