Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.21.hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Sok energiával rendelkezel, és amikor egy tevékenységbe veted magad, azt igen nagy testi energiával teszed. Ezért amikor egy szerelmi kapcsolatban veszel részt, nagy erőfeszítéseket teszel, legalább is mások így látják. Azonban jobb lehet, ha tüzedet egy kicsit visszafogod, számos ok miatt, pl. hogy elkerüld a kapcsolat egyensúlyhiányát, abban az esetben, ha partnered nem tudja követni testi intenzitásodat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed támaszkodhat rád, amikor mindketten feszültek vagytok, akkor te még bírod, és tovább tudsz menni. Ez a képességed fejlődik, ha megkíséreled szabályozni energiaáramlásokat, és elkerülöd azt a kísértést, hogy az összes ene4rgiádat egyszerre használd fel. Ugyanezen logika mentén eléggé impulzív lehetsz a szerelemben, és más területeken is. Habár ez a jellemvonás időnként ellened szólhat különösen a pénzügyi dolgokban.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Energiaáramlásod nagy valószínűséggel igen egyenletes, és ha egyszer elkezdtél egy tevékenységet, sokkal egyenletesebben és állhatatosabban dolgozol rajta, mint sokan mások. E miatt különösen megbízható társ lehetsz, kiváltképpen a testi erőnlét területén, és eléggé hosszas együttlétekre leszel képes. Sok tartalék energiád van, de nem valószínű, hogy felhasználok, kivéve, ha egy nagyon aktív partnered lenne.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha egyszer elindultál, képes leszel erős testi és érzelmi energiákat kiadni, melyek egyenletesek és megbízhatók. Kedvesed számíthat rád a szerelemben, és az élet más területein is. Habár nagyon boldog vagy az átlagos szerelmi kifejezéssel, az önmegtartóztatási időszakok kevésbé nehezek a számodra, mint másoknak, mert szerelmi energiáidat könnyen át tudod vinni más területekre.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Időszakosan engeded ki energiáidat, eléggé kiszámíthatatlan ciklusokban, melyek a tomboló tettektől a teljes tétlenségig terjedhetnek. Ez lehetővé teszi a számodra, hogy különleges élményekben legyen részed, de lesznek olyan alkalmak is, amikor nincs kedved semmihez sem. Ezért nagyon boldog lehetsz egy energikusabb partnerrel, aki mérsékelheti energia-kilengéseidet, aki türelmes és megértő.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jól tudod kiszámítani azt, hogy mikor lépj be egy új kapcsolatba, vagy mennyi időt és energiát fordíts a szerelemre. Nem valószínű, hogy túlságosan elkötelezed magad, vagy túl sok pénz t vagy erőfeszítést áldozol egy olyan kapcsolatra, amely érzelmileg nem kifizetődő. Egy sikeres folyamatban lévő kapcsolatban hajlamos vagy arra, hogy nagyon kiegyenlítetten közeledj az új fejleményekhez.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Éppen a miatt, mert ilyen kiegyensúlyozott vagy, az idő multával úgy találhatod, hogy a szerelem nem olyan izgalmas, mint volt. Arra kell kényszerítened magad, hogy kitörj ebből a kalitkából és egy kicsit merészebb, legyél, hogy a kapcsolaton belül új érzelmi fejlődést ösztönözz. Ez egy egészséges lépés érzelmi fejlődésedben, habár először hullámokat kavarhat a kapcsolatodban.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A szerelmi kapcsolatokban hajlamos vagy túl sokat, vagy túl keveset tenni. Hosszú távon jobban jársz, ha olyan nyugtató kezű partnert találsz, aki figyelmeztet, ha néha túl mégy a határon. Ugyanakkor meg van az a képességed, hogy nagy kockázatot vállalj, és nagy ugrásokat tégy szerelmi viszonyaidban, ami nagyon élvezetes és izgalmas lehet. Ha túl gyakran teszed ezt, véletlenül is bajba kerülhetsz partnereddel.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon szilárd az ítélőképességed azt illetően, hogy a kapcsolatod hogyan halad, különösen akkor, ha te kezdeményezed a változásokat. Megfelelő időben teszed meg a lépéseidet, és a legtöbb esetben el is nyered ezért a jutalmad. Ezen adottságod miatt örömmel vezethetsz egy olyan partnert, akiben nincs meg a hozzád hasonló ítélőképesség, vagy legalább is iránymutatásra van szüksége, hogy mikor változtasson a kapcsolaton.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Gondjaidnak nagy része a keresztkommunikációból adódik, nem az ítélőképesség hiányából. Ezért győződj meg partnered szükségleteiről, vágyairól és ellenszenveiről, mielőtt egy fontosabb lépést teszel. Ez a plusz elővigyázatosság segít abban, hogy lépéseid hatékonyabbak legyenek, és megakadályozd, hogy átlépj azokon a határokon, amelyekkel általában nem vagy tisztában.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Időről időre hagyod, hogy szilárdságod és stabilitásod meggátoljon abban, hogy valami ösztönzőt és kísérletit próbálj ki. Ezért olyan partnerrel lennél a legboldogabb, aki alkalmanként tettekre ösztönöz, és érzelmi vizsgálódásra késztet. Még ha ez először legjobb meggyőződésed ellenére is van, hosszú távon különleges ösztönzést jelent a kapcsolaton belüli fejlődéshez. Bíznod kell kedvesedben, és alkalmanként hajlandónak kellene lenned vele ugrani.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Eléggé nyugtalan vagy a kapcsolatokban, akinek állandó újításra és újabb kapcsolatokra van szükséged. Az egyetlen keresendő probléma az, hogy szükségtelenül váltogatod partneredet vagy stílusodat. Olyan partnerre van szükséged, aki hajlandó elmenni a határokig veled. Amíg a legszebb és leghasznosabb szerelmi élmény iránti vágy motivál, mindketten az érzelem legmagasabb csúcsáig juthattok el, mely mások csodálatának középpontjában áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top