Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.13. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A hét hátralévő része ezernyi szépséget ígér, de azt ne hidd, hogy csak ebből áll a világ. Szórakozásra, kirándulásra, sőt még egy színházlátogatásra is van esélyed. Közben természetesen meg kellene tenned néhány óvintézkedést is. Nehogy azt gondold, hogy megalkuvó vagy, ha előrelátóan építed ki azokat a kapcsolatokat, amikre, ha nem is tudod, de rövidesen nagy szükséged lehet. Legyél a lehető legjobb barátságban azokkal, akik befolyásolhatják a karrieredet.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ne sajnáld a szép szavakat, az ígéreteket, sőt az ajándékokat, vagy a pénzt sem. Ami mostanában történik, az mindenképpen meghatározó lesz az életedre, és a közeli sőt a távoli jövőre is. Nem kell téged félteni, mindig talpra esel. Most azonban, mintha kicseréltek volna, nem leszel képes a megalkuvásra, kizárt dolog, hogy eltérítsen valaki a szándékodtól. Jobban tennéd, ha saját érdekében még is háttérbe húzódva kivárnád, míg elmúlnak a kritikus napok.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Semmiképpen sem szabad olyan döntéseket hoznod, amiket később megbánhatsz. Most a családi békéről, az otthonról, a házasságodról, a karrieredről is döntést kell hozni. Döntés születik, de nem biztos, hogy te határozod meg, hogyan tovább, de jobb is, ha senkivel és semmivel nem szállsz szembe komolyan. Tekintsd ezt az időszakot olyannak, mint a hullámvasúton azt a mélypontot, ahonnan a kocsival együtt elkezdhetsz felfelé robogni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sikerül magadra találni, és most már be is tudsz illeszkedni az új helyzetbe. Köss békét ellenfeleiddel, ellenségeid nagy részétől úgy is megszabadulsz. Végre minden a legnagyobb rendben lesz, helyükre kerülnek a dolgok. Megtalálod azokat az embereket, akikben bízhatsz és azokat is, akik elismernek, sőt szeretettel vesznek körül. Az esetleges rosszindulatú pletykákkal ne törődj, ezzel senki sem árthat neked.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Csak önmagadat hibáztathatod, ha összekülönbözöl egy fontos személlyel. Kapkodóvá válhatsz, ami részben érthető, hiszen kénytelen leszel sok mindenben megváltoztatni az álláspontodat. Az átalakulás előnyödre válik, bár komoly áldozatokat is követel. Helyesen teszed, ha a jövődet alakítod, és nem a jelen problémáival foglalod csak el magad. Most könnyebb a szívedre hatni, mint az eszedre.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Határozott vagy és elszánt. Családodért minden áldozatra képes vagy. Fontosnak tartod az otthon szépségét és békéjét. Elmélyedő, filozofálgató, a mindennapi életben azonban becsvágyó, és azonnal tudsz dönteni minden kérdésben. Most egy kicsit álmodozó vagy, és élvezed a nyilvános szereplést. Sok mindenben a szerencse édes gyermekének érezheted magad. Részben ennek köszönhetően jó a közérzeted.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most te boldogulsz a legkönnyebben. Mint egy kiválasztott, a legkevesebb fáradsággal és küzdelem árán érheted el a legtöbbet. Akadnak hullámvölgyek, de ezeken könnyen átlendülsz. Töretlen jó kedvednek köszönheted, hogy észre sem veszed talán, milyen keményen kell dolgoznod. Senki és semmi nem árthat neked, a szerencse mellett bölcs döntéseid is előbbre juttatnak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Amennyire lehetséges, kezdj el takarékoskodni a pénzeddel, bár valószínű, hogy nem sokat kell beosztanod. Talán a körülmények, még inkább korábbi könnyelműséged az oka, ha üres lenne a zsebed, és nem tudod kifizetni azokat a dolgokat sem, amik aligha tűrnek halasztást. Ennek köszönhetően meghiúsulhat egy komoly terved, amiről azonban nem kell végleg lemondanod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Barátaiddal és szomszédaiddal is nehéz lesz megőrizni a békét, a jó együttműködést. A feletteseid is borsot törnek majd az orrod alá. Mégis azt kell mondani, hogy mindezek mellett elégedettnek és szerencsésnek érezheted magad. A következő napok elég zűrzavarosnak ígérkezik. Előfordulhatnak komoly családi problémák, vagy egy szomorú hír fog nyugtalanítani, talán joggal félted pozíciódat is.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hivatásodban olyan változások várhatók, amik nagyobb nyugtalanságot okoznak, mint amennyi veszélyt rejtenek magukban. A hónap vége felé már megszabadulhatsz ezektől a problémáktól. Szerencsés vállalkozásba kezdesz, vagy olyan lehetőséget találsz, amik új távlatokat nyitnak meg előtted. Ellnek a családi viharok, a béke és a nyugalom a legjobbkor köszönt rád.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy baráti kapcsolat meghitt érzelmi kötődéssé alakulhat. Használd ki azt a lehetőséget is, hogy minden társaságban szívesen látnak, szórakozhatsz, pihenhetsz kedvedre. Szinte új emberré válsz ezekben a napokban. Ennek köszönhetően igazán elégedett lehetsz. Az év egyik legsikeresebb időszaka köszönt rád. Egy korábbi ajánlat, vagy vállalkozási lehetőség megint időszerűvé válik.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha vannak külföldi kapcsolataid, azokból most sokat profitálhatsz. Nem kizárható, hogy el is utazol ebben az időszakban. A nagy kirándulás szép élményekkel gazdagít, ugyanakkor anyagi és erkölcsi tőkét is kovácsolhatsz belőle. Ha itthon maradsz, akkor sem kell lemondanod semmi jóról. Most megalapozhatod a jövődet, építheted a karrieredet anélkül, hogy ez különösebb erőfeszítést kívánna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top