Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.17. csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A legfontosabb, hogy optimizmusod töretlen marad, és gondjaid mellett is akadnak örömteli napok. Sokkal nyugodtabb időszak következik. Most már inkább a jövő tervein gondolkodj, nem kell a jelen problémáival foglalkoznod. Ideje, hogy kipihend magad. Teljes tétlenségről ugyan szó sem lehet, de megengedhetsz magadnak egy kis kikapcsolódást. Több időt szentelhetsz kedvteléseidnek, ami nagyon is frissítően hat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó volna, ha otthon és munkahelyeden is megtennél mindent a derűs, nyugodt hangulat érdekében. Ha jókedvű emberek vesznek körül, te is könnyebben boldogulsz. Szükséged is lesz az így nyert jobb kedélyre és többlet energiára, mert nem sokára újra egy kisebb hullámvölgy következik. Feletteseiddel meggyűlhet a bajod, és sajnos kedvesedtől sem remélhetsz túl sok megértést. Nem maradsz azonban egészen egyedül a gondjaiddal, akad néhány jó barát, aki a segítségedre siet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha otthont változtatsz ebben a hónapban, az csak a szokásos nyugtalansággal jár, valójában a jövő jó lehetőségeit alapozod meg. Nemcsak a tavasz szépségeit, de a gondoktól való felszabadulást is hozza ez az időszak. Minden szempontból jól megy a sorod, egyedül csak anyagi egyensúlyod nem billen még egészen helyre. Remélhetőleg most, hogy tudod, milyen hamar rendeződik ez a probléma is, nyugodt örömmel használd ki, az egyéb, nagyon is kedvező lehetőségeket.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Vállalkozó kedved, és a kedvező lehetőségek hatására néhány héten belül rendeződnek a pénzügyeid is. Ha vannak külföldi kapcsolataid, azok jól hasznosíthatók. Még a távoli barátoktól, rokonoktól érkező jó hírek is többet jelentenek egyszerű, kellemes meglepetésnél. A szerelemben is üdítő, szép élményekkel gazdagodhatsz. Ha nem vágysz új kalandokra, mert már megtaláltad a társadat, egymásban fedeztek majd fel újabb értékeket.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A ti kapcsolatotok is ismét olyan szép lehet, mint a boldog kezdetek idején. Munkahelyeden is jól érzed magad, szívesen, elégedetten látod el a feladatodat. Olyan szerencsesorozat kiindulópontja lehet ez az időszak, ami most és a későbbiekben is biztosítja a gondtalanabb, elégedettebb életvitelt. Ne csak az árral sodródj, hanem valóban használd is ki a végtelenségig a jó lehetőségeket. Sok új barátot találsz most.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha még független vagy, akkor lehet, hogy a barátaid közül lesz valaki az új szerelem tárgya. Ez az időszak egészséges, derűs hangulatot hoz a szó valódi, és átvitt értelmében is. Ezernyi tervet készítesz. Elképzeléseid oly annyira nem légből kapottak, hogy azonnal neki is láthatsz a megvalósításnak. Bőven találsz ehhez olyan társakat, akikkel együtt működve máris sokra vihetitek. A főszerep nagy része a tied, csak úgy, mint az erkölcsi vagy anyagi sikerek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kétségtelen, hogy ez a nap munkával, fáradtsággal jár, de az is igaz, hogy bőven jut időd arra, hogy élvezd az élet örömeit. Sokan mostanában gondolnak arra, hogy ki kellene mondani a boldogító igent. A gondolatot szinte biztosan tett is követi. Elégedettség tölt el, a közelmúlt sikerei szinte elbizakodottá tehetnek. Egy hosszabb utazás, vagy több kisebb kirándulás határozottan jót tenne. A lehetőségek adottak, a csillagok szinte kényszerítenek is, hogy így tégy.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Jut időd bőven arra, hogy fontos teendőid elvégezd. Nem dolgozni kellene, hanem gondoskodni arról, hogy a munkahelyeden biztosítsd a pozíciódat, és ezzel a jövődet is. Ezután így is, úgy is, egy izgalmas, eseménydús időszak következik. Jelentős és kedvező változások várhatók anélkül, hogy ezek igazi, mély viharokat kavarnának. Már nem biztos, hogy jut időd ara, hogy a szabadság örömeit élvezd. Ha mégis így sikerülne, óvakodj minden meggondolatlanságtól.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Készítsd elő alaposan a pihenésedet, vagy utazásodat, mert ugyan nagy baj nem történhet, de nincs semmi szükség arra, hogy kisebb bosszúságok, apróbb károk elrontsák az örömödet. Ha munkahelyet változtatsz, a számtalan előnnyel jár, de ezzel együtt tudomásul kell venned, hogy a felelősség is arányban lesz a várható sikerekkel. Olyan személy helyére léphetsz, aki után mindenképpen bizonyítani kell. Nincs mitől félned, képes leszel rá.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez a nap sok belső feszültséggel, nyugtalansággal köszönt rád. Fontos, hogy élvezed, és eredménnyel végzed a munkádat. Továbbra is sokat köszönhetsz azoknak a barátoknak, akik régebben vagy éppen a közelmúltban csatlakoztak hozzád. Ne csak a pénzt kergesd, jön az magától is. Arra is kell gondolnod, hogy nem használhatod ki a végletekig erőtartalékaidat. Sok meghívást kapsz majd, a társaság felüdít, és visszaadják önbizalmadat is, nem győzik majd dicsérni bölcsességedet.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az csak a látszat, hogy másokat szórakoztatsz, valójában te leszel vidámabb és kiegyensúlyozottabb. Mindez jól érezhető lesz, amikor talán kissé tudatosan, de mindenképpen ellenállhatatlanul törsz a céljaid felé. Mivel szeretsz utazni, talán megengedheted magadnak, hogy ismét kiruccanj egy kicsit. Karriered biztosított, jövedelmed is meghaladja minden várakozásodat. A szerelemben boldog és sikeres lehetsz, vagy éppen a házasságod azt, ami harmonikusabb, mint remélted volna.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ambiciózus fellépésed nemcsak meglepi az embereket, hanem arra is kényszerít, hogy lépést tartsanak veled, s ha úgy adódik, mindenben a segítségedre legyenek. E közben talán észre sem veszed, hogy bizony alaposan elfáradtál. Partnered vagy házastársad is nehezebb helyzetben van, most volna szüksége igazán a te támogatásodra. Ahelyett, hogy azt hangoztatnád, hogy megmondtad előre, inkább vigasztald meg, és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ki tudjon lábalni a nehézségekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top