Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 22. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A hobbid most a foglalkozásoddá válhat, összekeveredhet. Próbálj olyan munkát találni, ami illik hozzád, és örömmel végzed. Bizonyos mértékű önállóságra is törekedned kell Valószínűleg úgy fogod fel a foglalkozásodat, mint egy hobbit, és az ambíciódat a szolgálat terén juttatod kifejezésre. Kapcsolódhat a tevékenységed sporttal, a játékkal, a gyerekekkel, a szórakozással. Ez most egyfajta feszültséggel is járhat, mert a Kos önző jellege egy kicsit visszafogottá válik.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Annak ellenére, hogy a munka terén vannak ambícióid, mégis rutinfeladatokat leszel kénytelen ellátni, és keményen dolgozol, távol a vágyott reflektorfényektől. Ez a bolygókapcsolat megnyilvánulhat a kényelem szeretetében is, amikor boldogan hagyod, hogy mások körülugráljanak. Felesleges mondani, hogy ez a hozzáállás gondot okozhat a feladataid elvégzésében, bár még ennek ellenére is a mások szolgálata marad a célod.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az igényed, hogy olyan dolgokat végezz, ami örömmel tölt el, hogy a hobbidnak élhess és egyéb kreatív tevékenységeddel, foglalkozhass, és hogy központi szerepet tölthess be, szoros összefüggésben áll a partnereddel vagy társaddal. Sokkal nagyobb szükséged van a társadra, mint amennyire ezt beismered. Bármilyen függetlennek is látszol, nem tudsz meglenni a társad nélkül, mivel főként belőle meríted az önbizalmadat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olykor előfordulhat, hogy uralkodóan viselkedsz a kapcsolataidban, de ez valószínűleg csak a belső bizonytalanságérzetednek a következménye. Ha már van némi önbizalmad, azonnal melegséggel, és kedvességgel fordulsz a partnered felé. Mivel szeretsz együtt tevékenykedni a társaddal, ezért könnyen alakul ki a partneredhez hasonló ízlésed, és érdeklődési köröd. Az ő hobbyja gyakran a te hobbiddá is válik.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem mindig van lehetőséged központi szerepet betölteni egy kapcsolatban, hiszen olyan nagy szükséged van a partneredre, hogy tudatosan, vagy tudattalanul függsz is tőle. Ezzel a bolygóállással szívesen megmutatod a világnak, hogy milyen kedves vagy a társadhoz, és lehet, hogy arra vágysz, hogy társad jóképű, csinos vagy különösen művelt legyen. Előfordulhat, hogy a hobbid a szociológiával vagy a párkapcsolatokkal függ össze, de rajonghatsz a divatért, a szép ruhákért is.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az az igényed, hogy csakis örömet, okozó dolgokat tegyél, hogy a hobbiddal és egyéb kreatív tevékenységekkel foglalkozz, és hogy központi szerepet tölthess be, itt az élet mélységeire összpontosul, arra a területre, ahol a komplexusaiddal és az elfojtásaiddal küzdesz, és ahol a rejtett adottságaidat próbálod feltárni. Ennek a bolygóállásnak a hatása nagymértékben függ a benned végbemenő lelki folyamatoktól.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kiterjedhet az érdeklődésed a legmagasabb pénzügyi körökre, az élet és halál kérdéskörére, vagy a szexualitásra. Hatalmas bizonyítási vágy él benned, itt ugyanis az ambícióid egy magas intenzitású házon keresztül jutnak kifejeződésre. A motivációiddal együtt megjelenő belső bizonytalanság miatt lehet, hogy túlzásba viszed a dolgokat. Ez megnyilvánulhat a hatalom imádatában, hazardírozásban is.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Lehet, hogy olyan hobbit választasz, ami segít szembesülni önmagaddal, és egyben lelki fejlődésedre is kihat, vagy egyedi kreatív adottságaidat fejleszti tovább. Azokat a tevékenységeket élvezed, amelyek önbizalmat adnak neked, főleg amikor egy mélyebb és zordabb realitással kerülsz szemtől szembe, amelyek rákényszerítenek arra, hogy megadd magadat az igazi belső énednek, és az árnyoldalaidnak.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az a vágyad, hogy olyan dolgot tegyél, ami örömet okoz neked, hogy a hobbiddal vagy kreatív tevékenységeddel foglalkozhass, hogy központi szereped legyen, és hogy magabiztos lehess, itt a valódi és a mentális utazás iránti igényedre, a látókörödnek kiszélesítésére való törekvésedre, és a véleményed, nézeteid megformálására összpontosul. Ez a házkapcsolat gyakran jár együtt a szabadság imádatával.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Szükséged van arra, hogy mindenféle kényszer nélkül a magad útját járhasd, azokon a területeken, amelyeken, szabadon fejlődhetsz, akár a látókörödnek kiszélesítéséről, akár utazásról, vagy a jövőről, való álmodozásról legyen szó. Ha éppen tanár lennél, lelkesedésed ösztönző lehet a diákjaidra nézve, amikor például egy olyan témáról adsz elő, ami különösen közel áll a szívedhez. Valószínűleg ugyanakkor szüntelenül az oktatás ideális folyamatáról álmodozol.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Amikor a szintézis, az összegzés és a jövő megérzésének a kapcsolatán keresztül önmegerősítésedet keresed, nagy szabadságra, lelkesedésre, fejlődési lehetőségre van szükséged és arra, hogy tágabb perspektívából szemlélhesd a dolgokat. Ezeket, pedig te is szívesen megadod másoknak. Ezzel az aspektussal nem titkolod el a véleményedet, mivel a nézeteid továbbadása a saját önbizalmadat növeli. Lehet, hogy olyan ellentmondást nem tűrően kommunikálsz, hogy a másik véleményét egyáltalában nem veszed figyelembe.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ahhoz, hogy társadalmi státuszhoz juthass, és hogy elnyerj egy bizonyos mértékű hatalmat, tekintélyt, a mai bolygóállás jelentős ambíciókat eredményezhet. Arra vágysz, hogy fontos, befolyásos szerepet tölthess be, vagy pedig hogy önállóan dolgozhass. Lényeges a számodra, hogy a munkádat a sajátodnak érezhesd. Ha a személyes horoszkópod nem mutat ennek ellentétes hatásokat, minden rendesen, jól olajozottan, szabályosan működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top