Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.12. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lesz alkalmad arra is, hogy új barátságot köss, társaságba járj. Ne csak arra gondolj, hogy a hétvégék csak felesleges terhet rónak az emberre. Ha egyedül volnál a világon, akkor is megengedhetnéd magadnak, hogy ünnepelj, amikor kedved tartja. Akiket szeretsz, azok elvárják majd a kedveskedést, és neked sem árt, ha békés nyugalomban, szeretetben töltesz néhány napot, mert komolyan fenyeget az a veszély, hogy egyik baklövést a másik után követed el.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Csak annyit ígérj, amit be is tudsz tartani. Elsősorban önmagadra légy igényes, de másoktól is elvárhatod, hogy mindarra képesek legyenek, amire te. Ügyesen tanulhatsz mások kárán. Ha elbizonytalanodsz, azt többnyire nem kötöd mások orrára. Sajnos semmi sem állandó ezen a világon, csak a változás. Mint biztonságra törekvő ember, csak akkor fordíts jelentőset az élet kerekén, ha az feltétlenül szükséges. Tarts lépést a korral, de az ésszerűség határain belül.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vagy a sors, vagy te rúgod fel azokat a korlátokat, amiket eddig életedben magad köré építettél. A sikerek és küzdelmek között gondolj mindig arra, hogy ami történik, a hosszú időre megszabja az utadat. Egy pillanatig se gondolj arra, hogy ez valami rosszat jelent. Talán éppen ellenkezőleg! Elsősorban azért, mert – mint mindig – most is helyén lesz az eszed és a szíved. Az is fontos, hogy nem állsz hadilábon a szerencsével.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Bőven akadnak majd örömteli, boldog időszakok is. Arra is fel kell készülnöd, hogy keményen helyt kell állnod. Otthonodban olyan események történnek, amikre a legkevésbé számítasz. Családtagjaid megkövetelik a törődést, miközben úgy érzik, hogy ez természetes, még köszönet sem jár érte. Kedvesed is több önállóságot szeretne kapni, amivel nem élne vissza, de fontosnak érzi, hogy egy kicsit a maga útját járhassa.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha elfogadod az új helyzetet, neked sem okozhat problémát ez a lépés. Bizalmatlanságod azonban könnyen nézeteltérésekhez vezethet. Ha nem vagy elég rugalmas, egyik vita a másikat követheti. A jövő hét eleje, lehet, hogy viharos jelenetekkel lesz tarkítva, ha jól átgondolod a munkatervet, természetesen egy kis türelemmel mindez elkerülhető. Csendes békés hétvége vár rád.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Visszatér a jó kedved, a magánélet nyugalma, és a vállalkozó szellemed egyaránt sikereket biztosít. Ha független vagy és szerelmi kalandokra vágysz, könnyen hódíthatsz, vagy gyűjthetsz magad köré hódolókat. Sokat köszönhetsz munkatársaidnak, és barátaidnak is. Ők nemcsak arról gondoskodnak, hogy könnyebben haladj az életben, hanem arról is, hogy a velük töltött órák kedélyesen teljenek el.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Akár új vállalkozásba is kezdhetsz, ha ehhez van kedved, és lehetőséget is találsz. Az esélyek mindenképpen jók. A pénzzel azért nem árt óvatosan bánni, az esetleges befektetéseket érdemes alaposan meggondolni. Visszatérhet egy régi lehetőség, amiről már azt hitted, hogy végleg elszalasztottad. Kapkodni nem érdemes, de sok múlik a gyors és határozott döntésen. Ebben a időszakban rendkívül határozott leszel, és ha kell, erélyes is tudsz lenni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Attól nem kell félned, hogy bármiben is túl léped az ésszerűség határait, erélyes fellépésed egyelőre nem tesz tolakodóvá, sem kellemetlen partnerré. Nem árt azért egy kis elővigyázatosság. Az elkövetkezendő napokat tekintsd úgy, mint a türelem próbatételeit, a kisebb civódások is kellemetlenek lehetnek, ha jobban a lelkedre veszed őket, mint kellene. A tavasz esemény gazdag napjaival teszi magát emlékezetessé.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Annál sokkal jobban el leszel foglalva, hogy ráérj apró-cseprő dolgokkal foglalkozni. Olyan állást, vagy feladatot kínálnak fel majd neked, amit butaság lenne kihagyni. Sokat köszönhetsz feletteseidnek, és barátaidnak is, akik mindenben támogatnak. A pénz jól jön, munkabírásod, pedig közismerten irigylésre méltó. Azt is ügyesen elhárítod, hogy családod neheztel a gyakori és tartós távolmaradásokért.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem árt, ha mindent megteszel azért, hogy elejét vedd a későbbi és már komolyabb összetűzéseknek. Nem árt jóban lenni azokkal, akik körül vesznek legyen az házastárs, családtag, munkatárs, vagy főnök. A hét vége kissé nyugtalanítóan köszönt rád. Lassan elfogy minden türelmed, és ami ennél is rosszabb, az energiád is. Mintha minden megváltozott volna, hirtelen ellenségesnek érzed az egész világot.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A dolgok hamarosan visszatérnek az eredeti kerékvágásba. Már nyugodtan teheted azt, amihez kedvet érzel. Egy kis pihenést, kikapcsolódást is megengedhetsz magadnak. Párkapcsolatodat a béke és a szeretet jellemzi, ha szerelemre vágysz, alig teszel egy lépést, máris célba érhetsz. Hamarosan elindul egy olyan folyamat, ami gondolkodásra késztet. Meg kell majd gondolnod, hogyan is folytatod az életed.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Szüleidért komoly áldozatokat kell hoznod, az ő helyzetük lehet, hogy komoly aggodalommal tölt el. A nyugtalanságon és némi anyagi veszteségen kívül remélhetőleg más nem fog zavarni. Párkapcsolatodban is komoly megbeszélésekre kerülhet sor. Semmit sem szabad elhamarkodnod, a végső szó kimondásával várni kellene, méghozzá nem is keveset. Az biztos, hogy az idő neked dolgozik, a kapkodás visszavonhatatlan események sorozatát indíthatja el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top