Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.20. vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem ártana, ha meghallgatnád mások véleményét, jó tanácsait is. Ez az időszak csak látszatra kellemetlen, valójában nagyon is eredményes lesz. Fontos, hogy megszabadulj néhány olyan embertől, akik eddig is a terhedre voltak, most már azonban határozottan az utadban állnak. Megengedhetsz magadnak egy ilyen szelektálást, csak arra vigyázz, nehogy kiöntsd a mosdóvízzel a csecsemőt is. Előrelátó ember senkit nem dob el, legfeljebb csendben félreteszi.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A vállalkozás és a pénzszerzés kockázata kísért egész hónapban. Most még elmehetsz a szakadék széléig, csak meg ne tedd a következő lépést. Soha nem voltál felelőtlen, de a gondos embereket is érhetik kellemetlen meglepetések. Akármiben hozol döntést, számolnod kell a következményekkel. Házasságodban, vagy szerelmi életedben arra kell vigyáznod, hogy akaratlanul is meg ne bántsd szíved választottját.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerelemben és a vállalkozásban egyaránt szerencse kísér. Nem is a jelen okoz problémát, hanem előrelátóan fel kell készülnöd a közel jövőre. Zűrzavaros, nehéz időszak következik. Veszély fenyegeti az egészségedet, munkahelyeden is bőven akadnak problémák. Szép dolog, ha valaki védi az érdekeit, vagy kiáll a kollegáiért, most azonban minden ilyen lépés rendkívüli óvatosságot igényel. Valószínű, hogy meggondolatlanabb leszel a szokásosnál pénzügyekben és a magánéletben is.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Próbáld megfékezni indulataidat. Lehetőleg ne gyűjts magad köré ellenségeket. Egy rossz hír, vagy egy közelálló személyt érintő tragikus esemény is bekövetkezhet, ami csak távolról érint, mégis alaposan felkavarhat. A sors kegye, és saját ügyességed száznyolcvan fokos fordulatot hozhat ebben az időszakban. A szerencse melléd szegődik, te pedig jól értesz ahhoz, hogy ezt ki tudd használni. Karriered felfelé ível, hivatásodban döntő és jelentős előrelépésre számíthatsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szerelemben hódíthatsz, és hódolókat gyűjthetsz magad köré, a boldog beteljesülés csak karnyújtásnyira van. Ezeket a napokat ne hagyd kihasználatlanul. Továbbra is a csúcson leszel. Ez nem azt jelenti, hogy nem fordulhatnak elő kisebb kellemetlenségek, de az ilyeneket jóformán már észre sem veszed. Akadhatnak kisebb civódások a munkahelyeden, néhány bosszantó pletyka, váratlan kiadások, melyek elsikkadnak a többi jó dolog között.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sajnos előfordulhat, hogy egy kicsit túllősz a célon. Nyugtalanná válhatsz, és nem látod be, hogy nagyon erőszakosan véded saját érdekeidet. Igazad van abban, amit teszel, és amit mondasz, de mondhatnád szebben is. Akkora akaraterővel törsz céljaid felé, hogy az másik három embert is előbbre vihetne. Csak akkor követsz el igazán hibát, ha úgy gondolod, hogy a cél szentesíti az eszközt. Kevesebb fáradsággal is elérhetnéd ugyanazt a jó eredményt.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kinek nem kerülnek sokba az ünnepek? Nyugodtan kitehetsz magadért, de azért jó volna, ha nem költenéd számolatlanul a pénzt. Az ajándékoknak nem mindig az ára a lényeges, hanem az, hogy hogyan adjuk át. Attól azért egy kicsit sem kell félned, hogy csődbe jutsz, sőt kellemesen töltöd ezt az időszakot is. Próbálj meg mindent higgadtabban szemlélni. Ha nyugtalan lennél, sőt határozottan ideges, az nem csak az egészségedet, de társadalmi pozíciódat is veszélyezteti.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A lehetőségekhez képest türelmesen és nyugodtan kellene változtatnod szorult helyzeteden. A hónap vége felé számíthatsz olyan segítségre, ami nagyrészt enyhíti a feszültségeket és a gondokat. Környezetedben akadnak jó szándékú emberek, segítőkész rokonok. Bízhatsz néhány befolyásos ember támogatásában is, ha szép szavakkal kérsz, és nem harciasan követelsz. Végre egy kicsit megnyugodhatsz, nemsokára túljutsz a holtponton.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem csak anyagi gondjaidnak nagy részétől szabadulsz meg, hanem hangulatod és közérzeted is sokat javul. Örömödet leled a munkádban, családi életed is rendeződik. Lassan eloszlanak a viharfelhők, mert bölcsen megtalálod minden bonyolult kérdésre a legmegfelelőbb választ. Nem a gyors változás, hanem a kis lépésekkel való biztos előbbre jutás időszaka ez. Sokat jelentene, ha most már nem az indulataid, hanem a józan eszed vezérelne.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sok szaladgálással telik az időd. A számtalan teendő nem fáraszt, sőt elégedettséggel tölt el, hogy végre mindent rendbe tehetsz magad körül. A munka nem csak eredményeket hoz, hanem még örömet is okoz. Ötletes megoldást találsz egy nehéz feladatra, amiért feletteseid és kollegáid is szinte ünnepelnek majd. Az már csak a személyes horoszkópodon múlik, hogy szórakozásból, vagy valamilyen megbízásnak köszönhetően esetleg egy hosszabb, kellemes utazást is teszel.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kellemes meglepetések érnek. Végre megengedheted magadnak, hogy kikapcsolódj, kedvedre szórakozz. A szerelemben is boldog napok következnek, társad oldalán, vagy egy új kapcsolat kezdetén. Meg is érdemled a sorstól ezt a kis ajándékot, ugyanis a következő napokban már ismét minden idődet leköt majd a munkád. Szívesen nézel szembe a kihívásokkal, de azért nem ártana, ha csak annyit vállalnál magadra, mint amennyit valóban el tudsz végezni. Ha időzavarba kerülsz, még mindig megteheted, hogy feladataid egy részét áthárítsd másokra.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A szép tavaszi időszak nagyon ellentmondásos eseményekkel vár. Jó hangulatban, kitűnő kondícióban vagy. Remélhetőleg így sikerül elkerülnöd azokat a váratlan problémákat, amik otthonodban felszínre kerülnek. Lehet az is a baj, hogy sok munkát viszel haza, amit a családod nem szívesen lát. Hivatalos ügyekben is kénytelen leszel eljárni. Nagyon vigyáznod kell a szabályok betartására, a pénzed fogja bánni, ha valamiben hibázol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top