Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.11. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Hiba volna, ha mindenkit elkerülnél, vagy megharagudnál azokra, akik valamiért nem tudnak melléd állni. A szerelemben, vagy házasságodban ugyancsak félreértésekre kell tartani. A féltékenység a legfőbb ellenséged, akár okot adsz rá, akár benned ébred alaptalanul gyanú. Jól gondold meg hát, hogy mit hiszel igaznak. Adj időt saját magadnak, és csak később, higgadtabb fejjel próbálj tiszta vizet önteni a pohárba.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Az egyetlen, amiben bátran hihetsz, az a szerencse, ami minden konfliktust megold, minden akadályon átsegít. Fortuna egyelőre nem hagy cserben. Anyagi helyzeted nagyon is kedvezően alakul. Becsüld meg a váratlan többletbevételeket, és vigasztalódj azzal, hogy legalább az életnek egy területén irigylésre méltóan sikeres vagy. Magánéletedben és hivatásodban is fokozatosan helyre áll a rend, sőt nagyon is jól megy a sorod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Tévedni emberi dolog, de hibázni túlzottan veszélyes. Még mindig a családi boldogság a legkritikusabb pontja az életednek. Munkádban és hivatásodban azonban kellemes meglepetések várnak. Jobb pozícióért, könnyebb és jövedelmezőbb beosztásért most felemelheted a szavad. Feletteseid a hónap végén minden segítséget megadnak, talán még kérned sem kell. Azért vigyázz, hogy mit ígérsz, és mennyi munkát vállalsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jóformán nem is jut időd másra, csak arra, hogy dolgozz, szinte megállás nélkül. Természetesen ennek is meg van az előnye, hogy megbecsülést szerezz magadnak, és nem utolsó sorban pénzt is. A hét végére már alaposan elfáradsz. Ezen kívül partnered is panaszáradatot zúdít Rád, mert mindenre, mindenkire jut időd, csak vele nem törődsz. Ezek jelentéktelen és elkerülhető problémák, ha időben felfigyelsz az előjelekre.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A béke megőrzése nem kíván nagy áldozatokat. Ennél is fontosabb, hogy tényleg próbálj meg a kedvében járni nemcsak a partnerednek, hanem lehetőleg mindenki másnak is. Ha nem teszed meg a megfelelő óvintézkedéseket, szembekerülhetsz majdnem a fél világgal. Nem biztos, hogy te vagy a békétlen, az összeférhetetlen, de könnyen elveszítheted az önuralmadat. Ebben az időszakban a fizikai erőnlétedet is jobban kellene kímélned, mint máskor.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem érdemes felesleges küzdelmekbe bocsátkoznod. Te is jól tudod majd, hogy az idő mindent megold, csak türelemmel ki kell várni. A szerelmi életedet vagy a házasságodat a válság veszélye fenyegeti. Próbáld meg távol tartani magánéletedtől a rokonaidat, és azokat az idősebb embereket, akik „jóhiszeműségükkel” tudnak csak igazán ártani. Ha nehezen is, de túl fogsz jutni a mélyponton, és a következő napok már sokkal jobbak lesznek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Rád mosolyog a szerencse, ami elsősorban közérzeteden és hangulatodon látszik meg majd igazán. Sikerül megoldanod egy rejtélyt, ami pedig többé már nem titok, az nem izgat igazán. Kellemes csalódás ér, mert egy olyan személy, aki eddig ellenségesen viselkedett, most hűséges társnak bizonyul, és ha követett el hibákat, most jóvá teszi. A következő napokban leszámolhatsz egy ellenségeddel, és egy nagy ábránddal.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma a legjobban a pénzedre kellene vigyáznod. Ha már kénytelen vagy költeni, legalább alaposan nézd meg, hogy mit vásárolsz és mennyiért. Akaratod ellenére belesodródhatsz egy olyan ügybe, ami sokkal több kockázattal jár, mint amennyi előnyt ígér. Jó volna, ha szokásos óvatosságoddal fogadnád, éppen a legjobb barátaid javaslatait egy közös vállalkozásra, vagy más üzleti próbálkozásokat illetően.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez nem a nyugalom és tétlenség időszaka. Talán az elkövetkezendő időszakban kínálkozik a legjobb alkalom arra, hogy szabadságra menj, és kikapcsolódj egy kicsit. Fontos volna a pihenés, az erőgyűjtés, mert hátra van még egy komoly erőpróba. Úgy érezheted majd, hogy minden és mindenki összeesküdött ellened. Semmiképpen sem volna szabad peres ügyekbe bonyolódnod, mert ezek éppen most a legkockázatosabbak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Házasságodban is, családodban is annyi a megoldatlan probléma, hogy azt sem tudod, melyikkel kezdd. A halogatás és a kapkodás egyaránt súlyos hiba volna. A bölcs uralkodik a káosz felett, de nem erőnek erejével, hanem az ész hatalmával. Napról napra javul majd a helyzeted. Fokozatos túljutsz a mélyponton, és szabadabban lélegezhetsz. Megnyugvással tölthet el, hogy erődhöz mérten megállod a helyed, sikeresen rendezed problémáidat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Egyszerre minden nem oldódhat meg, de most már annyival kevesebb tehet nyomja a válladat, hogy alkalmad lesz a jövő terveit fontolgatni. Végre megint a régi, gondtalan, elégedett emberré válhatsz. Ismét az élet napos oldalán jársz. Nem a felhőtlen boldogság, de a nyugodt elégedettség időszaka köszönt rád. Hivatásodban megint biztosan tarthatod a pozíciódat, munkatársaid és feletteseid megbecsülésén kívül anyagiakban is elismernek.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ismét visszanyerheted a hitedet a világban és az emberekben. Megszabadulhatsz a komolyabb anyagi gondjaidtól, sőt akár tartalékot is gyűjthetsz. Ez nagyon fontos, mert az év végén a szokásosnál is több pénzre lesz szükséged. Most megkeresheted, félreteheted mindazt, ami biztosítja a későbbi gondtalan időszakot. A szerelemben is boldog napok, hetek következnek. Ehhez az is kell, hogy ne akarj a jónál jobbat, csak annyit várj, amit te is nyújtani tudsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top