Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.28. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha bármi beárnyékolná érzelmi életedet, azt leginkább saját önösségednek, félelmeidnek köszönheted, ez nem hagy most nyugodni. Meg kellene próbálnod sokkal könnyedebben hozzáállni a dolgokhoz. Igyekezzél elkerülni a veszekedést pároddal, hiszen most tökéletesen összhangban vagytok, és rendkívül élvezitek egymás társaságát. Ha rossz periódusban lenne a kapcsolatotok, ma a sokkal jobb fordulatot vehet.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Lehetséges, hogy a szomszédságodból, vagy közvetlen környezetedből valaki meg próbál neked segíteni társat találni. De lehet, hogy nincs is erre a segítségre szükséged. Tökéletes ez az időszak, ha neked van már házastársad. Otthon nagyon meghitt estéket tudtok majd eltölteni. Ha nincs párod, vigyázz, ne fogadd el egy nem független személy közeledését. Ha nagyon komoly kapcsolatra vágysz, és biztos vagy a saját érzéseidben, meg fogod találni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Társadalmi életed egyenesen növekszik majd a napi hőmérséklettel. Túlságosan elfoglalnak majd az apró ismeretségek, és képtelen leszel közülük kiválasztani azt a személyt, aki érdemes lenne egy hosszú távú kapcsolatra. Fogadd el, és használd ki ezt a lélegzetvételnyi időt. Ha erőlteted az ismerkedést, a barátkozást, kínos szituációkban találhatod magadat. Megtörténhet, hogy egy régi szerelmedről kapsz híreket, esetleg tőle egy lehetőséget.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Komoly hatással leszel valakire, aki nagyon fontos neked, és ő is igyekszik majd elkényeztetni téged. Ne felejtsd el, hogy olyan valakire vágysz, akinek az érzelmek legalább annyira fontosak, mint a testi örömök. Az hogy ez a kapcsolat a szerelmen alapul-e majd, vagy sem, csak később derülhet ki. Az is előfordulhat, hogy nemsokára egy másikhoz fogsz vonzódni, aki sokkal jobban illik majd hozzád, aki a mély érzelmeket jobban kedveli, mint a romantikus találkákat.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A dolgok néha kedvezőtlen irányba is fordulhatnak. Vigyázz, nehogy a mindennapos problémák ránehezedjenek a kapcsolatodra, mert elronthatják az együtt tölthető kellemes perceket. Most sajnos képes leszel arra, hogy folyamatosan „rózsaszínű” szemüvegben járj, de ebben az időszakban egyszer-kétszer szabad szemmel is meg kell látnod a való élet buktatóit. Ez ne keserítsen el, hiszen pároddal együtt elég erősek vagytok ahhoz, hogy a kisebb problémákat játszva megoldjátok.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Rá kell döbbenned, hogy az a fajta kapcsolat, amely nélkülözi a lelkiséget, nem tarthat túl sokáig. Számítanod kell arra, hogy nemsokára szűnni kezd a lángolás varázsa. Gondolom ezt te is tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nem volt, és nem is lehetett volna hosszú távon jövője. Ugord át ezt a problémát, mintha nem is lett volna. Úgy tűnik, az új választottaddal remekül megtalálod majd az összhangot, mind szellemi, mind egyéb területeken.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bár amúgy is értesz a viták élének tompításához, most ezt a tehetségedet bőven kamatoztathatod, ezzel még harmonikusabbá tudod varázsolni, amúgy nem éppen kiegyensúlyozott kapcsolatodat. Ez nem csak a szoros párkapcsolataidra vonatkozik, hanem ismerősökre, barátokra éppúgy, mint a szomszédokra. Ha éppen most nincs kedvesed, egy közeli ismerőshöz jobban vonzódsz majd, amely kölcsönösnek látszik, bár most egyikőtök sem akarja megtenni a kezdő lépést.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nehezen fogadsz el tanácsokat másoktól, most sem lesz ez másképp. Próbáld meg finomabban a tudtára adni annak a kollegának, aki annyira érdeklődik irántad, hogy egyszerűen nem az eseted, mert egy új ellenség a munkahelyeden komolyan árthat a hírnevednek. Nézd meg jobban, hátha barátként szívesebben közelebb engednéd magadhoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor teljes lesz az összhang, az egyetértés és a boldogság.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Jókat fogsz kirándulni, szórakozni kedveseddel. Boldog napokat élhetsz át, magánéletedből hiányzik a szomorúság, és a keserűség. Nyilvánvaló, hogy a boldogság nem tarthat örökké, egy kisebb betegség, a felgyülemlett munkák súlya, szinte órák alatt földhöz nyomhat. Próbáld meg így is értékelni az élet örömeit, és kedvesed odaadó szerelmét. Ha még független vagy, semmiképpen se a munkahelyedről válassz magadnak társat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy a számodra ismert személy, mintha a szükségesnél többször keresne fel az otthonodban egy kis beszélgetésre, ez pedig ugye azt sugallja, hogy komolyabban érdeklődik irántad. Lehet, hogy megérzésed nem csal, de lehet, hogy nem feltétlenül van meg e személyben az a fajta stabilitás, amire neked van szükséged. Kialakulófélben lévő kapcsolataid egyaránt lehetnek szenvedélyesek, de lehetnek nyugalmasak, és hosszantartóak is.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Becsüld meg a kedvesedet, és igyekezz a kedvébe járni. Hiszen olyan embert engedtél közel magadhoz, aki mind szellemileg, mind érzelmileg kielégíti az igényeidet, és emellett még szórakoztató is. Te sem vagy olyan kitartó, hogy időről időre szerelembe ess, de úgy néz ki, hogy mostanában sikerül vagy sikerült megtalálnod az igazit. Egyszer tégy kivételt, és lépd rendesen végig egy kapcsolat egyes állomásait, szerencsére partnered segít neked ebben.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem tudod megállni, hogy ne reagálj egy szerelmi közeledésre. Vigyázz azonban, mert van köztük olyan személy is, aki egyáltalán nem való hozzád, az álmodozás, pedig ezt semmiképpen nem változtatja meg. Bár mindenki örül neki, mégis a tervezett utazás a barátokkal nem lesz olyan kellemes, mint azt várod. Nem tudsz igazán egy hullámhosszra kerülni a barátaiddal. Meglévő kapcsolatodban párod nagyobb hangsúlyt kíván fektetni közös jövőtökre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top