Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.15. kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Semmit ne vegyél a szívedre, végül is hasznodra válhat, ha akkor is bólogatsz, amikor ehhez nincs sok kedved. Attól nem kell félned, hogy közben feladod elveidet. Ez a nap inkább látszattevékenységgel telik, mint valódi aktív munkával. Sokat kell majd jönni-menni, esetleg kisebb utazásokat is kénytelen leszel tenni, amik végül is nem annyira fárasztóak, mint amilyen hasznosak, és még szórakoztatóak is lehetnek.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem árt, ha most még komolyabban veszed a munkádat, mert ha esetleg lemaradásaid lenének, később súlyos időzavarba kerülhetnél. Érdekes és mozgalmas dolgok történnek majd a hét hátralévő észében. Szerencsésnek, és sikeresnek érezheted magad, úgyszólván csak jó dolgok történnek. Ami most neked öröm, az másoknak irigységet, vagy éppen haragot váltanak ki. Ha dicsekszel, könnyen haragosokat gyűjthetsz magad köré.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Munkahelyeden feszült légkör vesz körül, mindenki úgy látja, hogy ügyeskedő vagy, vagy azt hiszik, hogy annyira kivételeznek veled, hogy az felháborító. Könnyen lecsillapíthatod a kedélyeket, hiszen mindig is értettél az emberek nyelvén. Legyen benned annyi önzés, hogy senkivel nem törődve a saját boldogulásodat nézed. Ha utazol, az csekély kockázattal és sok előnnyel jár, tehát ne engedd magad lebeszélni az indulásról.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az előkészületeknél semmilyen óvatosság vagy gondos tervezés nem lehet túlzás. Igazán nem panaszkodhatnál, ha kívülállóként szemlélhetnéd a saját sorsodat. Annyi minden történik ebben a hónapban, amennyi máskor talán egy egész évben sem. Azok a gondok és problémák, amik a házasságodban, vagy a szerelmi életedben felszínre kerülnek, valójában elősegítik a dolgok rendeződését. Még az is előnyödre válik, amitől a legjobban félsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy-két igazán kritikus nap nem a világ, egy éven belül talán ilyennek is kell lennie. A baj csak az lehet, hogy vagy semmivel nem törődve a szerelem rabjává lehetsz, vagy ha életkorod, esetleg körülményeid miatt ez nem következik be, akkor ingerlékennyé és szeszélyessé válasz. Senkit nem kímélve törsz céljaid fel, ha kell az asztalra csapsz, vagy más módon fejezed ki haragod. Lehet, hogy harcias viselkedésedben mégis csak neked volt igazad.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hivatásodban jól boldogulsz, az elismerés mellett sok pénzre is számíthatsz. Jobban is teszed, ha nem kötelezed el magad sem a munka mellett, sem más időrabló dolgokat nem vállalsz. Éppen itt az ideje, hogy felkészülj a közeledő ünnepekre, és természetesen egy jó hangulatú bulira is. Ne feledkezz meg azokról a rokonokról, jó barátokról, akiket már régen láttál, és nagyon örülnének ha rájuk nyitnád az ajtót.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Életszemléleted most nagyon egyéni, életviteledbe nem engedsz beleszólni. Energiatartalékaid szinte kimeríthetetlenek, ennek köszönhetően képes vagy nagy terveidet megvalósítani. Realitásérzéked nem engedi, hogy a szélsőségek elragadjanak. Mindig igazságos tudsz lenni. Ma heves leszel és lobbanékony, szeretsz vitatkozni, ennek ellenére mindenütt szívesen látnak, mert fel tudod vidítani a környezetedet. Vonzódsz a filozófiai témákhoz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lassan elfelejtheted az elmúlt esztendő problémáit. Az újév lényegesen kevesebb gonddal, több sikert ígér. Az igazán jó lehetőségek a nyár elejéig várnak rád. Akkor kell mindent ügyet intézned, amihez többek között, szerencsére is szükség van. A munkából bőven kijut majd, de nem a kényszer hajt, inkább az a jó lehetőség, hogy most tényleg többet is kereshetsz vele. Jóformán észre sem veszed, hogy milyen jelentős változások, átalakulások következnek ezután.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sokkal határozottabb, és energikusabb leszel, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne. Egy lassú folyamat veszi a kezdetét, tehát csak napról napra, fokozatosan történhet a szemléletváltozás. Nem is nagyon lesz időd odafigyelni arra, hogy mi megy végbe benned, sokkal inkább leköt majd mások sorsa. Néha mentőangyalként lépsz közbe kollegáid, barátaid, vagy rokonaid érdekében. Azért ha lehetséges, ne vidd túlzásba az önfeláldozást.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Törődj egy kicsit ügyes bajos dolgaiddal, elsősorban pénzügyeiddel is. Legkevésbé családodról és házastársadról szabad megfeledkeznek. Akik közel állnak hozzád, azoknak van igazán szüksége kedvességedre és gondoskodásodra. Ne várd meg míg kérnek, vagy követelnek. Az otthonodért hozott áldozatok a te nyugalmadat és jó közérzetedet is biztosítják. Természetesen majd csak később, mert ma kellemes gondot és sok fáradtságot jelentenek.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nehéz lesz beosztani úgy az idődet, hogy a munkahelyeden is helyt állj, és otthon is mindenkinek a kedvére tegyél. Leginkább azzal vigasztalódhatsz, hogy egyre közelebb az alagút vége, nemcsak reményeidben tűnik fel a nyugalom és a béke várva várt időszaka. Ahogyan múlnak a napok, egyre kevesebb lesz a gondod, egyre több sikerélményre számíthatsz. Jut időd ara is, hogy megkeresd régi barátaidat, ismerőseidet, és tőlük kérj tanácsot.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Munkatársaiddal kellemes viszonyt tudsz kialakítani, ennek köszönhetően kevesebb fáradtság és több öröm lesz az osztályrészed. Leginkább ma engedheted szabadjára fantáziádat. A többi nap is jókedvűen, sikeresen telik. Kezdetét veheti az olyan folyamat, ami a jövőben minden téren könnyebbé teszi az életedet. Ha a valami ilyen jól indul, annak a folytatása is csak nagyszerű lehet. A következő időszak olyan szép napokkal vár, amiről álmodni sem mertél volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top